Dodaj do ulubionych

Czy będę łysa???!!!

IP: *.* 09.05.02, 07:52
Wiem, że po porodzie włosy mają prawo wypadać - ale czy w taaaakich ilościach??? I czy kiedyś proces wypadania sie zakończy??? Z mojego grubego kucyka został mysi ogonek. Przy czesaniu wyciągam dosłownie garście włosów - chyba wcale przestanę się czesac. Czy ktoś może "z ręką na sercu" zapewnić mnie, że włosy odrosną??? :cry: Pocieszcie mnie, proszę, bo jestem przerażona.Mira, Mama OLka
Obserwuj wątek
    • Gość: olaj NIEEEE!! IP: *.* 09.05.02, 08:20
      Z doświadczenia wiem, że nie musisz się martwić. Owszem, wyglądałam dobrych kilka miesięcy jak nawet nie mam porównania, ale ostatnio byłam u fryzjera i dowiedziałam się, że mam baaardzo gęste włosy, hihihi.Także głowa do góry!Tak to już jest po ciąży, mało włosów, duże piersi, dużo tłuszczyku :)ola
    • Gość: mast Re: Czy będę łysa???!!! IP: *.* 09.05.02, 09:47
      Podobno rewelacyjne są ampułki VICHY przeciwko wypadaniu włosów, sama na pewno wypróbuję jeśli zaczną mi aż tak bardzo wypadać włosy po porodzie....a ja już mam nie najlepsze, więc strach pomyśleć, co będzie potem ....
    • Gość: konstancja23 Re: Czy będę łysa???!!! IP: *.* 09.05.02, 15:50
      W trzy m-ce po porodzie włosy wypadały mi garściami. Byłam przerażona. Stosowałam szampon firmy Ziaja z czarną rzodkwią oraz dodatkowo odżywkę do włosów Radical. Myślę, że to także zasługa tych środków, bo dziś mam po prostu gęstą szczecinę. Moje włosy miały tendencje to przetłuszczania się, więc pewnego pięknego dnia obcięłam je na krótko, potem jeszcze krócej i teraz mam (już trochę odrośniętego - fryzjer się kłania) jeża. Nigdy jeszcze nie miałam tak gęstych włosów. Głowa do góry. Buziaki, @gata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka