anhena 10.07.06, 15:39 Staną sie choc troche mniej widoczne??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: Rozstępy a solarium 10.07.06, 18:30 stawiałabym raczej na to, ze na opalonej skórze moga byćjeszcze bardziej widoczne. A masz świeże rozstępy, jeszcze czerwone, czy już starsze, srebrzyste? Odpowiedz Link Zgłoś
emilly4 Re: Rozstępy a solarium 10.07.06, 23:11 no wlasnie jak to jest?? ja mam swieze czerwone,na razie sie nie opalam/a ciezko tego nie robic latem(( Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: Rozstępy a solarium 10.07.06, 23:24 anhena napisała: > Staną sie choc troche mniej widoczne??? Te, które juz masz jakis czas stana sie z pewnoscia mniej widoczne. Po solarium skora jest taka zazłocona i rozstepy nie sa takie odcinajace sie kolorem. Oczywiscie mowie o umiarkowanym opalaniu, nie wiem co bedzie jak ktos spali sie na cegłę. Odpowiedz Link Zgłoś
beti217 Re: Rozstępy a solarium 11.07.06, 12:04 Ja mialam rozstepy przed ciaza....2 razy w tygodniu na solarium bylam i zawsze byly bardziej widoczne,bo rozstepow nie opalisz....takie biale krechy mialam,a zauwazylam jak teraz jestem w ciazy i nie chodze na solke rozstepy sa mniej widoczne POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
anhena Re: Rozstępy a solarium 11.07.06, 12:43 >>nchyb<< >>stawiałabym raczej na to, ze na opalonej skórze moga byćjeszcze bardziej widoczne. A masz świeże rozstępy, jeszcze czerwone, czy już starsze, srebrzyste? << świeże,czerwone,urodzilam 5tyg temu! Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Rozstępy a solarium 11.07.06, 12:55 no to raczej będziesz mieć widoczne czerwone krechy. Ja bym jednak darowała sobie ich opalanie. Moja koleżanka miała, nie wyglądało to ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
anhena Re: Rozstępy a solarium 11.07.06, 13:00 No to lipa strassszna!A co z malymi popękanymi zylkami na nogach??Stana sie choc troche mniej widoczne po solarium?A co z samoopalaczem?Pokryje rozstepy? Jak dlugo sie trzyma?Mozesz polecic jakis dobry?? Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Rozstępy a solarium 13.07.06, 10:40 no to już teraz wogóle Cię nie pocieszę... > A co z malymi popękanymi zylkami na nogach??Stana sie > choc troche mniej widoczne po solarium? małe zyłki, pajączki itp pod wpływem ciepła będą się powiększać i będzie się ch stopniowo coraz więcej pojawiać. W przypadku tych żyłek, pajączków wszelkie nagrzewania są niewskazane, czyli dla zdrowia powinnaś zrezygnować z sauny, solarium, gorących kąpieli, długiego opalania się na słońcu... Samoopalaczy ja nie stosuję, bo jeszcze nigdy nie udało mi się "opalić" bez zacieków. Ja używam brązujących balsamów, teraz podpasował mi Johnsona Skin Holiday. Widziałam dziewczyny tym posmarowane, mam wrażenie że jakby mniej się w oczy rzucają te żyłki, rozstępy też jakby mniej widoczne. Ale to est jednak bardzo indywidualna sprawa, bo u jednych będzie lepiej, u innych gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
madziaa26 Re: Rozstępy a solarium 13.07.06, 08:53 ja na szczescie czerwonych nie mialam tylko biale i nadal mam,ale po solarium sa o wiele mniej widoczne i od razu lepiej sie czuje Odpowiedz Link Zgłoś
anhena Re: Rozstępy a solarium 13.07.06, 15:38 Nie no to teraz załamka totalnnna.........((((( Odpowiedz Link Zgłoś