gkjustyna 21.07.05, 10:58 czy macie po ciazy rozstepy? ja je posiadam nie mowie ze sa liczne czy widoczne bardzo ale przeszkadzaja mi czy znacie jakies psosoby na pozbycie sie ich?jakie kremy a przy okazji ceny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
attena76 Re: rozstępy 21.07.05, 11:23 Trzeba smarować rozstępy żelem który uzupełni kolagen np. Collagen Beauty Black (nie mam pojęcia ile może kosztować), skuteczne są ponoć plasterki vita skin (w aptece 63zl za 12 plasterkow a na allegro dokladnie to same 39,99 tez za 12) plastrow Odpowiedz Link Zgłoś
beti1970 pamiątka 21.07.05, 11:27 rozstępy się ma już do końca życia - to są po prostu blizny po rozejsciu się skóry, jedyne co może się stać z nimi to zbledną z czerwonych do koloru skóry, ale nie znikną (chyba że może są jakieś operacyjne możliwości - nie wiem - może jakieś głębokie złuszczanie albo coś w tym rodzaju, jakaś eksfoliacja - rozpuszczanie naskórka) , ja mam moje 15 lat - są w kolorze skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: rozstępy 21.07.05, 11:27 ja mam..takie drobne, niewielkie kreseczki..na pierwszy rzut oka nie widac. Najbardziej pociapane mam piersi(( okropnie to wyglada( z tego co slyszalam nie ma skutecznych sposobow na pozbycie sie tego. To po prostu rozciagnieta, popekana skora i chyba zadne kremy jej juz nie "naprawia" Moze laser?? Odpowiedz Link Zgłoś
kawusia76 Re: rozstępy 21.07.05, 11:31 ja nie mam wogóle.moze dlatego ze mało przytyłam,moze dzięki temu ze miałam mały brzuch albo dzieki odpowiednim kosmetykom.słyszałam tez że jeżeli ktoś ma genetyczne skłonności do rozstepów to nic im nie zapobiega.nie wydaje mi sie aby były metody całkowitego usuwania rozstępów-mozna je zniwelowac przez kosmetyki i zabiegi w gabinecie. Odpowiedz Link Zgłoś
yoyo11 Re: rozstępy 21.07.05, 11:31 Mało coś tych rozstępów wśród nas Polecam Galenic - Elancyl. Moja skóra po drugiej ciąży to było jedno wielkie zaorane pole W tej chwili mija 1,5 mca od kiedy używam tego preparatu i mogę Ci powiedzieć, że widzę ponad 60% poprawę. Może przerażająca jest cena za niewielką tubę (chyba 100 ml) za ponad 100 PLN. Ale żel jest bardzo wydajny ( nie zużyłam jeszcze całej tuby przez te 1,5 m-ca, stosuje się go punktowo. I w ogóle polecam te preparaty, na cellulit, rozstępy i ujędrniające biust Odpowiedz Link Zgłoś