Gość: rejwon IP: *.2lo.gorzow.pl 21.01.02, 13:55 Nie wiem, czt wszysy o tym wiecie, ale mlodiez z "drugiego" ma ferie krotsze o tydzien. Ta sprawa wywoluje wiele kontroersji w II L.O. Czy przerwy miedzy symestrami powinny byc zniesione ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borys-krakow Re: ferie zimowe w II L.O. 21.01.02, 13:57 Gość portalu: rejwon napisał(a): > Nie wiem, czt wszysy o tym wiecie, ale mlodiez z "drugiego" ma ferie krotsze o > tydzien. Ta sprawa wywoluje wiele kontroersji w II L.O. Czy przerwy miedzy > symestrami powinny byc zniesione ? Uważam, że ten dodatkowy tydzień nauki młodzież z II LO powinna przeznaczyć na naukę pisania. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: ferie zimowe w II L.O. 21.01.02, 18:36 borys-krakow napisał(a): > Uważam, że ten dodatkowy tydzień nauki młodzież z II LO powinna przeznaczyć na > naukę pisania. a co masz do symestrow? mlodziez nowoczesna, rozwija jezyk, neologizmy i nowsza pisownie upowszechniajac jezyk to nie jest twor martwy ruchliwosc jego pozadana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Arwenko Ty nasza... IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 07:56 ... napiszesz, Rybko, może zdanie jakoweś, rozpoczynając je z wielkiej litery ? Już kiedyś Ci się ta sztuka udała :) Czy to jakiś wyjątkowy dzionek był ? > a co masz do symestrow? > mlodziez nowoczesna, rozwija jezyk, neologizmy i nowsza pisownie upowszechniajac > jezyk to nie jest twor martwy > ruchliwosc jego pozadana Świntuszymy ? ruchliwy języczek, tak z rańca ? Pozdrufka Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Arwenko Ty nasza... 22.01.02, 08:31 Gość portalu: J24 napisał(a): > ... napiszesz, Rybko, może zdanie jakoweś, rozpoczynając je z wielkiej litery ? moze > Już kiedyś Ci się ta sztuka udała :) to i wystarczy. znaczy ze potrafie tez;) > Świntuszymy ? ruchliwy języczek, tak z rańca ? 18.36 ale kazdy czas odpowiedni pozdrowka jednakowoz;)) koniecznie z tych wielkich? no coz, moze dla Ciebie specjalnie, next time... ale przez to jezyk rozwijac sie przestanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Re: Arwenko Ty nasza... IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 10:14 arwena napisał(a): >> Świntuszymy ? ruchliwy języczek, tak z rańca ? > 18.36 > ale kazdy czas odpowiedni Z rana czytałem ... i tak jakoś mi się skojarzyło. ... ale chyba jednak prawidłowo ? Odpowiedz Link Zgłoś