Dodaj do ulubionych

Czy chodzicie same na basen ?

IP: *.* 20.07.02, 10:50
Mąz musi zostać z dziećmi , z koleżanką trudno się umówic , bo wychodze jak chłopcy zasną , a to następuje o róznych porach , samej na basen jakoś tak niezręcznie. A może przesadzam ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Joola Re: Czy chodzicie same na basen ? IP: *.* 20.07.02, 15:49
      Cześć Wiktoria :-)Jestem teraz w 37 tygodniu ciąży i nadal chodzę na basen.Uwielbiam wodę natomiast mój mąż nie. Dlatego też zawsze sama chodzę na basen. Nie widzę w tym nic dziwnego. Przecież na basenie pływają zarówno panie jak i panowie :-)Już po porodzie mąż będzie pilnował Maleństwa a ja hulaj dusza na basenie. Jeśli więc masz tylko ochotę na pływaniewybierz się na basen chociażby sama.Pozdrawiam serdecznie Jola
    • Gość: fasola Re: Czy chodzicie same na basen ? IP: *.* 20.07.02, 18:53
      ja również sama chodzę na basen i świetnie wypoczywam,dużo kobiet na basenie jest samych;nie przejmuj się więc i ... szalej,magda
      • Gość: fasola Re: Czy chodzicie same na basen ? IP: *.* 20.07.02, 18:55
        ja również sama chodzę na basen i świetnie wypoczywam,dużo kobiet na basenie jest samych;nie przejmuj się więc i ... szalej,magda
    • Gość: Ania1 Re: Czy chodzicie same na basen ? IP: *.* 20.07.02, 21:12
      Ja tez! W sobotnie i niedzielne poranki, kiedy mąz zostaje z Małą chodzę na basen. Działa bardzo relaksujaco. PolecamAnia
    • Gość: ljoanna Re: Czy chodzicie same na basen ? IP: *.* 27.07.02, 15:39
      Uwielbiam chodzić na basen sama! Nikt mi wtedy nie przeszkadza, pływam kiedy chcę, odpoczywam kiedy chcę, a jak mam dosyć to wychodzę jotl
    • Gość: Mira Re: Czy chodzicie same na basen ? IP: *.* 29.07.02, 10:24
      Ja chodzę sama na basen i bardzo sobie chwalę... Nikt mi nie przeszkadza, nie zagaduję. Ja tam chodzę w konktretnym celu - pływać - i do tego nie potrzebuję towarzystwa ;) W soboty i w niedziele jeżdżę wczesnym rankiem, a jak się uda w pozostałe dni późnym wieczorem (ale niestety nie tak często jak bym chciała). Uwielbiam te moje chwile relaksu i samotności. Robię 60 basenów, potem korzystam z hydromasażu i wracam do domku jak nowo narodzona :bounce: Jako że jestem od roku stałym bywalcem na basenie mam kilku znajomych "basenowych", czasami chwilę pogadam z ratownikami. Niekiedy w niedzielne poranki zabieram swoich chłopaków, ale oni muszą się sobą sami zajmować, bo ja chcę mieć spokój i sobie popływać. Tak więc basen w samotności jak najbardziej polecam, nie ma w tym nic niewłaściwego. :hello: Mira mama Olka, który pływa już jak rybka. ;)
      • Gość: wiosna Re: Czy chodzicie same na basen ? IP: *.* 31.07.02, 16:47
        Dziewczyny,chciałam zapytać, czy znacie jakieś baseny, gdzie mogłabym sie zapisać na gimnastykę w wodzie. Najchętniej gdzieś na uboczu, gdzie mało ludzi przychodzi. Jestem w 22 tygodniu ciąży, a to podobno idealny rodzaj ruchu.Najchętniej w okolicach Piastowa, Pruszkowa, Jelonki, Wola, Bemowo, Ochota - z tej strony Warszawy.Pozdrawiam,wiosnaP.S. Mam nadzieję, że mój lekarz zgodzi się na ten rodzaj rucchu - mialam zakładany szew okrężny na szyjkę macicy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka