peneloppe 07.12.04, 15:36 NIgdzie nie moge znalezc zadnego numeru ani adresow jej osrodkow. Bede bardzo wdzieczna za jakies informacje na ten temat. Zalaczam pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikasaczek Re: dr Ewa Dąbrowska - potrzebuje namiar, plsss 07.12.04, 23:23 Witam. Jestem po dwóch tygodniach diety sokowo-warzywnej wg. dr Dąbrowskiej. kontakt mam jedynie do osoby która organizuje rekolekcje trzydniowe z tą dietą, w W-wie. Kontakt do ośrodków jest w książce "Zdrowie i ducha ratować żywieniem" Jak odzyskam,teraz pożyczyłam, napisze. Można też znaleźć przez wyszukiwarkę google wpisując "dieta warzywno - sokowa" Odpowiedz Link Zgłoś
peneloppe Re: dr Ewa Dąbrowska - potrzebuje namiar, plsss 08.12.04, 10:36 Bardzo dziekuje za szybka odpowiedz. Niestety sprawa jest na tyle pilna (chcialam zaprosic pania dr do programu tv badz tez kogos kto byz zaprezentowal sposob leczenia poprzez posty) ze pewnie jak dostaniesz ksiazke to bedzie juz za pozno Goooooglowalam juz do upadlego i niczego nie namierzylam, wpisalam tez to co radzilas, osrodkow brak. Dzwonilam tez pod numer podany kiedys tu na forum - pomylka. Juz sama nie wiem o co chodzi. Ale jeszcze raz bardzo bardzo dziekuje. Jakby cos jeszcze przyszlo Ci do glowy, bede bardzo wdzieczna. Milej srody Odpowiedz Link Zgłoś
nadiativoli Re: dr Ewa Dąbrowska - potrzebuje namiar, plsss 08.12.04, 12:41 Tutaj jest podany namiar ale nie mam pojecia czy jeszcze aktualny vege.spinacz.pl/komentarze.php?dz=34&id=184Sprobuj! Pozdrawiam Nadia Odpowiedz Link Zgłoś
wio_sna Re: dr Ewa Dąbrowska - potrzebuje namiar, plsss 09.12.04, 17:09 Stowarzysznie Re-Vita 83-316 Gołubie Kaszubskie ul. Por. Dambka 4 tel. 0 58 684 37 39 LUB pensjonat Altona Władysławowo ul Młyńska 36 tel 0 58 674 03 21 Odpowiedz Link Zgłoś
wio_sna Re: dr Ewa Dąbrowska - namiar, 09.12.04, 17:14 Jeszcze przypomniałam sobie, że pani doktor jest pracownikiem gdańskiej Akademii Medycznej. MOże tam ją złapiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
galliano Re: dr Ewa Dąbrowska - potrzebuje namiar, plsss 13.12.04, 23:10 Ośrodek Sofra w Mielnie 094 3189710 organizują wczasy z dietą O-W pod nadzorem tej Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
peneloppe Re: dr Ewa Dąbrowska - potrzebuje namiar, plsss 14.12.04, 22:05 Wszystkim bardzo bardzo dziekuje Wiem juz wszystko. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś