e_werty 30.12.08, 18:11 Dlaczego Admin toleruje spamowanie tego forum przez Wieczorka? To jest sprzeczne z netykietą! Admin może stworzyć mu osobne forum - "Wieczorek z Wieczorkiem"... i tam wrzucić wszelki bełkot i całą agresję tego idioty! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: login_t Protest antyprotestancki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 18:22 Bernard spamuje znacznie gorzej. Wieczorek przynajmniej jest trzezwy i nie wpie... sie nie na temat. Tyle, ze jest nawiedzony i monotematyczny troszeczke... Po wywaleniu wszystkich nawiedzonych forowiczow zostalbym sam na forum. Jestem wiec przeciwny banowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: Protest antyprotestancki IP: *.gprs.plus.pl 30.12.08, 18:31 Po wywaleniu wszystkich nawiedzonych forowiczow zostalbym sam na forum. ++++++++++++++++++++++++++++++ Mnie zabanują pierwszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Protest antyprotestancki 30.12.08, 18:31 > Po wywaleniu wszystkich nawiedzonych forowiczow zostalbym sam na > forum. Nooo... zostalbys sam - na jednym z nowych forum stworzonych dla kolejnych nawiedzonych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Protest antyprotestancki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 18:34 Misiowie puszysci lykneli robaka w 9 minut po zarzuceniu wedki. Rownoczesnie, z dwoch stron. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Protest antyprotestancki 30.12.08, 18:36 > Misiowie puszysci lykneli robaka w 9 minut po zarzuceniu wedki. A tam puszysci - ja jestem wylinialy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: Protest antyprotestancki IP: *.gprs.plus.pl 30.12.08, 18:41 Szewc zabija szewca...bum tarara bum tarara! Nie zabijajmyż wolności słowa...nawet Sławusia. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Protest antyprotestancki 30.12.08, 18:55 "...lykneli robaka w 9 minut po zarzuceniu wedki..." a tajemniczy sterowniczy - login_t - po 11 minutach... Odpowiedz Link Zgłoś
zielarzamator Re: Protest antyprotestancki 01.01.09, 17:17 Gość portalu: login_t napisał(a): > Bernard spamuje znacznie gorzej. Od tego faceta to Ty się od ! tak?! > Wieczorek przynajmniej jest trzezwy i nie wpie... sie nie na temat. A w którym wątky ten Twój wieczorek coś na temat ,który zainteresował forumowiczów?!Koleś gada sam ze sobą i co z tego wynika?Moim zdaniem (po pogaduchach z prawnikiem)facet ma małe szansze z powództwem cywilnym.Prawdopodobnie zakończy żywot w więzieniu za długi,ale nie życzą my tego. niech sobie falej pieprzy trzy po trzy para piętnaście Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Protest anty Wieczorek... 30.12.08, 19:05 Przemyślalem sprawę - niech robi z siebie glupa... a co mi tam! Mam nadzieję że w nowym roku dostanie prace i przestanie siedzieć w sieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant777 Re: Protest anty Wieczorek... IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.08, 19:05 Jeśli masz dość Wieczorka, to : - Nieodpowiadaj na posty Wieczorka, nie bież udziału w wątkach Wieczorka. Ja tak robię i dobrze mi to służy. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Protest anty Wieczorek... 30.12.08, 19:06 "...nie bież udziału..." ... weź udział w korepetycjach... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Protest anty Wieczorek... 30.12.08, 19:08 chyba kopnąłem o własnej bramki.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant777 Re: Protest anty Wieczorek... IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.08, 21:11 ale intencję postu werty "poniał"? Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Protest anty Wieczorek... 30.12.08, 21:29 Werty, ty prorok jaki, czy co? Czemu odpowiada na posta napisanego przez anta 2godziny pozniej? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=89112772&a=89120878 >> ale intencję postu werty "poniał"? > Chyba się zabanuję.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłodawa e_werty ma rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 09:31 Dobrze POwiadasz.Osoby o innych POgladach należy po obrzuceniu stekiem wyzwisk natychmiast izolować.Tak tak e_werty komunizm tylko w innym przebraniu istnieje i drzemie m.in. w Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: e_werty ma rację 31.12.08, 14:38 "...Osoby o innych POgladach..." ... indoktrynujacych forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka bębę klikał jak w pajacyka! a Ty? IP: *.gorzow.mm.pl 01.01.09, 16:22 nowa zabawa na spamerskim <sw>forum gorzów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: bębę klikał jak w pajacyka! a Ty? IP: *.gorzow.mm.pl 01.01.09, 16:38 tylko dlaczego?ANO DLATEGO! no dobra już siedzę cicho;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: bębę klikał jak w pajacyka! a Ty? 01.01.09, 17:36 a ja zmówię w Waszej intencji Zdrowaśkę, żebyście wraz ze Sławkiem i Benkiem się nie radykalizowali. Czasami pospamujcie, żeby całkowicie nie odebrać kolorytu temu forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: bębę klikał jak w pajacyka! a Ty? IP: *.gorzow.mm.pl 01.01.09, 17:45 Jedź człeku prosty do torunia!Tam twoje modły będą wysłuchane.Kolory tego forum to pijackie wyczyny pretty i brak obecności marek_p Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: bębę klikał jak w pajacyka! a Ty? 01.01.09, 18:11 Gość portalu: kropka napisał(a): > i brak obecności marek_p Na innym froncie walczyłem o byt (podstawy bytu, chlebek itp). Nie żebym się żalił, ale walka jeszcze nie rozstrzygnięta. Trudno zrozumieć, no nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: bębę klikał jak w pajacyka! a Ty? IP: *.gorzow.mm.pl 03.01.09, 23:23 jakem hiro chleba ci zapodam!!powiedz gdzie i kiedy a zerosiedziemdziesiąt zapodam!jak bogaszczerzekocham! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: Protest anty Wieczorek... IP: *.gorzow.mm.pl 01.01.09, 16:54 > Admin może stworzyć mu osobne forum - "Wieczorek z Wieczorkiem"... i > tam wrzucić wszelki bełkot i całą agresję tego idioty! admin na forum więc niech udowodni ,że ma jaja!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Protest anty Wieczorek... 01.01.09, 19:04 Próbowałem czytać jeden z nowych wątków Evy i Sławka. Nie dałem rady. Pełno emocji ludzi, którzy żyją tymi dość już odległymi czasami. To, że mnie te tematy męczą na tyle, że nie dam rady wszystkiego przeczytać nie znaczy, że inni nie mają o nich dyskutować. Przykro mi, ale w tych tematach nie będę robił za sędziego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Protest anty Wieczorek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 19:12 Watki powinny byc ladne i uczesane a do Internetu dopuszczeni tylko madrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Protest anty Wieczorek... 01.01.09, 19:25 "Watki powinny byc ladne i uczesane..." ... możliwe. Konformiści katoliccy twojego pokroju tak sadzą. Jednak nie powinny być powtarzaniem w nieskończoność tematów przegadanych kilkakroć... nic nowego nie wnoszą a są upierdliwym spamem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Protest anty Wieczorek... IP: *.gorzow.mm.pl 03.01.09, 23:19 i słusznie werty!!!spam zalewa to forum za zgodą cenzorów!-i to jest żygowina!biorą na siebie ... razy za cenzorów i dopuszczają do takich nietaktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus z błendami wycinadź, IP: *.dip.t-dialin.net 04.01.09, 00:21 bo żygać się hce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Protest anty Wieczorek... IP: *.gprs.plus.pl 04.01.09, 11:00 Gość portalu: hiro napisał(a): > i słusznie werty!!!spam zalewa to forum za zgodą cenzorów!- Wieczorek to nie spam. Oto, co nazywam spamem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=1039042&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro głupcem to to jesteś od urodzenia IP: *.gorzow.mm.pl 04.01.09, 17:06 ale dlaczego z wyboru kultywujesz kult głupca logina<wymienić też drugiego nica?!> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlosliwa menda Re: Protest anty Wieczorek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 17:11 Gość portalu: login_t napisał(a): > Oto, co nazywam spamem: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=1039042&v=2&s=0 lal, jaki fajny wacik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Protest anty Wieczorek... IP: *.gorzow.mm.pl 04.01.09, 17:14 suchar i to z dolnej półeczki Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Protest anty Wieczorek... 04.01.09, 18:23 "... Oto, co nazywam spamem..." ... to tylko twoja interpretacja. Pierniczenie wieczorka jest... upierdliwsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Protest anty Wieczorek... IP: *.gorzow.mm.pl 04.01.09, 18:27 ja kiedyś naprawę będę używał zwrotów:napisał x vel....wieczoek vel login.... vel cośtamcośtam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlosliwa menda Re: Protest anty Wieczorek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 20:41 e_werty napisał: > Pierniczenie wieczorka jest... > upierdliwsze! to po cholere je czytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Protest anty Wieczorek... 06.01.09, 02:38 "...to po cholere je czytasz? ..." ... żartujesz? Same tytuły wystarcza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Protest anty Wieczorek... IP: *.gprs.plus.pl 04.01.09, 10:54 e_werty napisał: > ... możliwe. Konformiści katoliccy twojego pokroju tak sadzą. A co ma do tego moj katolicyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
kemot_ski Re: Protest anty Wieczorek... 04.01.09, 00:47 pierwsza reakcja: :)))))))))))))))) druga reakcja(po namyśle): :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ... ... ... No cóż , nie da rady inaczej - wybacz Sławek;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zielarzamator Re: Protest anty Wieczorek... 04.01.09, 18:08 Ludzie tu piszący są naprawdę różni.Są administratorzy(pożal się boże)są też tacy(bernard ,hiro,login,e_werty) Ale te wielkie śmiechy i chichy to jest (chyba)forum gorzów. Dziwię się naprawdę ,że tak się boicie jednego pana.Pana Sławek_Wieczorek.Ale w nowym roku wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
slawek_wieczorek Re: Protest anty Wieczorek... 06.01.09, 00:08 Zawsze powtarzałem, że Gorzów to popegeerowskie miasto... "kołchoźnicy, robotnicy i dojarki pisały, że wprawdzie nie czytały Sołżenicyna (niechby tylko spróbowały!), ale uroczyście protestują i potępiają" www.michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=473 Odpowiedz Link Zgłoś
slawek_wieczorek Przeciwieństwa się przyciągają - Opposites Attract 08.01.09, 03:59 pl.youtube.com/watch?v=FbknGnZXHUk zastanawialem sie , czy taka deklaracje napisac, i wyszlo mi , ze powinienem ja napisac. generalnie przeciw s.wieczorkowi wyciaga sie dwa argumenty: ze jest za mlody, i ze trzeba by z tymi rozliczeniami przeszlosc skonczyc. jak niektorzy na forum pisza, gdy prawo zawodzi, obywatele powinni brac sprawy dotyczace prawa i praworzadnosci w swoje rece! i ja tych ludzi popieram!! na "argument", ze slawek wieczorek jest za mlody odpowiadam: czy sedzia ktory doprowadzil do aresztowania ludobojcy pinocheta z chile, byl jego rownolatkiem? czy tez mlodym czlowiekiem, wierzacym w sprawiedliwosc? czy nie jest prawda, ze po 30 latach od zbrodni ludobojstwa, wojskowej junty w argentynie, stawia sie przed sadami generalow ,za to ludobojstwo odpowiedzialnych? czy to klamstwo, ze rzad hiszpanski, po 70 latach, nie chce przywrocenia czci zamordowanym przeciwnikom rezimu franco? czy w usa, po/ponad 40 latach nie odbywaja sie procesy mordercow z pod znaku ku-klux-klan`? a wyroki w nich zapadajace to nie jakies pare lat w zawieszeniu, a sa to wyroki dozywocia? slawek, roznimy sie w bardzo wielu pogladach religijnych i politycznych, ale jezeli chodzi o kwestie odpowiedzialnosci za zbrodnie, o to by prawo bylo rowne dla wszystkich, w tym sie nie roznimy! robisz dobra robote , przypominajac o zbrodniach i zbrodniarzach komunistycznych! w tym przypadku masz moje pelne poparcie!! pozdrowienia forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=82621253 Odpowiedz Link Zgłoś
surma_bojowa Re: Przeciwieństwa się przyciągają - Opposites At 08.01.09, 07:08 slawek_wieczorek napisał: > zastanawialem sie , czy taka deklaracje napisac... Nie dość, że spamer, to jeszcze plagiator. W dodatku bezmyślny, bo ściągając tekst andrzejausa bez wyraźnego zaznaczenia, że to cytat, nie zwraca uwagi na taki oto fragment: > generalnie przeciw s.wieczorkowi wyciaga sie dwa argumenty: > ze jest za mlody, > i ze trzeba by z tymi rozliczeniami przeszlosc skonczyc. Nocnik jak ognia unika ustosunkowania się do faktu, że jego własna matka należała do nomenklatury PZPR, a jednocześnie usiłuje rozliczać innych z przeszłości członków dalszej rodziny. Wskazuje to jednoznacznie na jego moralną nicość oraz brak zdolności do bezstronnej oceny ludzi oraz sytuacji, w jakiej się znajdowali i znajdują. Odpowiedz Link Zgłoś