calama 01.12.08, 13:05 Fajny miesiąc. Prezenty można kupować. Skrobać szybki. Umrozić sobie nosa. Pić herbatę z sokiem z kwiatów czarnego bzu. Oglądać stare filmy. I można robić wiele innych ciekawych rzeczy. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calama Re: Grudzień 01.12.08, 13:41 pretty01 napisała: > I można zachorować - jak ja :( A psik! :) ups... to nie jest fajna sprawa zdrowia życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
fju_fju Re: Grudzień 01.12.08, 13:47 calama napisała: > Pić herbatę z sokiem z kwiatów czarnego bzu. w tym wieku??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Grudzień 01.12.08, 13:58 fju_fju napisała: > w tym wieku??? :) i co w tym dziwnego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
fju_fju Re: Grudzień 01.12.08, 14:03 wlasnie ... tu gdzie mieszkam poleca sie czarny bez na klopoty z libidem :) choc oczywiscie czarny bez nie ma z nim nic wspolnego Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Grudzień 01.12.08, 14:09 fju_fju napisała: > wlasnie ... > tu gdzie mieszkam poleca sie czarny bez na klopoty z libidem :) hehehe dotąd znałam tylko właściwości przeciw przeziębieniowe :))) a dokładnie kwiaty czy jagody czarnego bzu? chyba muszę przestać dawać dziecku ;) > choc oczywiscie czarny bez nie ma z nim nic wspolnego no to mogę jednak pić z Kózką :) Odpowiedz Link Zgłoś
fju_fju Re: Grudzień 01.12.08, 14:19 calama napisała: > a dokładnie kwiaty czy jagody czarnego bzu? nie wiem ... ale moge sie popytac > chyba muszę przestać dawać dziecku ;) nie, nie dzialania o ktorym pisalam nigdzie nie udowodniono > no to mogę jednak pić z Kózką :) na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Grudzień 02.12.08, 01:01 "... z sokiem z kwiatów..." ... piłas cos tak wstretnego? Znam jedynie "sok z owoców czarnego bzu"... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Grudzień 02.12.08, 08:59 e_werty napisał: > "... z sokiem z kwiatów..." > > ... piłas cos tak wstretnego? > > Znam jedynie "sok z owoców czarnego bzu"... > nie piłeś syropu z kwiatów dziekiego bzu i mówisz, że wstrętny? to nawet Kózka wie, że warto próbować :P a soku z owoców czarnego bzu nie lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Grudzień 01.12.08, 14:28 "...z sokiem z kwiatów czarnego bzu..." ... albo z kwiatów paproci... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Grudzień 01.12.08, 14:35 e_werty napisał: > ... albo z kwiatów paproci... > to chyba w czerwcu? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Grudzień 01.12.08, 14:44 fju_fju napisała: > moze mial na mysli paproc hodowana w domu? ona kiedy indziej kwitnie? :P Odpowiedz Link Zgłoś
fju_fju Re: Grudzień 01.12.08, 14:45 calama napisała: > ona kiedy indziej kwitnie? :P :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Grudzień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.08, 14:46 A ja w grudniu jestem glodny. Przynajmniej jak na razie. Moze po obiedzie sie poprawi. W grudniu po poludniu. Odpowiedz Link Zgłoś
fju_fju Re: Grudzień 01.12.08, 14:49 Gość portalu: login_t napisał(a): > Moze po obiedzie sie poprawi. to zalezy ile zjesz Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Grudzień 01.12.08, 14:53 Gość portalu: login_t napisał(a): > A ja w grudniu jestem glodny. najbardziej głodna byłam we wrześniu dwa śniadania, dwa obiady i ... chudłam ale ile kilometrów zrobiłam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Grudzień 01.12.08, 15:16 calama napisała: we wrześniu > dwa śniadania, dwa obiady i ... chudłam To ja odwrotnie... :)) -- Nie karmić trolla! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Grudzień 01.12.08, 14:56 I grudzień to czas na porządki. Koniec z bałaganem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Grudzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 20:17 calama napisała: > I grudzień to czas na porządki. a co pomiedzy grudniem a koncem listopada? Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Grudzień 01.12.08, 20:20 Ballada grudniowa Wejdź do domu, wędrowcze znękany bo na dworze śnieżyca, zawieja, A tu ciepłem witają cię ściany i w tym cieple zakwita nadzieja. Wejdź do domu, przemokłe zmień buty, otrzep śnieg z płaszcza, siądź przy kominie Tutaj przetrwasz i styczeń, i luty, aż zawieja ucichnie, mróz minie… * * * Wejdź do domu, wędrowcze znękany pod naręczem pakunków i siatek, Znowu korki, autobus zapchany zimno, ciemno, i deszcz na dodatek. Tłumy w każdej handlowej galerii piekło w Tesco, masakra w Empiku… Apogeum świątecznej histerii, łowów szał i frustracja z wyniku. Wejdź i siądź, ja tu czekam z herbatą słodką jak sen, gorącą jak lato. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Grudzień 02.12.08, 08:57 pretty01 napisała: > Wejdź i siądź, ja tu czekam z herbatą > > słodką jak sen, gorącą jak lato. > taaaaak taka herbata teraz mocno smakuje piłam czarną z cynamonem, kardamonem, pieprzem i pomarańczą - była idealna na zimę :) Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: Grudzień 02.12.08, 07:54 calama napisała: > Fajny miesiąc. Prezenty można kupować. Skrobać szybki. Umrozić sobie nosa. Pić herbatę z sokiem z kwiatów czarnego bzu. Oglądać stare filmy. I można robić wiele innych ciekawych rzeczy. :) Jak dla mnie to czas dennych reklam świątecznych. A co do filmów, to wczoraj obejrzałem Królestwo Niebieskie. Sir Ridley Scott nie zawiódł. A muzyka.. dawno czegoś takiego nie słyszałem; muszę koniecznie poszukać soundtracku. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Grudzień 02.12.08, 08:56 ant777 napisał: > Jak dla mnie to czas dennych reklam świątecznych. to nie oglądaj :P Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: Grudzień 02.12.08, 11:32 calama napisała: > ant777 napisał: > > > Jak dla mnie to czas dennych reklam świątecznych. > to nie oglądaj :P > Staram się :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Grudzień 02.12.08, 08:59 ale mi grudzień! deszcze i ciepło ale co tam - i tak jest fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kierowca-bombowca4 Re: Grudzień 04.12.08, 18:31 Szkoda tylko, że w grudniu nie ma śniegu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Grudzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 20:12 czasem bywa ... Odpowiedz Link Zgłoś