amamutek 15.03.04, 11:10 Mam kilka pytań do pijących czerwoną herbatkę ile razy dziennie pijecie czerwoną herbatę ? czy lepsza jest ekspresowa czy zwykła? czy widzicie jakieś rezultaty jej stosowania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xerius Re: Czerwona herbata 18.03.04, 00:30 Podobno trzeba ta herbata zastapic wszystkie inne napoje zeby dawala rezultaty. Tzn mozna rano wypic mala kawe, ale generalnie powinien to byc glowny napoj, obok wody. Mnie bardziej smakuja ekspresowe, ale wydaje mi sie ze zwykla daje lepszy efekt. Co do widocznych zmian to nie zauwazylam znacznych ( moze ok. 2 kg mniej) , ale nie pije jej tak czesto jak powinnam.Poza tym pije ja bardziej dla zdrowia. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
madzikowa Re: Czerwona herbata 19.03.04, 11:05 Ja pije ok. litr dziennie. Stosuje expresowa BIO ACTIVE bo jest łatwa w użyciu i jedna torebka starcza na 1 l (zaparzam w termosie i pije w pracy). Czy działa - nie wiem. W każdym razie nie tyję, a na diecie nie jestem. Oprócz tego biegam i karmie piersia ipije zielona hrbate i owocowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mamadwojga Re: Czerwona herbata 19.03.04, 13:30 A ja nawet chudnę. Piję dzbanek dziennie, nie objadam się i też jeszcze karmię. Być może chudnięcie jest spowodowane lataniem do toalety, hi hi. Aha, kupuję taką specjalną, prasowaną w kostkach. Widziałam ją tylko w jednym sklepie. Droga ale dobra i wydajna. Odpowiedz Link Zgłoś
iszula Re: Czerwona herbata 19.03.04, 17:16 Ja piję herbatkę ok. 5 razy dziennie, piję taką sypaną co potem pływają w niej patyki (fuj). Czekam na rezultaty, poza tym jeżdże na rowerze wiec mam nadzieję że niedługo będą efekty. Życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
teq3 Re: Czerwona herbata 19.03.04, 19:01 Rozmawiałam niedawno z osobą, zajmującą się medycyną naturalną, powiedziała, że najlepsza jest prasowana, w kostkach. Podobno te ekspresowe są kiepskiej jakości. Ja zawsze kupowałam w herbaciarni, właśnie taką w kostkach, bo jest szalenie wydajna, a ja lubię duuuużo czerwonej herbaty, poza tym ma specyficzny, ziemisty posmak. W celu schudnięcia trzeba pić minimum 5 szklanek dziennie, poza tym tylko wodę mineralną i/lub soki warzywne. UWAGA!!!! NIE MOŻNA STOSOWAĆ W CIĄŻY I W CZASIE KARMIENIA PIERSIĄ, BO GARBNIKI PRZECHODZĄ DO MLEKA I MOGĄ PODRAŻNIĆ UKŁAD TRAWIENNY DZIECKA. Najlepiej zapytaj w herbaciarni. Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś