calama 16.10.08, 10:39 Każdy ma swoje małe byty, ale trzeba wygospodarować czas i dać nura w nieskończoność. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calama Re: Trzeba ustalić priorytety 16.10.08, 14:05 blic napisał: > A może by tak: 无为? Oczywiście, że można. Chciałam tradycyjnie. Ty wolisz wersje uproszczone? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Trzeba ustalić priorytety 16.10.08, 15:46 calama napisała: > Ty wolisz wersje uproszczone? ;) Jak drzewiej miałem możność poznawać ten język, to wersje tradycyjne były kojarzeone tylko z imperialistycznym Tajwanem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Trzeba ustalić priorytety 16.10.08, 20:42 blic napisał: > Jak drzewiej miałem możność poznawać ten język, to wersje tradycyjne > były kojarzeone tylko z imperialistycznym Tajwanem. :) łał, ja skończyłam na 3 lekcjach... ale lubię słuchać rozmów w tym języku 无为 mnie ostatnio mocno zainteresowało :) Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Trzeba ustalić priorytety 16.10.08, 14:02 No, czyli już działa. Panta rheumatism, jak mawiali starożytni... Odpowiedz Link Zgłoś