mamiczek0603 01.12.06, 17:18 hej dziewczyny,uzywa ktoras z was pudru max factor.chodzi mi o to,ktory uwazacie za lepszy-colour adapt czy lasting perfomance?bo nie wiem ktory sobie kupic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mata811 Re: puder max factor-ktory lepszy? 02.12.06, 13:01 Ja używam od lat International Crem Puff-to jest puder w kamieniu,ale z dodatkiem kremu, czyli nie trzeba już używać podkładu. Dla mnie rewelacja. Nie czuje "maski" na twarzy, łatwo i szybko się nakłada. Starcza mi na bardzo długo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna_yo Re: puder max factor-ktory lepszy? 02.12.06, 15:36 mam oba i uważam że lasting performance jest lepszy. W moimprzypadku lepiej kryje. Mam mieszną cerę naczynkową . Colour adapt jest jakby zbyt suchy, na moich policzkach potrafi wydobyć każdą grudkę, jest jakis taki suchy.lasting mam wrażenie że trzyma poziom nawilżenia i generalnie cera lepiej wygląda . Odpowiedz Link Zgłoś
mamiczek0603 Re: puder max factor-ktory lepszy? 02.12.06, 15:54 dzieki za porade.ogolnie wiecej pozytywnych ocen slyszala m o lasting perf.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś