Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

KIM ONA JEST?? ZOBACZ I POMOZ!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:03
    www.celebweb.org/pictures/displayimage.php?album=192&pos=7 JAK WAM
    SIE PODOBA JEJ STROJ, SZCZEGOLNIE KOMPOZYCJA JEANSOW I WYSOKICH KOZAKOW?
    PROSZE O ODP :))
    Obserwuj wątek
      • Gość: izabel Re: KIM ONA JEST?? ZOBACZ I POMOZ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:09
        nie wiem kim ona jest, ale to połaczenie wyjątkowo mi się nie podoba, zwłaszcza
        tak długaśne czuby w kozakach, i ta biel...
        • miska_malcova Re: KIM ONA JEST?? ZOBACZ I POMOZ!! 27.01.05, 19:16
          nie widzę żadnego zdjęcia
          • Gość: adela Re: KIM ONA JEST?? ZOBACZ I POMOZ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:55
            Nie mam pojecia.Ma niezłe nogi ,ale ubranie wg mnie nie-fajne. nie ubrałabym
            sie tak nawet do trumny.

PS.Miska, musisz ruszyc kursorem, foto jest nizej
      • Gość: ettin Re: KIM ONA JEST?? ZOBACZ I POMOZ!! IP: *.acn.waw.pl 27.01.05, 20:07
        hihihihi
        to Ja :)
        wyjatkowo mnie wtedy meczyli paparazzi ;))
        a ten stroj hmmm jak dzis na to patrze, to cce mi się smiać! te buty dostałam
        od znanego projektanta w celu promowania go ...ale byly tak koszmarnie
        niewygodna,że szybko zerwalam ten kontrakt, to mial byc taki modowy zart ktory
        przyciagnie wzrok
        pozdrawiam
        :D
      • Gość: hey.babe Re: KIM ONA JEST?? ZOBACZ I POMOZ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 22:10
        komentarze pod tym zdjeciem mowia ze to dziewczyna co gral w 'you got served'
        Beatifull (przez dwa L :P)
        tutaj jej nie poznalam zeby to ona ale skoro tak....
        nazywa sie Meagan Good

jest bardzo ladna ale nie podoba mi sie w tych bialych kozakach zalozonych na
        spodnie
        • wildorchid Re: KIM ONA JEST?? ZOBACZ I POMOZ!! 27.01.05, 22:56
          a tam kolejna Murzyneczka aktoreczka spod znaku American Pie czy innych
          gowienek.ciuchy fajne-polaczenie tych kozakow z jeansami -fajne.
          • Gość: anika Re: KIM ONA JEST?? ZOBACZ I POMOZ!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.01.05, 10:12
            to pani Genia Steciakowa, sprzątaczka od nas z bloku, w swoim stroju roboczym,
            te kozaki temu takie wysokie, zeby sobie końcówek nogawek nie pomoczyla jak
            podłogę ściera.
            • conena Re: KIM ONA JEST?? ZOBACZ I POMOZ!! 28.01.05, 10:41
              Gość portalu: anika napisał(a):

> to pani Genia Steciakowa, sprzątaczka od nas z bloku, w swoim stroju
              roboczym,
              > te kozaki temu takie wysokie, zeby sobie końcówek nogawek nie pomoczyla jak
              > podłogę ściera.

ROTFL:)))
              • avarja Re: KIM ONA JEST?? ZOBACZ I POMOZ!! 28.01.05, 14:02
                Też tak myślę, conena! :D
      • Gość: zuzaba Re: KIM ONA JEST?? ZOBACZ I POMOZ!! IP: *.softlab.gda.pl 28.01.05, 14:12
        Na ryby, na grzyby...
        Tylko w szpilach niewygodnie chyba?
        • Gość: ja juz wiem :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 20:07
          to meagan good, thx za odpowiedz :*
          • miska_malcova Re: juz wiem :)) 28.01.05, 20:14
            potworek
      • Gość: maja Re: KIM ONA JEST?? ZOBACZ I POMOZ!! IP: *.mtm-info.pl 28.01.05, 21:27
        ojej kto ją tak ubrał, koszmar
      • Gość: hmmmmmmmm Re: KIM ONA JEST?? ZOBACZ I POMOZ!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.01.05, 22:05
        Toz to tragedia!!!!!!! Kozaków bym nie ubrała w zyciu...
      • Gość: anka Re: KIM ONA JEST?? ZOBACZ I POMOZ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 00:10
        Byłoby ok gdyby nie kaszkiet i przede wszystkim BUTY!!!
        • Gość: krzysiek Re: KIM ONA JEST?? ZOBACZ I POMOZ!! IP: 82.160.57.* 29.01.05, 22:22
          A gdzie są "dyżurne" forumowiczki - wielbicielki kozaków na wysokiej szpilce?
          Nie zabiorą głosu? Przecież takie fajne baba ma kozaki! Mnie się podobają, ale
          ja jestem mężczyzną

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka