Dodaj do ulubionych

kocham mojego synka

22.07.05, 20:48
mam cudownego syneczka..kocham go bo przecież nie można go nie kochać..Jestem
szczesliwa ze mogę być mamą..Pozdrawiam wszystkie mamy i wasze przecudowne
dzieciaczki.pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • unika1 Re: kocham mojego synka 27.07.05, 21:13
      ciesze się że tak myślisz bo ja tak samo myśle o swojej córci, która niestety
      teraz jest z dziadkami na działce a ja zamiast odpoczywać to tęsknię za nią ;-(
      a z tego co wiem to dobrze się bawi i nie marudzi. Kocham ją nad życie....
    • carinap Re: kocham mojego synka 28.07.05, 09:42
      ...i ja też. Mojego Adasia. Kocham jak głupia. Mam nadzieje że mi troszkę to
      bezgraniczne uwielbienie przejdzie bo nie wiem jak będę potrafiła go normalnie
      wychować :o) Nigdy nie byłam fanka wychowania bezstresowego i mam dosyć ostre
      zasady ale.................... Boże!!! Jak ja to zrobię z moim szczęściem?????
      Póki co za malutki na wychowywanie i kosekwencje więc można całować, pieścić i
      przytulać do bólu :o)
      Pozdrawiam inne zakochane mamy.
    • kasiali2 Re: kocham mojego synka 03.08.05, 11:46
      Super są tkaie posty, łezka w oku się kręci ze szczęścia. Ja moją prawie roczną
      ucereczkę kocham najmocniej na świecie smile
    • amelia791 Re: kocham mojego synka 03.08.05, 20:25
      Ja też jestem zakochana w swoim synku Dawidku, zawsze marzyłam żeby mieć syna,
      jest taki kochany i radosny smile
      • utalia Re: kocham mojego synka 03.08.05, 23:10
        zaraz zaraz, jeszcze raz sprawdzilam naglowek czy jestem wlasnie na forum mama
        cud....zgadza sie ale nie rozumiem co ma milosc do swojego dziecka z zabiegami
        kosmetycznymi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka