Gość: ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:03 www.celebweb.org/pictures/displayimage.php?album=192&pos=7 JAK WAM SIE PODOBA JEJ STROJ, SZCZEGOLNIE KOMPOZYCJA JEANSOW I WYSOKICH KOZAKOW? PROSZE O ODP :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: izabel Re: KIM ONA JEST?? ZOBACZ I POMOZ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:09 nie wiem kim ona jest, ale to połaczenie wyjątkowo mi się nie podoba, zwłaszcza tak długaśne czuby w kozakach, i ta biel... Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: KIM ONA JEST?? ZOBACZ I POMOZ!! 27.01.05, 19:16 nie widzę żadnego zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adela Re: KIM ONA JEST?? ZOBACZ I POMOZ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:55 Nie mam pojecia.Ma niezłe nogi ,ale ubranie wg mnie nie-fajne. nie ubrałabym sie tak nawet do trumny. PS.Miska, musisz ruszyc kursorem, foto jest nizej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ettin Re: KIM ONA JEST?? ZOBACZ I POMOZ!! IP: *.acn.waw.pl 27.01.05, 20:07 hihihihi to Ja :) wyjatkowo mnie wtedy meczyli paparazzi ;)) a ten stroj hmmm jak dzis na to patrze, to cce mi się smiać! te buty dostałam od znanego projektanta w celu promowania go ...ale byly tak koszmarnie niewygodna,że szybko zerwalam ten kontrakt, to mial byc taki modowy zart ktory przyciagnie wzrok pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hey.babe Re: KIM ONA JEST?? ZOBACZ I POMOZ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 22:10 komentarze pod tym zdjeciem mowia ze to dziewczyna co gral w 'you got served' Beatifull (przez dwa L :P) tutaj jej nie poznalam zeby to ona ale skoro tak.... nazywa sie Meagan Good jest bardzo ladna ale nie podoba mi sie w tych bialych kozakach zalozonych na spodnie Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: KIM ONA JEST?? ZOBACZ I POMOZ!! 27.01.05, 22:56 a tam kolejna Murzyneczka aktoreczka spod znaku American Pie czy innych gowienek.ciuchy fajne-polaczenie tych kozakow z jeansami -fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika Re: KIM ONA JEST?? ZOBACZ I POMOZ!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.01.05, 10:12 to pani Genia Steciakowa, sprzątaczka od nas z bloku, w swoim stroju roboczym, te kozaki temu takie wysokie, zeby sobie końcówek nogawek nie pomoczyla jak podłogę ściera. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: KIM ONA JEST?? ZOBACZ I POMOZ!! 28.01.05, 10:41 Gość portalu: anika napisał(a): > to pani Genia Steciakowa, sprzątaczka od nas z bloku, w swoim stroju roboczym, > te kozaki temu takie wysokie, zeby sobie końcówek nogawek nie pomoczyla jak > podłogę ściera. ROTFL:))) Odpowiedz Link Zgłoś
avarja Re: KIM ONA JEST?? ZOBACZ I POMOZ!! 28.01.05, 14:02 Też tak myślę, conena! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzaba Re: KIM ONA JEST?? ZOBACZ I POMOZ!! IP: *.softlab.gda.pl 28.01.05, 14:12 Na ryby, na grzyby... Tylko w szpilach niewygodnie chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja juz wiem :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 20:07 to meagan good, thx za odpowiedz :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: KIM ONA JEST?? ZOBACZ I POMOZ!! IP: *.mtm-info.pl 28.01.05, 21:27 ojej kto ją tak ubrał, koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmmmmmm Re: KIM ONA JEST?? ZOBACZ I POMOZ!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.01.05, 22:05 Toz to tragedia!!!!!!! Kozaków bym nie ubrała w zyciu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: KIM ONA JEST?? ZOBACZ I POMOZ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 00:10 Byłoby ok gdyby nie kaszkiet i przede wszystkim BUTY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: KIM ONA JEST?? ZOBACZ I POMOZ!! IP: 82.160.57.* 29.01.05, 22:22 A gdzie są "dyżurne" forumowiczki - wielbicielki kozaków na wysokiej szpilce? Nie zabiorą głosu? Przecież takie fajne baba ma kozaki! Mnie się podobają, ale ja jestem mężczyzną Odpowiedz Link Zgłoś