Dodaj do ulubionych

Uwaga!!! idzie poseł Daszkiewicz

IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 21:05
Uwaga. Edward Daszkiewicz, czowiek, który w debacie Sejmowej nazwał
Gorzów „KURNIKIEM” kandyduje z Platformy Obywatelskiej. Jak myślicie dużo
dostanie w Gorzowie głosów? Jeśli będziecie wiedziec o jakims publicznym
występie pana koguta w Gorzowie dajcie znać. Przyjde z jajami i zrobimy z niego
Wiatra na Jagielonce.
Obserwuj wątek
    • Gość: seb Uwaga!!! idzie poseł kukuryku IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 01:26
      Jak on śmie wogóle przyjeżdżać do Gorzowa i skamleć o nasze głosy. Przecież tu
      jest wiocha, kurnik - czy pan poseł nie pobrudził sobie czasami butów? Wszak
      nie od dziś wiadomo, że Ziel Góra to światowe centrum kultury, znana metropolia
      z wielowiekowymi miejskimi tradycjami, wydająca na świat dziesiątki mężów stanu
      podobnych do pana (p)osła. Jak ktoś z takiego metropolis może zniżyć się do
      poziomu grzędy i gdakać reklamując swoją osobę? Czy nasze głosy panu (p)osłowi
      czasami nie śmierdzą? Może lepiej z takim wysokim poziomem kultury, szerokimi
      horyzontami, otwartym umysłem i głębią refleksji (jajczarsko - drobiarskiej)
      szukać szczęścia gdzie indziej?
      Martwi mnie też, czy facet dobrze wybrał parię (platformę). Z jego poziomem
      intelektualnym bliżej mu raczej do "Samoobrony", a i słoma wychodząca z butów
      tam nie przeszkadza...
      • Gość: Marek P. Dzięki SEB, pięknie to ująłeś !!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 21:28
        Nic dodać, nic ująć !
        Czysta poezja, z kogutem w roli głównej :)
    • Gość: Marek P. Re: Uwaga!!! idzie poseł Daszkiewicz IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 22:34
      Gość portalu: animal napisał(a):

> Uwaga. Edward Daszkiewicz, czowiek, który w debacie Sejmowej nazwał
      > Gorzów „KURNIKIEM” kandyduje z Platformy Obywatelskiej. Jak myślici
      > e dużo
      > dostanie w Gorzowie głosów? Jeśli będziecie wiedziec o jakims publicznym
      > występie pana koguta w Gorzowie dajcie znać. Przyjde z jajami i zrobimy z niego
      >
      > Wiatra na Jagielonce.

Dlaczego nikt mi nie dał znać, że bohater gorzowsko-zielonogórkiej wojny o
      telewizję publiczną przybędzie do Gorzowa ... i to na występ w kinie.

Ja bym chociaż tak po cichutku usiadł sobie w kąciku, i grzecznie posłuchał.
      Może bym tylko od czasu do czasu zagdakał, w końcu Pan Poseł raczył przyjechać do
      kurnika.

Kukuryku z Watrala, Panie Daszkiewicz, kukuryku !!!
      • Gość: koko Re: Uwaga!!! idzie poseł Daszkiewicz IP: 217.97.234.* 08.08.01, 22:43
        koko
      • Gość: koko Re: Uwaga!!! idzie poseł Daszkiewicz IP: 217.97.234.* 08.08.01, 22:54
        i jeszcze kookoo
      • Gość: ramzer Re: Uwaga!!! idzie poseł Daszkiewicz IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 14:45
        Niestety Olechowski nie dał mu dojść do głosu.
        Wiem bo byłem.
    • Gość: suchy2 Re: Uwaga!!! idzie poseł Daszkiewicz IP: 195.205.77.* 16.08.01, 17:20
      no i co wykrakałeś , tylko się pojawił to już narozrabiał . Gratuluję "nosa" w
      nawzwaniu tego wątku , zajście miało miejsce w Go-go.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka