Dodaj do ulubionych

"Lodowe" mamy odezwijcie się

01.06.04, 10:15
Mam pytanie do wszystkich mam, ktore były lub są na diecie lodowej. Ciekwa
jestem czy były sukcesy czy oby nie porazki??? Czy dopadł Was Pan Jo-jo??? No
i oczywiscie czekam na wskazówki odnoście powyższej dietki.
Pozdrawiam.

P.S. ja zaczęłam od dzisiaj, może któraś z Was się przyłączy????
Obserwuj wątek
    • peggy-sue Re: "Lodowe" mamy odezwijcie się 01.06.04, 13:06
      Ja zaczęłam wczoraj, jest wątek na ten temat, jutro mam dzień "wolny", chociaż
      po trzynastce dietka lodowa, to istna obżartówka. Zaraz idę do domu zrobić
      pyszne mięsko i warzywka. Trochę boję się dni lodowych - lody uwielbiam (całą
      ciążę byłam na diecie lodowej he he - przytyłam 18 kg), ale tak dwa dni non-
      stop? zobaczymy.
      Pozdrawiam lodowato!!!
      • haribo Do peggy-sue 01.06.04, 21:43
        Wiem, że jest wątek na ten temat, ale tam chyba nikt już nie zaglada. Od kiedy
        jesteś na "lodowej" i jak efekty po "13" ???? Jutro u mnie drugi dzień, ale też
        bedzie mięsko (kurczaczek, bo bardzo dużo białka) i warzywka (chyba
        marcheweczka z groszkiem). Czy twoja odżywka tez jest takaaaaa słodka??? mam
        wrazenie, że jem kogel-mogel z ubitym białkiem i kakao.
        Pozdrwiam czekoladowo.
        • peggy-sue Re: Do peggy-sue 02.06.04, 12:32
          Hej!!!
          Niestety nie mogę Ci powiedzieć, ile schudłam na 13, bo mam zepsutą wagę. Wczoraj ważyłam się w aptece i mam 59 kg, dzisiaj zaczął mi się okres, więc mam nadzieję, że waga jest zawyżona. W każdym razie po ciuchach widzę, że zeszło mi ze 4 kg. Mam Ochotę na 55 kg, a może mniej... Moja odżywka jest nie najgorsza, ale żle mi się robi, jak patrzę na mięśniaka na etykiecie fuj! Moja 13 to była w zasadzie 11, bo nie wytrzymałam, i zjadłam czekoladkę, ale była pyszna!!! Dzisiaj mam dzień wolny, a jutro lody, już się boję... Na lodowej jestem od poniedziałku, czyli dzisiaj trzeci dzień.
          • xena26 Re: A ja po diecie... 07.06.04, 12:19
            Witajcie dziewczyny. Ja robiłam dietę lodową 2 razy, raz tydzień czasu, za
            jakiś miesiąc znowu tydzień. Za pierwszym razem schudłam 4,5 kilo, ale ciekawe
            jest to, że naprawdę dużo się chudnie w pasie, udach i pośladkach, u mnie po
            tygodniu czasu spadło po 3 cm. Za drugim razem schudłam 2 kilo. Polecam, bo
            dietka jest smaczna i przyjemna i ja przynajmniej nie mam efektu jojo, a od
            ostatniej dietki minęło ze 2 miesiące.
            • peggy-sue Re: A ja po diecie... 08.06.04, 14:38
              skoro tak, to ja chyba spróbuję jeszcze raz, może od jutra. pierwsze podejście się nie udało (odpadłam już na pierwszym dniu lodowym), trzymajcie za mnie kciuki
    • mirofa Re: "Lodowe" mamy odezwijcie się 11.06.04, 19:32
      Czesc dziewczyny,
      czy ktoras miala by ochote mnie uswiadomic co to jest "dieta lodowa". Moze to
      zabrzmi smiesznie, ale nie mam pojecia. Czy mozna ja stosowac karmiac dziecko?
      Napewno ma cos wspolnego z lodami ,a to cos dla mnie. Musze zgubic jeszcze 10
      kg, to nie latwo majac wilczy apetyt. Dzieki serdeczne za wszystkie wskazowki.
      Pozdrowienia Rosanna
      mirofa@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka