pani.dobrodziejka 13.09.06, 22:20 w jakim ksztalcie macie? ja niezbyt atrakcyjne, szerokie i musze miec dlugie zeby lepiej wygladaly chociaz wole nosic krotkie bo mi wchodza w klawiature. maluje na pastelowo a wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakubisia Re: paznokcie 13.09.06, 22:23 ja też takie mam trochę brzydkie ale lubię od czasu do czasu tipsy Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: paznokcie 13.09.06, 22:24 swoją płytkę paznokcia mam nawet ładną,ale nosze tipsy,także i tak zbytnio mojej nie widać.Zazwyczaj mam french,ale lubie też ciemne kolory-zależy od stroju i nastroju ) Pozdrowionka.... Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: paznokcie 13.09.06, 22:26 yenna_m.w.interia.pl/skanuj0001.jpg takie (to skan mojej ręki) Odpowiedz Link Zgłoś
jakubisia Re: paznokcie 13.09.06, 22:28 śliczne te kwiatuszki też muszę sobie takie zapodać.A te paznokcie to Twoje czy żelki Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: paznokcie 14.09.06, 00:41 no widac, widac pocieszajace jest to, ze zadna stylistka mi w sumie lepiej tych pazurow nie zrobila Odpowiedz Link Zgłoś
baobabba Re: paznokcie 14.09.06, 00:45 No taaak. Ja radzilas sobie z prawa reka,nakladajac zel lewa ?? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: paznokcie 14.09.06, 00:48 gorzej sobie radzilam niz z lewą, ale jakos poszlo... jak nie szlo, to scieralam i nakladalam zel na nowo cala impreza zajela mi ponad 2 godziny zycia Odpowiedz Link Zgłoś
baobabba Re: paznokcie 14.09.06, 00:50 Oj, niezle ! Mowilam,ze zdolna Ja mam akryl; strasznie nie lubie zelu,nigdy nie chcial sie mojej plytki trzymac albo sie kruszyl. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: paznokcie 14.09.06, 10:27 a ja nigdy akrylu nie mialam... podobno na stopach pieknie wyglada... Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: paznokcie 14.09.06, 07:38 Nie byc taka skromna!Naprawde ladnie zrobilas. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: paznokcie 13.09.06, 22:29 a to jest moj powód do dumy i jeszcze jedna część mojego ciała są ładne, nie za szerokie, plytka gladziutka i się nie rozdwajają i nie łamią, twarde i ostre hihi.Maluję raczej jasnymi kolorami czasem się bawię w malowanie wzorków, ale teraz nie mam czasu zbytnio, no i nie noszę zbyt długich, żeby Juniora nie podrapać za bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
annas161 Re: paznokcie 16.09.06, 11:20 Ja nosze akryle i są piękne zawsze pomalowane-raczej na ciemno.Naturalne - hahahahahahahahahahahahahah.Podrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś