Dodaj do ulubionych

wysuszone piety

IP: *.* 14.03.03, 09:22
Jak w temacie, szukam skutecznej kuracji dla moich wysuszonych piet, a wakacje juz tuz tuz ...Moze cos doradzicie.Agi
Obserwuj wątek
    • Gość: Brenda Re: wysuszone piety IP: *.* 14.03.03, 09:25
      Jest taki krem Sholla z (chyba) sadłem świstaka. Dla zmyłki na opakowaniu jest jeleń :))Rewelacja!!!!Tydzień smarowania po kąpieli i starciu pumeksem i masz piętki jak noworodek. Wiem co piszę, bo kiedyś pięty miałam tak zorane, że darłam rajstopy.Brenda
    • Gość: kapsel Re: wysuszone piety IP: *.* 14.03.03, 09:54
      W aptekach można kupić bez recepty maść Dernilan. Tłusta jak nie wiem, co ale działa rewelacyjnie. To sprawdzony sposób mojej mamy no i mój też. Dodam jeszcze, że ostatnio spróbowałam posmarować sobie stopy Neutrogeną do rąk - bomba po prostu! Asia
    • Gość: ilka Re: wysuszone piety IP: *.* 14.03.03, 10:23
      Polecam krem Neutrogena do stóp, świetnie się wchłania i efekty są już po pierwszym zastosowaniu. Przy wysuszonej skórze watro też łykać wit. A+E.
      • Gość: mamaMikołaja Re: wysuszone piety IP: *.* 14.03.03, 11:23
        Mam tez z tym odwieczne problemy, pomagają kosmetyki Scholla (ten z jeleniem rzeczywiście jest bomba!), ja lubię też Aventu krem do twardych pięt, taki ze stópkami granatowymi na opakowaniu.Jaga
    • Gość: zwierzozwierzyna Re: wysuszone piety IP: *.* 14.03.03, 12:20
      Też mam z tym odwieczny problem. Dorzucę jeszcze jeden krem: Ziaja do stóp, taki w pomarańczowym pudełeczku. Bardzo tłusty. Pomaga i nieźle pachnie no i kosztuje bardzo malutko :)
    • Gość: Aluc Re: wysuszone piety IP: *.* 14.03.03, 12:42
      Cynamonowy balsam do stóp Avonu. Po kąpieli smarujesz i zakładasz skarpetki na noc - po paru dniach pięty nie do poznania :) tylko w międzyczasie żadego chodzenia po domu na bosaka - nawet w kapciach tylko i wyłącznie w skarpetkach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka