dido74 22.07.05, 20:48 mam cudownego syneczka..kocham go bo przecież nie można go nie kochać..Jestem szczesliwa ze mogę być mamą..Pozdrawiam wszystkie mamy i wasze przecudowne dzieciaczki.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unika1 Re: kocham mojego synka 27.07.05, 21:13 ciesze się że tak myślisz bo ja tak samo myśle o swojej córci, która niestety teraz jest z dziadkami na działce a ja zamiast odpoczywać to tęsknię za nią ;-( a z tego co wiem to dobrze się bawi i nie marudzi. Kocham ją nad życie.... Odpowiedz Link Zgłoś
carinap Re: kocham mojego synka 28.07.05, 09:42 ...i ja też. Mojego Adasia. Kocham jak głupia. Mam nadzieje że mi troszkę to bezgraniczne uwielbienie przejdzie bo nie wiem jak będę potrafiła go normalnie wychować :o) Nigdy nie byłam fanka wychowania bezstresowego i mam dosyć ostre zasady ale.................... Boże!!! Jak ja to zrobię z moim szczęściem????? Póki co za malutki na wychowywanie i kosekwencje więc można całować, pieścić i przytulać do bólu :o) Pozdrawiam inne zakochane mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiali2 Re: kocham mojego synka 03.08.05, 11:46 Super są tkaie posty, łezka w oku się kręci ze szczęścia. Ja moją prawie roczną ucereczkę kocham najmocniej na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
amelia791 Re: kocham mojego synka 03.08.05, 20:25 Ja też jestem zakochana w swoim synku Dawidku, zawsze marzyłam żeby mieć syna, jest taki kochany i radosny Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: kocham mojego synka 03.08.05, 23:10 zaraz zaraz, jeszcze raz sprawdzilam naglowek czy jestem wlasnie na forum mama cud....zgadza sie ale nie rozumiem co ma milosc do swojego dziecka z zabiegami kosmetycznymi? Odpowiedz Link Zgłoś