szpulotek 27.12.05, 17:09 Slyszalam przez przypadek rozmowe o piciu octu jablkowego. Mnie to sie raczej koszmarnie kojarzy z pijacymi ocet XIX pannami i tragicznym efektem. Czy ktoras z Was wie cos na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamakevina1 Re: ocet jabłkowy? 28.12.05, 23:35 Piłam to świństwo przez ok 2 m-ce kilka lat temu, nic nie schudłam ale i nie miałam problemów ze zdrowiem. Po prostu nie działa i ma okropny smak(( Odradzam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek1976 Re: ocet jabłkowy? 29.12.05, 11:17 Mysle ze to zalezy od organizmu, moja kolezanka pila 3 razy dziennie przed kazdym posilkiem i schusla bardzo........duzo robila sobie tak na szklanke wody dodawala lyzke stolowa octu jablkowego No ale ten smak to zeczywiscie paskudctwo Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia801 Re: ocet jabłkowy? 29.12.05, 13:59 moja znajoma robiła sobie okłady z octu jabłkowego na...biust. Codziennie, okładziki na 15min i fruuu pod prysznic. Mówi że skóra na piersiach stała sie bardziej napręzona i gladsza...więc jak ocet nie do środka to na zewnątrz Odpowiedz Link Zgłoś