Gość: nowa IP: *.gorzow.mm.pl 13.11.03, 21:09 hej chcialabym sie dowiedziec gdzie miesci sie klub metro i gdzie dokladnie jest wejscie :) moze to glupie pytanie ale jestem nowa w gorzowie i niestety nie wiem a chcialabym sie tam wybrac paa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pomocna dłoń Re: klub IP: *.gorzow.mm.pl 13.11.03, 21:30 Pójdziesz prosto,potem w lewo,potem znowu w lewo i cały czas prosto na klub.Trafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: klub IP: *.gorzow.mm.pl 14.11.03, 09:28 no to dzieki za pomoc, widze ze kulturka w tym gorzowie ze nie ma co sie prosic o nic !! Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: klub 14.11.03, 10:13 Gość portalu: nowa napisał(a): > no to dzieki za pomoc, widze ze kulturka w tym gorzowie ze nie ma co sie > prosic o nic !! A co, kurde, do Celtica nie możesz iść :))) Pewnie trudno będzie Ci uwierzyć, ale nie wiem, gdzie jest ten klub. Może koło DonVitorio, albo tak przemianowali ten klub koło Titanika. No nie wiem, Celtic wolę :) Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: klub 14.11.03, 10:43 Gość portalu: nowa napisał(a): > no to dzieki za pomoc, widze ze kulturka w tym gorzowie Kulturkę w Gorzowie poznasz dopiero jak Ci warkoczyki pociągną jurni chłopcy na ulicy w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: klub 14.11.03, 10:52 Nowa, w styczniu bede w Gorzowie. Jesli do tego czasu sama nie trafisz do tego klubu, chetnie cie tam zaprowadze. Odpowiedz Link Zgłoś