Dodaj do ulubionych

Centrum Otyłosci Saba-re .

30.04.06, 18:08
Czy któas z was była tam.Ja trafiłam osobiscie kiedyś,schudłam 7 kg.Teraz znó
troche obrosłam w tłuszcz i myslę czy by tam znó nie zajżeć.Ale to
koszty..Dietę mam ale jakos wytrzymałam na niej tydzień.Myslę ze te
poniesione koszty mobilizują jakoś...
Obserwuj wątek
    • justa74 Re: Centrum Otyłosci Saba-re . 07.05.06, 22:21
      Witaj,
      Wprawdzie się nie odchudzałam w tej klinice ale zrobił to mój mąż 2 lata temu.
      Niestety wrócił do dawnych nawyków żywieniowych ale naprawdę były efekty i chyba
      mu o tej metodzie przypomnęsmile A Może i ja skorzystam...smile
      Fajne jest w tej diecie to ,że nie jesteś głodny/a. Mój mąż jest ogromny (około
      120) i bez problemu na niej funkcjonował. No ale zaszłam w ciążę a on w ciąży je
      za dwie smile))
      Pozdrawiam,
      Justyna
    • monislodz Re: Centrum Otyłosci Saba-re . 08.05.06, 13:36
      Cześć. Ja byłam w sabie ok. 5 lat temu, scudłam rzeczywiście, (15 kg w 2
      miesiące), ale niestety żeby te rezultaty utrzymać trzeba już zawsze się
      pilnować. Kiedy zaczęłam więcej jeść i pozwalać sobie na kaloryczne produkty to
      przytyłam. Co prawda i tak ważyłam mniej niż przed odchudzaniem o jakieś 6, 7
      kg. Teraz jestem po porodzie i z chęcią bym się tam wybrała, ale żal kasy. Mnie
      bardzo mobilizowało to, że wydałam pieniądze oraz perspektywa ważenia na
      następnej wizycie. Pozdrawiam
      Monika
    • kasper68 Re: Centrum Otyłosci Saba-re . 09.05.06, 10:50
      Mogę prosić o adres? I jakieś szczegóły dotyczące odchudzania w tym centrum
      (dieta, ćwiczenia, zabiegi). Mam 170 wzrostu i 70kg wagi. Muszę zrzucić
      ok.15kg, głównie z brzucha. Jestem trzy lata po porodzie a dalej mam brzuch jak
      w 9 miesiącu ciąży. Mieszczę się tylko w ciążowe ciuchy. Może tam by mi pomogli.
      • new5 Re: Centrum Otyłosci Saba-re . 10.05.06, 15:40
        zapisy na tel.w Łodzi 042 6335461,6320445.Przyjmuja chyba tylko w Poznaniu
        lub Opolu ale zadzwoń.Dieta ogólnie jesli nie jestes totalnym grubasem 1200
        kac.Tabletki ogólnodostępne,herbatki oraz na zrobienie z recepty.Hmmm no porcje
        sa malutkie aczkoliwek mozna zjadac do woli warzywa i graperfuity oraz arbuzy i
        melony.Znajdziesz dietę w necie wpisz Będzińska Beta -bo to dieta wg.niej smile)
        Ja narzie jestem na niełaczenia plus suplementy.Do tego kupie Thermal i powinno
        byc w miarę.Ale ja jak długo znów...smile))
    • johana2 Re: Centrum Otyłosci Saba-re . 11.05.06, 07:39
      Korzystałam z usług Saby w Łodzi kilka lat temu. Rzeczywiście ok 8 kg w 3 m-ce.
      Ale to nic innego jak dieta 1000 kalorii + ziółka przespieszające spalanie. Dla
      mnie zdecydowanie dużo za drogo jak na taką kurację. Dopingowało mnie to, ze
      wywaliłam kupę pieniędzy. Sama wizyta 100 zł co miesiąc, ziółka drugie 100. Nie
      polecam
    • santta Link do artykułu o Sabie 11.05.06, 12:39
      przeglad-tygodnik.pl/index.php?site=reportaz&name=8
      • new5 cena wizyty 12.05.06, 08:50
        Ceny podskoczyły,140 zł wizyta wraz z pomiarami ,a drugie 100
        medykamenty.Ciekawi mnie co za skład mają proszki robione dla Saby,
    • bacaria Re: Centrum Otyłosci Saba-re . 06.06.06, 01:14
      hej...ja w ciagu miesiac przytyłam 6 kilo... nonstop wpieprzam i postanowiłam
      się wybrać do saba-re własnie... ale czy tam jest jakies wsparcie ze strony
      lekarza? czy tylko wyciaga forse i ma mnie i moja psychike gdzies?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka