mamanatali 24.03.04, 22:27 Szukam dobrego kremu na piersi po baardzo długim karmieniu!Może polecicie mi jakiś?teraz moje "dojce" wyglądają bardzo nieciekawie,obwisłe,z suchą skórą i małymi rozstępami.Pomóżcie!Dzięki i pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andzia001 Re: Dobry krem na biust-pilnie poszukiwany!! 25.03.04, 09:16 Hejka! Podaję niżej link do wątku o biuście, który kiedyś tam "plątał" się na tym forum))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=580&w=8958736&a=8958736 Są ćwiczonka i kosmetyki, które pomagają w odzyskaniu jędrniejszych piersi))) Ja smaruję i ćwiczę do dnia dzisiejszego i jest super. Z pewnością nie będzie się czego wstydzić latem w wydekoltowanych bluzeczkach)) Fakt, że trochę to trwało, ale praca nad polepszeniem "mleczarni" się opłacała. W razie czego służę radą) pozdrawiam cieplutko i wiosennie Anka, mama Marcinka A to moje słoneczko: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10458885&a=10962048 Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatali Re: Dobry krem na biust-pilnie poszukiwany!! 25.03.04, 21:44 Andzia,dzięki za link.Mam nadzieję,że starczy mi silnej woli,zwłaszcza,że ćwiczenia nie są chyba czasochłonne.Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: Dobry krem na biust-pilnie poszukiwany!! 25.03.04, 10:48 ATW, rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
wiki112 Re: Dobry krem na biust-pilnie poszukiwany!! 25.03.04, 11:34 Gdzie można dostać te kosmetyki i jak kształtuje się ich cena? M. Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: Dobry krem na biust-pilnie poszukiwany!! 25.03.04, 16:12 ATW zamawia się u konsultantki. Wejdź na forum www.maluch.com i napisz post do juli, ona sie tm zajmuje. Ceny rozsądne Odpowiedz Link Zgłoś
utalia do lidek 25.03.04, 21:09 A czy moge wiedzec co oznacza "rewelacja". Chcialabym abys napisala jaki mialas biust kiedy zaczynalas stosowac krem ATW, czy bylo to po karmieniu, jak dlugim jak duzy masz biust no i oczywiscie w jakim stopniu doszedl do formy. Acha i czy dodatkowo cwiczylas? Prosze o odpowiedz Utalia Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: do lidek 26.03.04, 13:46 Krem ATW można stosować w ciąży i podczas karmienia. Ja używałam go w 2 lata po zakończeniu karmienia, nie ćwiczyłam i biust bardzo mi pojędrniał. Ja mam stosunkowo mały biust, przed ciąża A po ciąży B. Krem ATW ma bardzo lekka konsystencję, szybko się wchłania nie pozostawiając śladów na skórze i ma delikatny zapach. Odpowiedz Link Zgłoś