thebird1 17.03.09, 22:11 Panstak też wygląda jak perełka . A co na to wyborcy bo to jednak wyborcy lewicy decydują kogo wybiorą do europarlamentu ,a nie Pańtak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Pieniactwo Pientaka... IP: 139.142.51.* 18.03.09, 00:08 Hey, Lubuska lewica wrogow "zewnetrznych" nie potrzebuje... Ma pientaka... Jego pieniactwo na pewno widziane jest mile po prawej stronie pastwiska... Panie Pientak...Jestes Pan politycznym durniem... Dorownujesz Pan Kaczynskiemu! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Kononowicz startuje.Pientaka nikt nie potrzebuje. IP: 139.142.51.* 18.03.09, 02:01 Hey, Kononowicz startuje... Kto jakiegos zapyzialego Pientaka potrzebuje... :) Odpowiedz Link Zgłoś
slawek_wieczorek Młody Napieralski 18.03.09, 02:41 Przewodniczący Grzegorz Napieralski jest synem esbeka ze Szczecina. Jego ojciec przez lata dbał, by Polacy nawet nie marzyli o Zachodzie, nie mówiąc już o wyjazdach. Młody Napieralski, broniący namiętnie niebywałych esbeckich emerytur, pcha kolegów do zgniłej kapitalistycznej Brukseli. A fe! Ojciec go pasem nie zdzieli?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Glosowac na Napieralskiego... IP: 139.142.51.* 18.03.09, 04:06 Hey, Prosta zasada: Jesli Wieczorek komus przypina etykietki i od wnukow sb-kow wyzywa to znaczy ze musi byc dobry czlowiek... Glosowac na Napieralskiego!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: Młody Napieralski IP: *.cec.eu.int 18.03.09, 12:03 "pcha kolegów do zgniłej kapitalistycznej Brukseli" A skad wiesz jak wyglada BXL?Byles tutaj choc raz czy w tv widziales??? Liberacki jako jeden z tych polskich europoslow tzw drugiego garnituru (pierwszy to takie slawy jak Mazowiecki,Onyszkiewicz,Rosatti,etc) cos robi.Mam kolezanke,ktora pracuje jako urzednik w komisji,ktora on zarzadza.Chwala sobie jego merytoryczne dzialania.No i juz spotykalam grupy np rolnikow czy z kola gospodyn wiejskich,ktore Liberacki zapraszal na zwiedzanie PE,a to najlepsza reklama....Jak taki starszy rolnik prawie za darmo zobaczyl BXL.A wiec po co zmieniac???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Młody Napieralski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 13:11 Gość portalu: jona napisał(a): > A skad wiesz jak wyglada BXL?Byles tutaj choc raz czy w tv > widziales??? To była wieczorkowa ironia, kretynko. > Liberacki jako jeden z tych polskich europoslow Nie ma europosła Liberackiego, jest Libicki. Albo Liberadzki. > Jak taki starszy rolnik prawie za darmo > zobaczyl BXL.A wiec po co zmieniac???? No właśnie. Libicki/Liberadzki niech zostanie, póki wszyscy rolnicy nie zobaczą brukselskich cudów za darmo. Tzn z naszych podatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: Młody Napieralski IP: *.access.telenet.be 19.03.09, 21:03 Kretynem to jestes TY,ale to wszyscy wiedza.Nocnik wszedzie probuje narzucac swoje poglady,a BXL widzial w necie albo w tv Chodzilo mi o LIBERADZKIEGO BOGUSLAWA-szefa komisji transportu i turystyki,a ze przekrecilam literke w nazwisku to kazdemu moze sie zdarzyc :-)) Tak to prawda Mazowiecki nie jest europoslem tylko tzw doradca izby starszych przy PE,a wiec pewnie wiecej ma do powiedzenia jak europoslowie i bardzo czesto bywa w BXL,nieraz juz widzialam jak z Buzkiem jedli pierogi w polskim barku przed PE Odpowiedz Link Zgłoś
slawek_wieczorek Jona pracująca 19.03.09, 23:24 Gość portalu: jona napisał(a): > Tak to prawda Mazowiecki nie jest europoslem tylko tzw doradca izby > starszych przy PE,a wiec pewnie wiecej ma do powiedzenia jak > europoslowie i bardzo czesto bywa w BXL,nieraz juz widzialam jak z > Buzkiem jedli pierogi w polskim barku przed PE Zmywała Pani po nich naczynia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: Jona pracująca IP: *.cec.eu.int 20.03.09, 12:07 Przeciez ty masz zawsze informacje z pierwszej reki??? :-)) i wiesz wszystko najlepiej,ale jak zwykle piszesz glupoty....Prowadzisz prywatne sledztwo to rob to dobrze....nie jadlam obiad (i jadam dosc czesto w ich i nie tylko ich sasiedztwie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Młody Napieralski IP: *.dip.t-dialin.net 20.03.09, 12:57 jona napisała: > Tak to prawda Mazowiecki nie jest europoslem ... jeżeli jada pierogi to na pewno nie europoseł. ja jadam pierogi i nie jestem europosłem. > tzw doradca izby starszych przy PE taka "emeryturka" dla polityków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: Młody Napieralski IP: *.cec.eu.int 20.03.09, 13:33 Oj jada pierogi,golonke i inne polskie specjaly.Choc w tym barze (resto???)klientami najczesciej sa Polacy lub ich znajomi nikt "tych slawnych" nie zaczepia,nie przeszkadza im... Odpowiedz Link Zgłoś
slawek_wieczorek Błędna Pani Jona 19.03.09, 00:23 Komuniści "zgniłym Zachodem" przez całe dziesięciolecia określali Wolny Świat. Tadeusz Mazowiecki nie jest europosłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Eurowybory Pańtaka: z oskarżonym nie startuję IP: *.dip.t-dialin.net 18.03.09, 23:50 kto wie czy koledzy pańtaka nie mają więcej na sumieniu, tylko ich pańtak w sądzie umiejętnie wybronił? ... nie każdy ma swojego pańtaka. ;) natomiast liberadzki zawsze robił na mnie wrażenie bardzo kompetentnego w swojej dziedzinie, aż do jednego z ostatnich wywiadów w którym pouczał, że polska powinna natychmiast rozpocząć pracę nad ustawą, a ja wiem że ta ustawa już jest uchwalona. dobrze, że liberadzki czuwa w brukseli, ale wydaje mi się, że chyba zbyt mało wie o tym co się dzieje w polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus może ma taką zasadę: IP: *.dip.t-dialin.net 19.03.09, 10:47 do pań tak, do oskarżonych nie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś