pretty01 12.04.09, 21:29 Wesołych Świąt - tym, którzy świętują. Miłego wypoczynku- tym, którzy nie. Wszystkim- udanych wiosennych spacerów, bo pogoda piękna :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejusa Re: Wesołych Świąt :) 12.04.09, 21:47 czesc pretty, fakt , pogoda wspaniala! wesolych swiat nie zycze, ale przezywania milutkiej wiosy, TAK!!! TAKA wiosna po TAKIEJ zimie, to cos super!!! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Wesołych Świąt :) IP: *.dip.t-dialin.net 12.04.09, 22:45 andrzejusa napisał: > czesc pretty, > fakt , pogoda wspaniala! > wesolych swiat nie zycze,... jesteś pewien, że ona nie świętuje? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Wesołych Świąt :) 12.04.09, 23:12 czesc nicelus, moze i pretty swietuje, ja nie swietuje nicelus! dziwne? , ze sa ludzie, swieta majacy tam , gdzie ksieza maja swoje owieczki? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Wesołych Świąt :) 12.04.09, 23:17 ale dajmy spokoj, swieta dla swietych, ksieza na ksiezyc! a wisiowy lud , niech wsiowyn zostanie. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Wesołych Świąt :) IP: *.dip.t-dialin.net 12.04.09, 23:21 andrzejusa napisał: > ja nie swietuje nicelus! chyba życzenia składałeś pretty, a nie sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J1 Re: Wesołych Świąt :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 00:34 Niech razem z nowym zmartwychwstałym życiem obudzi się w Waszych sercach optymizm, a powiem wiosennego, letniego wietrzyku oraz soczysta zieleń pierwszych kwiatów na zawsze zaszczepi w Waszych sercach radość i życiowe zadowolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Wesołych Świąt :) IP: 139.142.19.* 13.04.09, 05:46 Hey J1, Aleluja! :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Wesolych swiat Kapitanie... IP: 139.142.19.* 13.04.09, 07:09 Hey, Snajperzy US Navy Seals "zdjeli" glowy trzem porywaczom... Czwarty blaga o nie wysylanie go na lad.. Sie mu nagle amerykanskie prawo i sprawiedliwosc spodobaly... Kapitan jest wolny! Niezly swiateczny prezent od US Navy Brawo. Tak trzymac! :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Wesołych Świąt :) IP: *.gorzow.mm.pl 13.04.09, 12:04 dzięki i nawzajem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Wesołych Świąt :) IP: *.gprs.plus.pl 13.04.09, 09:22 Chrystus zmartwychwstał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Wesołych Świąt :) IP: *.gprs.plus.pl 13.04.09, 13:04 e_werty napisał: > A łyżka mówi... niemożliwe!!! Całe szczęście, że jej opinia nas nie interesuje. Werty, Słoneczko. Jest w cholerę roboty. Dzwonią do mnie kolesie do których nawet nie aplikowałem. Spytaj Łyżki co ona na to. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Wesołych Świąt :) 13.04.09, 14:59 "...Jest w cholerę roboty. Dzwonią do mnie kolesie..." ... to co ty robisz na forum? Gdy mam robotę to mnie tu nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Wesołych Świąt :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 22:47 e_werty napisał: > ... to co ty robisz na forum? Gdy mam robotę to mnie tu nie ma... werty, skarbie, ty tu wciaz przesiadujesz ... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Wesołych Świąt :) 14.04.09, 00:11 "...ty tu wciaz przesiadujesz ..." ... pomysl chwilkę... .... i co rozumiesz dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Wesołych Świąt :) 13.04.09, 23:14 Wesołych Świąt dla Ciebie i dla innych (czy oni te zyczenia przyjma? Ich sprawa). bardgorzowski Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Wesołych Świąt :) 14.04.09, 22:47 wesolego ogolnie calama! a swieta? moga nie istniec! sa swieta? sa. ale bez nich mozna zyc spokojniej i ciekawiej. SWIETA DLA SWIETYCH!!! pozdrowienia calama Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Wesołych Świąt :) 15.04.09, 09:41 andrzejusa napisał: > a swieta? > moga nie istniec! mogą, ale czy byłoby milej, lepiej, fajniej, ciekawiej? nie :P zresztą ... święta nie są obowiązkowe :P > ale bez nich mozna zyc spokojniej i ciekawiej. widocznie masz złe wspomnienia ze świąt :P były za burzliwe, albo_co ;) > SWIETA DLA SWIETYCH!!! "Wszyscy święci balują w niebie, Złoty sypie się kurz, A ja włóczę się znów bez Ciebie I do piekła mam tuż." chyba sobie za często to śpiewałeś :P > pozdrowienia calama nawzajem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Wszystkiego najlepszego z okazji.... IP: *.gprs.plus.pl 15.04.09, 10:01 ...Dnia górnika, Kobiet, swistaka, pracownika zus, pracownika urzedu skarbowego, gupka wioskowego i świstaka! andriusza ma świeto każdego dnia!!!!! jego zycie podobne jest do życia Kubusia P...on tez świetuje codziennie gdy pełny brzuszek ma.....bo ma mały rozumek! Pozdrowienia andriusza........ Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Wszystkiego najlepszego z okazji.... 16.04.09, 23:20 czesc calama, jasne , swieta nie sa obowiazkowe, ale wszedzie poza polska;))) moje zle wspomnienia ze swiat calama istnieja, pamietam jak "starzy" kupowali babki i makowce 5 dni przed swietami, chowali je , a my ich szukalismy , BY ZJESC! zawsze nam sie udawalo odkryc tajemne miejsce!!! no coz ? babki i makowce , choc juz nieco "starawe" byly zjadane przed "swietami". a "swieta"? JADLO SIE CO ZOSTALO:(((( czesc ziomal, ty za to codziennie wierzysz ze bedziesz wiecznie jadl makowce i babki i barszczyki:(((( i kto ma pelniejszy brzuszek ziomal? i kto ma maly rozumek? pozdrowienia ziomal.......... Odpowiedz Link Zgłoś