Dodaj do ulubionych

dieta - odchudzanie

19.08.05, 11:39
Czy są na forum mamy które są na diecie , to może byśmy się razem wspierały ja
drugi dzień jestem na diecie i niestety ale zupa przestaje mi smakować , a
przedemną jeszcze 5 dni. Mam kilka kilogramów które chciałabym zgubić przy
wzroście 160 cm waże 62kg więc jest o co "walczyć" . Proszę przyłączcie się ,
a razem będzie nam łatwiej.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • jagnes29 Re: dieta - odchudzanie 19.08.05, 11:53
      Cześć!
      Ja też jestem na diecie. Zgubiłam już 11 kg i mam do zgubienia jeszcze
      przynajmniej 5 kg. Co prawda nie stosuje żadnej drastycznej diety, ponieważ
      karmię piersią, ale ograniczam, to co jest mi zbędne (czyli: słodycze, białe
      pieczywo, smażone, tłuste, itp.) a do tego ćwiczę codziennie 30 min. Ja
      wyznaczyłam sobie termin pół roku na zrzucenie całóści, czyli 16 kg. Myślę, że
      jest to w miarę rozsądne, wychodzi ok. 3 kg na miesiąc.
      Pozdrawiam!!
    • iwonesik Re: dieta - odchudzanie 19.08.05, 14:15
      Ja w przyszłym tygodniu zacznę trzy dniową dietę. Wiem,że nie jest skuteczna,
      ale przynajmniej 2-3 kg. schudnę. Po wakacjach tyle przytyłam. W ciągu roku
      staram się ostatni posiłek jeść do godz. 18.00 i jest ok. Ty chyba jesz zupę
      kapuścianą. Pamietam, że po tej diecie schudłam dobrych kilka kg. Jeżeli możesz
      podaj mi przepis.PA
      • dsekowska Re: dieta - odchudzanie 19.08.05, 14:49
        ja wszyskie przepisy na różne diety wywaliłam do"kibla".Mój wieczny problem
        powoli się kończy.Długo przed ciążą miałam problem z nadwagą ale teraz się to
        zmienia.zmiana nawyków żywieniowych to jest to co przynosi odpowidni
        rezultat.moja córeczka ma 7 miesięcy a ja w tym czasie zgubiłam 35 kg!!I o to
        chodzi.PA
    • kostruszka Re: dieta - odchudzanie 19.08.05, 14:40
      Drogi Misiaku, dołączam do Ciebie. Przedwczoraj zaczęłam odchudzanie. Ogólnie
      nie jestem gruba (158, 54), ale baaaaardzo chcę mieć szczuplejsze uda i biodra.
      Teraz jem znacznie mniej i trochę zaczęłam ćwiczyć (ale marnie mi to wychodzi).
      Niestety, nie mam w domu wagi, ale zamierzam ją kupić i wtedy będę informowała
      na bieżąco, jakie są efekty diety. Pa! kostruszka
    • misiak36 Re: dieta - odchudzanie 19.08.05, 16:07
      Hej dziewcyny , niestety ale zupy już chyba więcej nie przełknę, ale odchudzać
      będę się dalej , postanowiłam jeść tylko dopuszczone w diecie dodatki , mam
      nadzieje, że dzięki temu też coś schudnę ,w końcu to tylko kropla w morzu biorąc
      pod uwagę meni sprzed diety. Pozdrawiam i życzę wytrwałości w odchudzaniu, oraz
      dużych sukcesów. Pa.
    • julkak Re: dieta - odchudzanie 19.08.05, 16:31
      czesc dziewczyny
      ja wczorajzaczelam 13 i dzisiaj drugi dzien. 6 miesiecy temu
      robilam ta diete i schudlam jakies 5 kg w 6 dni.przez ten
      czs wrucilo mi dwa ale z mojej winy strasznie zaczelam jesc wieczorem.
      teraz musze sie pilnowac chce byc szczuplejsza niz przed ciaza.
      • kolorko Re: dieta - odchudzanie 21.08.05, 23:15
        Mi dziś mija 7 dzień 13-tki, efekt - 4kg. Jeszcze 6 dni, ale coraz gorzej to
        wytrzymujęsad
    • misiak36 Re: dieta - odchudzanie 20.08.05, 12:16
      Cześć dziewczyny, jak się trzymacie w swoich "głodówkach", u mnie jakoś leci
      dodatkowo "odkurzyłam " kasetę z "Cindy Crawford"- specjalny program gimnastyki
      odchudzającej i ćwiczę , mam nadzieje, że dięki temu efekty będą większe.A co
      cłychać u Was. Pozdrawiam
    • nieszkasob Re: dieta - odchudzanie 20.08.05, 13:59
      Hej dziewczyny. Ja sie przyłaczam. Zgubilam juz 5 kg a chcialabym jeszcze 4 kg
      ( wtedy bede wazyla jak przed ciaza - Mlody ma juz 7 m-cy) Stosowalam juz 13-
      stke, probowalam post owocowo-warzywny a teraz postanowilam mniej jesc - to
      chyba najrozsadniejsze i najmniej stresujace big_grin. Tak naprawde to zaczne od
      poniedzialku bo dzis grill a jutro goscinny obiad. Wiec trzymajmy sie i
      chudnijmy razem. O wynikach bede informowac na biezaco o wpadkach tez.
      Pozdrawiam smile
    • gabrysia_s Re: dieta - odchudzanie 20.08.05, 19:41
      Zapraszam
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32645
    • iwa50 Re: dieta - odchudzanie 21.08.05, 21:38
      Cześć dziewczyny!
      • iwa50 Re: dieta - odchudzanie 21.08.05, 21:39
        Cześć dziewczyny!
        • iwa50 Re: dieta - odchudzanie 21.08.05, 21:47
          Przepraszam coś mi nie wychodzi te pisanie.
          Chciałam napisać ,że podziwiam Was. Ja nie mogę wytrzymać 1 tygodnia na diecie.
          Chciałabym zgubić 5 kg(165/60)ale nie potrafię.
          Karmie piersią bliźniaczki, więc jem i jem. Miałam nie jeść słodyczy, ale się
          złamałam. Mialam jeść do 18, ale się złamałam. A miałam tylko te dwa
          postanowienia. Na początku ćwiczyłam, ale mi się odechciało.
          No nie wiem chyba nie mam silnej woli.Będę Was wspierała to może ja sie za
          siebie wezmę.
          Wytrwałości Dziewczyny!!!
    • nieszkasob Re: dieta - odchudzanie 22.08.05, 11:41
      No to zaczelam na dobre smile Na razie jestem po lekkim sniadanku i kawie - Mlody
      spi to ja moze troszke pocwicze smile
      smilesmile - mam nadzieje ze za tydzien bedze ze 2 kg mniej
      Pozdrawiam
      • majex Re: dieta - odchudzanie 22.08.05, 15:47
        no to i ja dołączam
        w piatek nie jadłam nic
        w sobotę prawie nic
        w niedzielę jako,słatkę grecką+dwie kromki chleba,winogrona
        dzis :jogurt,monte,pół bułki z żółtym serem-i już mam wyrzuty sumienia
        za karę chyba poćwiczę
        macie tez tak ,że najgorsze jest to że ciągle jest sie blisko jedzenia :
        gotowanie i karmienie dziecka (zupka,kaszka ,biszkopcik,kotlet dla
        męża,budyn...)
        powodzenia
    • misiak36 Re: dieta - odchudzanie 22.08.05, 17:35
      Cześć dziewczyny . Niestety wczoraj się poddałam jeśli chodzi o dietę kapuścianą
      ,( niedziela u rodziców na działce , dobrze nie wpływa na odchudzanie ) , ale to
      nie znaczy , że nie będę dalej walczyć o zgrabniejszą figurę , odchudzam się
      nadal tylko zmieniam dietę na bardziej realną i przezemnie sprawdzoną , niestety
      nie daje tak szybkich rezultatów bo przez tydzień nie schudnie się kilka
      kilogramów ale na dłuższą metę daje bardzo dobre rezultaty w zeszłym roku
      schudłam przez 5 miesięcy 18kg niestety przez rok przybyło mi 6 kg które
      chciałabym zgubić ,więc wybieram stary sprawdzony sposób , a mianowicie jem
      śniadanie ( bez obrzarstwa ), ale wszystko na co mam ochotę, jem obiad też
      normalny o godz. 15.00 , a po obiedzie tylko owoce lub warzywa, zamiast cukru
      używam słodzika , a słodyczy nie jem wcale . Rezultaty przynosi , a do tego nie
      trzeba się głodzić ani jeść niesmacznych potraw.
      Ps. Dziś się warzyłam moja waga narazie , ani drgnie zatrzymała się na 62 kg i
      niestety ani grama w dół.
      Pozdrawiam i życzę wytrwałości ( idę ćwiczyć będą lepsze rezultaty ) . Pa.
    • nieszkasob Re: dieta - odchudzanie 23.08.05, 09:58
      No u mnie sa pierwsze efekty - w weekend jadlam w miare normalnie a wczoraj bez
      kolacji ( tzn na kolacje zjadlam 5 ogorkow malosolnych - no i wypilam troche
      piwa) a dzis 0,8 kg mniej - wiem ze to z oczyszczenia organizmu wiec sie
      specjalnie nie podniecam ale zawsze na poczatek to mile i dodaje sil.
      Majex dobrze Cie rozumiem - trudno tak gdy wokol tyle zarcia - ja staram sie o
      tym nie myslec - na szczescie moje dziecko jeszcze nie je biszkoptow smile A co do
      twojej diety to dla nie zbyt drastyczna - potrafie wytrzymac tak 3-4 dni jedzac
      minimalnie a potem zaczyna sie obzarstwo sad
      Misiak - jestem z Toba - ooo takie diety to ja lubie - tez specjalnie nie
      katuje sie jedzeniem dietetycznym, staram sie nie jesc wieczorem, no i troche
      poruszac
      Wogole to u mnie jest tak ze jak szybko schudne to zaraz mi to wszystko wraca
      wiec spokojnie czekam na rezultaty ....
      Pozdrazwiam - trzymajmy sie wytrwale smile
    • kostruszka Re: dieta - odchudzanie 23.08.05, 21:05
      Cześć, ja jakoś się trzymam - to juz tydzień bez słodyczy (pod żadną postacią).
      Hurra!! Jem mało i niskokalorycznie, ale nie katuję się głodówkami. Trochę
      kręcę hula - hoopem, niestety, nie mam zbytniej ochoty na ćwiczenia. Zresztą
      dzisiaj rano odbyłam serię bardzo przyjemnych ćwiczeń (już się czerwienię...)
      i doszłam do wniosku, że na razie starczy. A poza tym waga zakupiona
      (nareszcie!), więc od jutra szczegółowe raporty o jej (mam nadzieję) spadaniu.
      Dzisiaj - 53,4.s
      Wielka buźka, trzymajcie się ciepło. Kaś
      • kostruszka Re: dieta - odchudzanie 23.08.05, 21:10
        O rany, z mojego postu wynika, że będę podrzucała świeżo akupiona wagę. Chyba
        powinnam jednak coś przegryźć, bo mam kłopoty z myśleniem smile
        • nieszkasob Re: dieta - odchudzanie 24.08.05, 09:41
          Kostruszka widze ze jakis nowy rodzaj cwoiczen wymyslilas big_grin jakby Ci to pomoglo
          daj znac zaczne podrzucac swoja wage big_grin
          A u mnie wczoraj mala porazka - do 20.00 trzymalam sie dzielnie -a potem
          przyszli znajomi na mecz i zaczelo sie: paluszki, troche chipsow, 3 pieguski
          sad((( no i freeq - ale nie zalamuje sie - dzis waga wskazywala tyle co wczoraj
          wiec nie jest zle ale musze ukrocic te procedery bo to az zenujace caly dzien
          sie katowac i poddac sie prawiie dobiegajac do mety. Postanawiam poprawe no i
          chyba wkoncu zabiore sie za jakies cwiczonka.
          Kostruszka masz moze jakies fajne cwiczonka na uda i biodra (+brzuch) bo ja tez
          glownie tam chcialabym schudnoc ( ja cwicze to
          www.modeling.pl/?sub=cwiczenia/nogi&fil=nogi no ale specjalnych efektow
          nie widze a cwiczylam caly lipiec)
          Pozdrawiam smile
          • iwonesik Re: dieta - odchudzanie 24.08.05, 12:47
            Ja rozpoczęłam dziś 3 dniową dietę oczyszczającą. Potem będę jadła posiłki do
            godz. 18-19.00. Moim głównym problemem są słodycze i brak ćwiczeń. Podobnie ja
            wy mam kłopoty z udami, jeszcze dodatkowo pojawił się brzuszek! Nie lubie
            ćwiczeń ale nic innego nie pozostanie mi. Nie ma diety, dzięki której chudłyby
            te partie ciała, które chcemy hi hi.
    • misiak36 Re: dieta - odchudzanie 24.08.05, 14:41
      Cześć dziewczyny gratuluje pierwszych sukcesów. Ja narazie nie mogę się
      pochwalić spadkiem wagi , bo muszę ją najpierw kupić ( pytanie do kostruszka
      jaką wagę kupiłaś i za ile jeśli można wiedzieć , czy jest dobra ? )Narazie
      jakoś się trzymam po 15.00 tylko owoce i warzywa ,słodyczy nie jem poza małą
      wcorajszą wpadką ( o 22.00 porcja lodów , to z powodu kiepskiej wiadomości jaką
      dostałam , musiałam sobie "osłodzić życie) mam nadzieje, że więcej takich
      "wpadek" nie będzie.
      Pozdrawiam trzymajcie się Misiak.
    • kostruszka Re: dieta - odchudzanie 24.08.05, 21:16
      Cześć dziewuszki, u mnie z ćwiczeniami ciągle marnie, ale z dietą się trzymam
      (pozwoliłam sobie na kieliszek wina). Zobaczymy, co będzie jutro - wracam do
      pracy, po urlopie nie będzie już tak łatwo - wiadomo, nerwówka... A co do wagi -
      kupiłam ją w Obi, ma fajny IMHO design, kosztowała 100 zł. (importowana jest z
      Niemiec). Aż dziwne, ale naprawdę nie mogę znaleźć na opakowaniu nazwy
      producenta, mimo że nawalono napisów jak na pisance wielkanocnej.

Jeśli chodzi o ćwiczenia, mam świetną książeczkę "Bodytrainer - brzuch, talia,
      biodra" Sabine Letuwnik. Kiedyś bardzo się dzięki tym cwiczenim odchudziłam
      (także właśnie te części ciała), polecam!! Oczywiście większość ćwiczeń jest
      ogólnie znana (to zadne cuda), ale byłam do bólu konsekwentna i systematyczna.
      Ale potem ciąża i fiuuuuuu... waga poszybowała w górę jak szalona. Pozdrówka.
      Kaś
    • iwonesik Re: dieta - odchudzanie 25.08.05, 09:25
      Dziś drugi dzień diety oczyszczającej. Po wczorajszym ubyło mi 0,5kg.Nie czuje
      się dobrze, jestem osłabiona.Pracuje więc nie myśle o jedzeniu.Wczoraj
      ćwiczyłam brzuszki. Co prawda zdołałam podciągnąć się 15 razy dzisiaj mam
      nadzieje na 18-20. Od soboty posiłki do 18.00 chociaż wyjeżdżam na działke,
      szykuje sie imprezka. Nie wiem po diecie od razu przejdę na kiełbaskę( ma byc
      ognisko więc warzywka sobie nie upiekę)ale wszysko rozpoczyna się o 17.30 więc
      do 19.00 zjem i potem stop. Chyba nie można całe życie sobie wszystkiego
      odmawiać.Myslę, że przynajmniej u mnie podstawą są systematyczne ćwiczenia.
      Jutro zamelduje sie trzeci i ostatni dzień diety!!!!
    • nieszkasob Re: dieta - odchudzanie 26.08.05, 09:36
      Hej hej smile Brawo dziewczyczy - dzielnie sie trzymacie. U mnie waga stoi jak
      zakleta ale przez ten tydzien stracilam 1 kg wiec sukces big_grin- oczywiscie moglo
      byc wiecej ale gubi mnie wieczorne podjadanie - caly dzien jest super a po 20.00
      sie lamie. No ale wczoraj zrobilam kilka brzuszkow no i maly dzielnie mnie
      dopiguje do cwiczen wlasnie spodobalo mu sie sprezynowanie na nogach wiec
      cwiczymy - szkoda tylko ze rece a nie nogi.......
      Pozdrawiam
      • iwonesik Re: dieta - odchudzanie 26.08.05, 10:36
        U mnie 3 i ostatni dzień diety oczyszczającej. Schudłam 1 kg. Ćwiczę brzuszki.
        Przed wczoraj zrobiłam 15, wczoraj tylko 13. Może dzis bedzie lepiej. Od jutra
        kolacja do 18. PA PA
      • fifkaa Re: dieta - odchudzanie 26.08.05, 11:27
        Cześć dziewczyny!! Gratuluję wszystkim pierwszych zrzuconych kilogramów i
        pierwszych brzuszkówwink Jestem osobą która przetestowała już chyba wszystkie
        możliwe diety-cud i diety-mniejszy cudwink Obecnie jednak testuję sposób mojej
        kuzynki, która dziękiniemu schudła 20 kilogramów i o dziwo nic nie przybrała...
        a dietka ta wydaje sie raczej drastyczna. Otóż na śniadanko je się GÓRA dwie
        tzw deski, czyli chlebek Wasa + pomidorek i ogórek zielony; na obiad gotowany
        filet z kurczaka (bądź gotowana noga z kurczaka)z surówką ; a na kolację znowu
        dwie deseczki (góra!!!). Czasami w zastępstwie deseczek można zjeść jakiś owoc.
        Oprócz tego pije się herbatkę z senesem trzy razy dziennie. Muszę Wam
        powiedzieć że nieźle działa ta dieta, bowiem już (a jetsem na niej cztery dni)
        zrzuciłam 2kg. Głodu w tym momencie już prawie nie czuję, no może czasami
        wieczorami, ale to dlatego że ja wprost uwielbiam podjadać w nocy. Należę
        bowiem do tych osób, które cały dzień mogą nic nie jeść, ale za to w nocy...
        pożreć całą lodówkęwink Idę więc wtedy albo wcześniej spać, albo sprzątamsmile
        Brzuszków na razie nie robię bo mi sie nie chce, ale może w końcu się
        zmobilizuję???smile
    • kasianau Re: dieta - odchudzanie 26.08.05, 19:58
      Cześć dziewczyny,
      mam ten sam problem co wy, od miesięcy usiłuję schudnąć na różnych dietach,
      niestety bez większych skutków. Od środy zaczęłam nie jadać po 18-tej, zero
      słodyczy, ziemniaków, a zamiast chleba wafle ryżowe. Niestety z ćwiczeniami na
      bakier, no i gubi mnie wieczorne piwko z mężem. Mam nadzieję jednak, że uda się
      nam zgubić parę kilo (zaczynam od 70 przy 165 cm wzrostu).
      Pozdrawiam.
    • misiak36 Re: dieta - odchudzanie 27.08.05, 11:26
      Hej dziewczyny. Ja narazie jakoś się trzymam nie podjadam wieczorami , niestety
      wczoraj gimnastyka wypadła, ale za to umyłam 8 dużych okien więc w jakimś sensie
      to też gimnastyka ,dziś czekają na mnie jeszcze 4 okna , mam nadzieję , że przez
      taką "gimnastykę" też ubywa mi "tuszczyku". Pozdrawiam i życzę wytrwałości, oraz
      zgrabnych figur.Misiak.
    • rutkam Re: dieta - odchudzanie 27.08.05, 22:06
      hej! ja też się odchudzam, zaczęłam od początku tego m-ca i jak narazie schudłam
      4 kg, nie stosuję żadnej diety, sama sobie wyznaczyłam co mi wolno i tak np. jem
      tylko chleb razowy i tylko rano na śniadanie, drugim posiłkiem jest obiad, nic
      tłustego nic smażonego, tylko chude gotowane mięsko z warzywami do bólu!!!! ale
      bez żadnych sosów i bez zasmażki z bułki tartej do kalafiora sad, i to jest mój
      ostatni posiłek no chyba że poczuję głód to wtedy jakiś owoc, nie jem słodyczy,
      nie piję słodkich i gazowanych napojów,no i najważniejsze nie chodzę głodna
      smilesmile, oby tak dalej, ale przede mną jeszcze minimum 6 kg, acha ćwiczę na ufo, od
      tego spada brzuch, bo mały ma już 7 m-cy, a mi został taki jakbym w drugiej
      ciąży była.

Pozdrawiam
      • kasianau Re: dieta - odchudzanie 28.08.05, 13:04
        Cześć,
        jak tam Wasze zmagania z kilogramami? Ja póki co kilo do tyłu, ale wczoraj
        zgrzeszyłam i wypiłam wino, a dziś właśnie lecę na grilla.
        Rutkam co to jest te ufo, na którym ćwiczysz, bo mam też okropne brzuszysko i
        bardzo chciałabym się go pozbyć.
        Powodzenia i pozdrawiam.
        • fifkaa Re: dieta - odchudzanie 28.08.05, 18:47
          Jeśli o mnie chodzi to kolejny kilogram w dółsmile pomimo że i grill i pizza była
          i lody śmietankowe i gofry... no ja nie wiem ale jest super!!! TAk długo waga
          stała mi w miejscu, że już się załamywałam, a teraz...hmmm sama się dziwię że
          tak dobrze mi idzie. Od jutra jednak postaram się powstrzymać od tych
          smakołyków przynajmniej do soboty, może zejdzie troszkę więcej??? Chce zgubić
          jeszcze 7kilogramów... do pażdziernika lub listopada... pozdrawiam Kaska
    • rutkam Re: dieta - odchudzanie 29.08.05, 15:12
      Kasianau, ufo to takie metlowe kółko średnicy 30cm, które się kręci, stajesz na
      tym i kręcisz pupą lewa - prawa i rękoma sobie pomagasz, robi się takie skręty
      ciałem, a dokładnie brzuchem,mi przez miesiąc zleciało 4 cm, naprawdę fajna
      sprawa, i wcale się na tym nie męczysz, a wystarczy 10 min. dziennie.
      Moja waga cały czas spada, po mału ale spada smile.

Pozdrawiam
      • kasianau Re: dieta - odchudzanie 29.08.05, 20:43
        Dzięki za informację.To faktycznie fajne urządzenie, kiedyś ćwiczyłam na
        siłowni. Teraz nawet na parę minut ćwiczeń nie mogę się zebrać, a szkoda.
        Kilogramy stoją w miejscu, ale u takiego lenia to żadna niespodzianka.Mam
        nadzieję, że Wam idzie lepiej.
        Pozdrawiam, Kasia.
        • mamawiktorki Re: dieta - odchudzanie 30.08.05, 11:16
          Witam
          Też zaczynam sie odchudzać.Po dziecku zostało mi 8 kg których nie moge sie pozbyć.
          Napiszcie czy to "ufo" to tylko na siłowni czy można kupić sobie do domku.
          Pozdrawiam
          Justyna
      • mikanka3 Re: dieta - odchudzanie 31.08.05, 14:38
        Hej! Gdzie mozna kupic takie ufo i ile kosztuje?
        Ja zaczęłam wczoraj dietą warzywno-owocową i hula-hopem,chciałabym zrzucić 5kg
        pozdrawiam
    • nieszkasob Re: dieta - odchudzanie 30.08.05, 09:51
      Hej hej smile Zglaszam sie "zwarta i gotowa" po weekendowych szalenstwach ( ach ta
      szarlotka mojej mamy sad() wczoraj dzielnie sie trzymalam i waga powolutku spada
      - wczoraj tez zaczelam cwiczyc brzuszki ( na laweczce obnizonej od poziomu o 45
      stopni ) zrobilam 30 ale dzis ledwo co sie ruszam smile). A zaczelam tez pic
      czerwona herbate podobno dziala cuda ( hahaha )jak dla mnie na razie niezle
      zabija glod.
      Trzymajcie sie papa
      • bayley Re: dieta - odchudzanie 31.08.05, 00:20
        Hej dziewczyny!
        Zabieram sie do odchudzania juz od dluzszego czasu i niestety nicisadAle
        postanowilam ze od jutra koniec!Nie ma wymowek!Chce zastosowac drastyczna diete
        tzn dziete oczyszczajaca organizm z wszystkich toksyn.Polega ona na nie
        jedzeniu niczego przez okres (przynajmniej)tygodnia a piciu wody.Postanowilam
        napisac bo moze to mnie zmobilizuje do dzialania.(wygladam okropnie po ciazy i
        caly czas tyje)Wszystkim tym ktore juz zaczely zycze wytrwalosci a sobie
        powodzenia jutro.Bede informowac na biezaco o swoich postepach.Buzka trzymajcie
        sie.
        Agnieszka mama Mateuszka
    • rutkam Re: dieta - odchudzanie 30.08.05, 12:01
      ja mam ufo w domu ,pożyczyłam od koleżanki, ale można kupić w sklepie sportowym,
      myślę że więcej niż 50 zł nie powinno kosztować, ja też piję herbatkę, polecam
      RED- slim tea, z senesem i hibiskusem.

Pozdrawiam
    • nieszkasob Re: dieta - odchudzanie 31.08.05, 10:16
      Witamsmilelzejsza o 0,5 kg big_grin Jaka ja wczoraj bylam dzielna big_grin zadnego jedzenia po
      18.00 a w ciagu dnia samo zdrowie - ech to byl bardzo dobry dzien oby takich
      wiecej smile Witam nowe dziewczyny i nie traccie czasu bierzcie sie za siebie -na
      co czekac big_grin
      Pozdrawiam
      • evelak Re: dieta - odchudzanie 31.08.05, 10:37
        Witam
        Jestem mamą 2,5 miesięcznej córeczki. W ciąży przytyłam 25kg zaraz po porodzie
        spadło mi 15. Od 2 miesięcy nie jem chleba , ziemniaków, potraw mącznych. Juz
        raz przez 9 dni sotosowałam 13 ale nic waga nie chce spasć. Na forum fitnes
        powiedziano mi ze moze mam za wysoki poziom prolaktyny i dlatego nie mogę
        zrzucic. Już prawie nic nie jem i nic. Jestem załamana. Moze bym tą wagę
        przezyła jakoś, ale dobiły mnie rozstepy na całym brzuchu ( wielkie rowy).
        Jeżeli któraś z was słyszała o takim przypadku to prosze o pomoc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka