dianakatra 20.01.06, 15:49 Kto stosuje jej zalecenia?? www.montignac.com.pl/CMS/index.php?option=com_content&task=view&id=31&Itemid=62 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_idalki Re: Metoda Montignac? 20.01.06, 21:16 A macie może adres innej stronki z tą dietą? Bo jak dla mnie za dużo tu rysunków, a mój komp nie ładuje grafik.. Odpowiedz Link Zgłoś
dianakatra Re: Metoda Montignac? 20.01.06, 21:22 Proszę bardzo: forum.montignac.com.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
karmasz Re: Metoda Montignac? 24.01.06, 11:54 Ma troszke problem z kupowaniem odpowiednich skladnikow.Czy chleb pelnoziarnisty to tylko ta "dykta"? Czy mozna kupic chleb pelnoziarnisty ktory wyglada jak normalny chleb i jak go rozpoznac? Co to makaron pelnowartosciowy? Na kazdy makaronie jest tyko informacja np:makaron 4 jajeczny.Jaka make mozna uzywac? uzywac? Odpowiedz Link Zgłoś
sledziowa Re: Metoda Montignac? 24.01.06, 23:39 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11143 tutaj możesz pytać, tam są ludzie, którzy się na tym najlepiej znają Ja kiedyś próbowałam, jednak ze względu na trudny dostęp w moich najbliższych sklepach produktów polecanych w tej diecie, poddałam się i zrezygnowałam. Jednak moja znajoma (z gg) stosowała ją sumiennie i schudła... Odpowiedz Link Zgłoś