Dodaj do ulubionych

krople b-01

23.01.04, 08:02
cześć, czy ktoś stosował już te krople i schudł??
Obserwuj wątek
    • olaj10 Re: krople b-01 23.01.04, 08:28
      A cóż to za krople, napisz więcej.
      Ola
    • ulka_e Re: krople b-01 23.01.04, 08:37
      to artykuł z gazety:

Szczupła nie tylko w marzeniach

Kiedy człowiek odchudza się po raz piąty, szósty lub dziesiąty, przestaje
      wierzyć w skuteczność tego, co robi. To stwierdzenie powtarza się jak echo w
      wypowiedziach osób, które przeczytały o kroplach "b-01" i przekonały się, że
      jednak schudnąć można.

Ziołowe, homeopatyczne krople "b-01" to ekstrakt z mięty, melisy i kopru
      włoskiego. Ich autorka, Bettina Kater, sama wiele lat borykała się z otyłością.
      Ważyła - bagatela - 124 kg. Z pomocą swoich kropli w ponad pół roku straciła
      ponad 40 kg.

- Nie wierzyłam w te wasze opowieści o cudownych kroplach. Stosowałam wiele
      specyfików. Wiele razy odchudzałam się, nawet głodziłam. Mój problem polega na
      tym, że po pierwsze, chyba uzależniłam się od diet, a po drugie, każdy stres
      zajadałam - opowiada 45-letnia Krystyna, która przy wzroście 162 cm ważyła 86
      kg. - Tyć zaczęłam około trzydziestki. Najpierw jakoś tak niepostrzeżenie.
      Katastrofa przyszła, kiedy rzuciłam palenie. W ciągu trzech miesięcy przytyłam
      osiem kilo!

Na odchudzanie panią Małgorzatę namawiał mąż. Straszyła też lekarka, która
      twardo kazała zrzucić nadwagę. Próbowałam więc różnych cudownych diet, ale
      chudłam 3 kg, a po dwóch tygodniach od skończenia diety zaczynałam się
      zaokrąglać. Wiem, że jo-jo to efekt tego, że wracałam do starych nawyków, ale
      one były silniejsze ode mnie.

Pani Małgorzata o kroplach "b-01" dowiedziała się od koleżanek. Postanowiła
      wypróbować homepatyczny specyfik. - Na początku w ogóle nie chudłam. Uznałam,
      że to oszustwo. Nie wiem czemu, ale wydawało mi się, że od razu, po tygodniu,
      będę chudsza. A waga drgnęła dopiero po jakichś 5 tygodniach. Jak drgnęła o
      trzy kg w dół, to postanowiłam jej pomóc. I zapowiedziałam w domu, że nie robię
      kolacji. Pani Małgorzata zamiast kolacji zjadała surową marchew albo jabłko. I
      piła ponad 1,5 litra wody z kroplami. - Zdecydowanie zmniejszył się mój apetyt
      na słodycze. Poprawiła się przemiana materii. Zaczęłam jeść zdecydowanie więcej
      warzyw i potraw lekkich, dietetycznych. Nie wyrzekam się jedzenia, ale jem
      mądrze. To ja rządzę jedzeniem, a nie jedzenie mną - mówi pani Małgorzata,
      która po trzech miesiącach picia wody z kroplami "b-01" schudła 8 kg. I jest
      przekonana, że uda jej się schudnąć do 65 kg. My też jesteśmy pewni, że
      osiągnie swój cel.

Tu uzyskasz informacje o kroplach "b-01"

- Apteka Pod Złotym Tygrysem, ul. Szczepańska 1, Kraków, tel. (012) 422-92-93

- Apteka Sabała, ul. Krupówki 11, Zakopane, tel. (018) 206-38-61

- Telefon do importera: 0502-125-700.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka