mamani1 21.09.06, 14:40 ale jestem dzielna! ktos z was tez? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnes123 Re: brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam! 21.09.06, 14:41 Ja niestety nie-choć ostatnio schudłam i brzuszek już mniejszy,pomimo to przydałoby się poćwiczyc te brzuszki - ale nie mam silnej woli - troszkę brak czasu ostatnio - choć ten czas to...... raczej wymówka ) Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam! 21.09.06, 14:52 agnes to tak jak u mnie nawet 6 waidera cwiczylam caly tydzien Zeby tak sie chcialo jak sie nie chce ................. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 weronikarb 21.09.06, 15:09 dokładnie weronikarb i co na to poradzić ????? ) Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: weronikarb 22.09.06, 08:10 a moze razem sie zmotywujemy ??? I będziemy chwalic jak sie uda?? Qurcze ja ide na wesele na poczatku listopada i musze choc troche ta oponke zrzucic ale tak mi sie NIECHCE!!!! Do tego od dzisiaj okres to mnie normalnie rozwala Odpowiedz Link Zgłoś
lucerka Re: brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam! 21.09.06, 14:55 Niezla jestes, konsekwentna. Ile ty robisz tych brzuszkow dziennie i z jakimi przerwami??? Bede cwiczyla razem z Toba!! DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lucerka Re: brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam! 21.09.06, 15:07 Gdzie jestes moj fitness-guru????? Odpowiedz Link Zgłoś
monk164 Re: brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam! 21.09.06, 15:12 ja wlasnie zrobilam 40 o matko ,wieczorem powtorka .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lucerka Re: brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam! 21.09.06, 15:13 Piszcie ile razy dziennie i po ile??? Odpowiedz Link Zgłoś
magda19782 Re: brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam! 21.09.06, 16:01 ja staram sie robic 50 dziennie, ale jak maly daje popalic w dzien to nie mam na to sily. Robie przede wszystkim w te dni kiedy nie moge oprzec sie pokusie zjedzenia ciasteczek, moje lakomstwo jest niestety ode mnie silniejsze i brzuszkami zabijam wyrzuty sumienia Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam! 22.09.06, 08:12 Ja, ja !! Już tydzien cały Dzieś mija tydzien - własnie jestem po porannej pięćdziesiątce )) trzyamm kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam! 22.09.06, 08:18 Domonii a moze zrobisz 25 a te drugie 25 za mnie Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam! 22.09.06, 08:22 każdy robi za siebie dlaczego tylko mnie ma boleć brzucholek?? Do roboty Kochana, do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam! 22.09.06, 08:23 Demonii chyba dzis postaram sie zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam! 22.09.06, 08:29 Ja już myslami jestem przy moim płaskim brzuszku i to mnie dopinguje mam zdjęcia sprzed ostatniej ciąży i aż mi serducho rosnie jak sobie wspominam i patrzę a wyjątkowo szybko mi idzie powrót do formy. Przedtem to rok mijał zanim wracałam do swojej wagi, a teraz...dopiero 4 mies. a mi tylko 6kg zostało do zgubienia) powodzenia ) Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam! 22.09.06, 08:30 ja mam za soba juz prawie 40 kg W dzien cc wazylam przy 174 100,800 teraz prawie 3 lata po mam 64kg, tylko ta skora na brzuchu (oponka) pozostala i juz stracilam werwe Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam! 22.09.06, 08:37 Mi za każdym razem (cztery ich było) przybywało po 30 kilka kilo oponki nie mam, ale coś czuję że się z lekka marszczyć skubana skóra będzie, bo bębenek ogromny teraz miałam (na szczescie bez rozstępów). Zobaczymy jak będzie, może nie tak źle ja po 4.mies. przy wzroście 177 mam 71kg i moj małż mowi, że chudnę w oczach Ach Ci nasi Kochani Mężczyźni Następna tura o 13 albo coś koło tego Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam! 22.09.06, 08:41 oj musze sie wziasc aby tez sie pochwalic Ale mniej 50 to nie dam rady, qurcze sie podnies nie moge nawet Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam! 22.09.06, 08:44 jak nie dajesz rady to rób najpierw do połowy albo z nogami ugietymi i też do połowy ja pierwsze dwa dni robiłam po 25 ale zawsze 3 ray dziennie (teraz zaciskam zęby i dalej do przodu) no i dziewczynki ze mną ćwiczą jak je najdzie Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaostrowska czwarty dzien brzuszkow! 22.09.06, 09:08 no dziewczyny, widze, ze to dziala!!! ja zie motywuje dzieki wam i widze, ze wy tez! to super. ja robie raz dziennie ok.100 brzuszkow. w sreiach po 20 spiec do przodu a potem 20 na boki, czyli te tzw. skretne. caluski i lece robic Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m a ja wczoraj pedałowałam 5 min na orbitreku 22.09.06, 09:32 przy max obciążeniu... dziś też będę na większe poświęcenie niż to cholerne 5 minut mnie nie stać Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: a ja wczoraj pedałowałam 5 min na orbitreku 22.09.06, 11:47 Yenna ja od wiosny "kupowalam" dla synka fotelik na rower - kupilam w koncu, czekam na dostawe, w koncu rusze rowerem tez Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia yenna popełniasz poważny błąd! 22.09.06, 12:47 jeżeli chcesz wyrobić sobie tzw. wydolność oraz spaliś tłuszcz to powinnaś pedałować dłużej ale przy minimalnym obciążeniu w przeciwnym razie spalisz wyłącznie cukier, co nadrobisz rzucając się na jedzenie bohaterstwo w fitnesie na nic się nie zdaje Odpowiedz Link Zgłoś
lucerka Re: brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam! 22.09.06, 12:51 Wlasnie natchniona tym watkiem zrobilam 20 brzuszkow. Wiem, ze to malo ale po wczorajszych mam straszne zakwasy. Odpowiedz Link Zgłoś