mima30 01.03.05, 12:25 Czy znacie to urządzenie? Nakleja się plasterki np. na brzuch i pod wpływem prądu ma on sie rzekomo robić płaski i jędrny. Testowałyście cos takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joisana Re: Elektrostymulator BabyLiss 01.03.05, 13:47 Moja Mama ma innej firmy , ale z tą samą zasadą działania, nic nie daje, czujesz przyjemne mrowienie to wszystko, leciuteńki masaż. Dla porównania dodam, że zabiegi fizjoterapeutyczne z urządzeniem dużej (nie na baterie ) mocy też moga jedynie wymasować mięśnie, a nie zafundować nam płaski brzuszek bez cienia wysiłku z naszej strony. Choć moja Mama jest elektroradiologiem i zna te urządzenia z punktu zawodowego to i tak się nabrała na reklamę , każdy kto ma nadwagę, albo problemy z ciałem chce pokonać je małym wysiłkiem, choć nie kosztem, bo takie urządzonka swoje kosztują . Odpowiedz Link Zgłoś
ps15 Re: Elektrostymulator BabyLiss 01.03.05, 20:30 zgadzam się z joisaną.Taki tam kit aby zarobić kasę Odpowiedz Link Zgłoś
mima30 Re: Elektrostymulator BabyLiss 02.03.05, 11:18 Tak myślałam, że to bajer. Czytałam w grudniowym lub styczniowym Twoim Stylu wypowiedź trenera fitnes, który stwierdził, że jako uzupełnienie ćwiczeń takie urządzenie jest dobre. Odpowiedz Link Zgłoś