Gość: Ofelia IP: *.* 26.12.02, 00:14 tak,tak święta się kończą a ja zaczynam się odtłuszczać bo już nie mogę na siebie patrzeć szukam chętnych do towarzystwa,zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Siunia Re: Od jutra zaczynam odchudzanie!!!!!! IP: *.* 28.12.02, 22:56 Ja narazoie sięnie odchudzam, poprzestaje na marzeniach (ciąża)Ale ciekawa jestem jak Ci poszło tego pierwszego dnia- Siuniaps. wybrałas jakąś dietę, czy poprostu "mniej żreć"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justysiak Re: Od jutra zaczynam odchudzanie!!!!!! IP: *.* 29.12.02, 13:55 dołączam się do ciebie. Wczoraj wieczorem położyłam się z postanowieniem, że już czas wziąć się za siebie!!!Przestać ciągle o tym mówić i odkładać na kolejny miesiąc, czas zacząć działać!Moje maleństwo ma już 7 miesięcy a ja nadal łudzę sie że kilogramy zdobyte podczas ciąży nagle same odejdą, powiedzą narazie to my już spadamy i będę znowu laska. Sama nie dam rady ale może razem coś zdziałamy.W jaki sposób zaczynasz, jakaś dieta? Błagam tylko nie 13-nastonastodniowa, już raz próbowałam, to był koszmar, co prawda zgubiłam 5 kg, ale ledwo wytrwałam. Narazie postanowiłam, że od dziś po godzinie 18-tej koniec jedzenia. Zobaczymy wieczorem.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka.Z Re: Od jutra zaczynam odchudzanie!!!!!! IP: *.* 29.12.02, 14:45 Ja tez tracę nadzieję ,że schudnę ale dietkę planuję rozpocząc pod konec lutego bo teraz to jeszcze mojego syna ( 11 mies. ) karmię piersią i bałabym się abym nie zgubiła przez dietę pokarmu.Dodam ,że mam 173 cm. i teraz aż 69-70 kg. szczególnie dają mi one znaki jak mam ochotę założyć spudnicę a tu guzik bo w żadną się jeszcze nie mieszczę.Może macie jakieś sposoby aby pozbyć się skóry na brzuchu po ciązy???( oprócz operacji plastycznej oczywiście) Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beacon Re: Od jutra zaczynam odchudzanie!!!!!! IP: *.* 30.12.02, 13:45 Ja również chciałabym się odchudzić. Nigdy tego nie robiłam, więc nawet nie za bardzo znam jakieś diety czy sposoby. No poza jednym NIE JEŚĆ. A ja tak nie potrafię. A tak na marginesie pytanie: czy po porodzie - jak zaczęłyście karmić piersią też wam wzrósł apetyt. Bo mi bardzo - nie mogę się wręcz opanować. Zjadłabym konia z kopytami. Konsekwencje opłakane...Może macie jakiś sposób aby się jeść nie chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justysiak Re: Od jutra zaczynam odchudzanie!!!!!! IP: *.* 30.12.02, 14:13 to byłoby coś, sposób na niejedzenie! Mi do głowy przychodzi tylko jeden a mianowicie lodówka na kłódkę, a kluczyk połknąć, tylko można by dostać niestrawności od tego kluczyka więc lepiej nie ryzykować. No lepiej poczekam, może ktoś ma lepszy sposób niż mój.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vase Re: Od jutra zaczynam odchudzanie!!!!!! IP: *.* 30.12.02, 14:33 Ja zaczelam wczoraj "13 - tke". jak na razie jestem zadowolona. Ale nie mam wagi! Odpowiedz Link Zgłoś