Dodaj do ulubionych

zakładanie rzęs

29.03.11, 18:53
Czy któraś z Was zakładała sobie rzęsy? Zastanawiam się nad tym, chciałabym poznać opinie osób, które są już "po". Czy rzeczywiście fajny efekt, czy wyglądają jak umalowane?
Obserwuj wątek
    • aneta-skarpeta Re: zakładanie rzęs 29.03.11, 19:18
      efekt jest powalający, mialam szczecie do dziewczyn ktore robią solidnie i nie zalują rzes, wiec rzesy nie są przesiane

oczywiscie nie mozna przesadzic z długoscią, bo wtedy widac ze sztuczne

ja nosze 10, na zew 11- znam dziewczyny co noszą 17tki i widac, ze są sztuczne

niestety mam takie rzesy, ze co jakies pol roku rezygnuję, aby rzesy odpoczely- ale znam osoby, ktore zakladają od 2 lat ciagiem i mają do czego przyczepiacsmile

generalnie zastanów się, bo kazda ktorą znam to przechodzi traumę gdy sobie uswiadamia po zdjeciu rzes, ze jednak nigdy dlugich rzęs nie miaławink

denerwujące moze byc uzupelnianie i trzeba sie nauczyc myc twarz omijając rzesy i nie pocierac oczy- np po wstaniu

jak mam rzesy- przewaznie zakladam sobie na okres wiosenno letni- to praktycznie sie nie maluję, odrobina pudru, ew podkladu, roz i ew. jasny cien
      zadnych kresek etc
      • poppy_pi Re: zakładanie rzęs 29.03.11, 20:27
        Moja koleżanka przez pierwsze kilka dni była zadowolona, ale później dostała jakiegoś uczulenia-oczy miała czerwone, łzawiące i swędzące-zaczęła pocierać oczy i sztuczne rzesy wypadły jej razem z naturalnymi uncertain
      • donkaczka Re: zakładanie rzęs 29.03.11, 20:38
        aneta a gdzie robisz i jakiej firmy?
        ja tez widzialam efekty i super sa, sama chetnie sobie przedluze, bo mam geste ale jasne koncowki i przez to dosc krotkie

czesto uzupelniasz?
    • ty-i-ja-razy-dwa Re: zakładanie rzęs 29.03.11, 20:57
      Zakładałam sobie rzęsy latem. Wyjeżdżałam na wakacje i chciałam mieć spokój z ich malowaniem. Oczy wyglądały bajecznie smile Potem kilka razy uzupełniałam rzęsy. Szkoda mi było kasy bo musiałam robić to co 3-4 tygodnie. I w końcu sobie odpuściłam. Najgorsze było jak zostawało na powiece po kilka rzęs. A jak wypadła ostatnia to był płacz. Bo moje naturalne rzęsy miały nie więcej jak 2 mm długościsad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka