21.07.05, 10:58
czy macie po ciazy rozstepy?
ja je posiadam nie mowie ze sa liczne czy widoczne bardzo ale przeszkadzaja
mi czy znacie jakies psosoby na pozbycie sie ich?jakie kremy a przy okazji
ceny
Obserwuj wątek
    • attena76 Re: rozstępy 21.07.05, 11:23
      Trzeba smarować rozstępy żelem który uzupełni kolagen np. Collagen Beauty Black
      (nie mam pojęcia ile może kosztować), skuteczne są ponoć plasterki vita skin (w
      aptece 63zl za 12 plasterkow a na allegro dokladnie to same 39,99 tez za 12)
      plastrow
    • beti1970 pamiątka 21.07.05, 11:27
      rozstępy się ma już do końca życia - to są po prostu blizny po rozejsciu się
      skóry, jedyne co może się stać z nimi to zbledną z czerwonych do koloru skóry,
      ale nie znikną (chyba że może są jakieś operacyjne możliwości - nie wiem - może
      jakieś głębokie złuszczanie albo coś w tym rodzaju, jakaś eksfoliacja -
      rozpuszczanie naskórka) , ja mam moje 15 lat - są w kolorze skóry.
    • adsa_21 Re: rozstępy 21.07.05, 11:27
      ja mam..takie drobne, niewielkie kreseczki..na pierwszy rzut oka nie widac.
      Najbardziej pociapane mam piersisad(( okropnie to wygladasad(
      z tego co slyszalam nie ma skutecznych sposobow na pozbycie sie tego. To po
      prostu rozciagnieta, popekana skora i chyba zadne kremy jej juz nie "naprawia"

Moze laser??
      • kawusia76 Re: rozstępy 21.07.05, 11:31
        ja nie mam wogóle.moze dlatego ze mało przytyłam,moze dzięki temu ze miałam
        mały brzuch albo dzieki odpowiednim kosmetykom.słyszałam tez że jeżeli ktoś ma
        genetyczne skłonności do rozstepów to nic im nie zapobiega.nie wydaje mi sie
        aby były metody całkowitego usuwania rozstępów-mozna je zniwelowac przez
        kosmetyki i zabiegi w gabinecie.
    • yoyo11 Re: rozstępy 21.07.05, 11:31
      Mało coś tych rozstępów wśród nas smile
      Polecam Galenic - Elancyl. Moja skóra po drugiej ciąży to było jedno wielkie
      zaorane pole smile
      W tej chwili mija 1,5 mca od kiedy używam tego preparatu i mogę Ci powiedzieć,
      że widzę ponad 60% poprawę. Może przerażająca jest cena za niewielką tubę
      (chyba 100 ml) za ponad 100 PLN. Ale żel jest bardzo wydajny ( nie zużyłam
      jeszcze całej tuby przez te 1,5 m-ca, stosuje się go punktowo. I w ogóle
      polecam te preparaty, na cellulit, rozstępy i ujędrniające biust smile

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka