Dodaj do ulubionych

krem do rąk....jaki.?

07.03.07, 14:48
poszukuje kremu do rąk intensywnie nawilżającego , może polecicie mi jakiąś firme
mój mąż używał już kilku kremów i bez skutku
napisze w kilku słowach ; mój mąż jest budowlańcem i ma bardzo suche i
zniszczone dłonie i żaden krem jak dotąd nie nawilżył rąk
Dziękuje za wszystkie odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • joanb333 Re: krem do rąk....jaki.? 07.03.07, 16:38
      Mój mąż też potrzebował intensywnie nawilżającego kremu i długo szukaliśmy
      odpowiedniego. W końcu znalazłam Krem pielęgnacyjny KARITES, firmy Home Institut
      Paris. Jest on dość drogi, bo 150 ml kosztuje około 23-25 złotych, ale jest
      naprawdę dobry. Wzbogacony masłem karity i pielęgnuje nie tylko ręce, ale i
      paznokcie. Polecam. Kiedyś nie mogłam go spotkać w większości kosmetycznych
      sklepów i zamawiałam przez internet, ale teraz nie mam już problemu z kupnem w
      moim mieście.Pozdrawiam
      • kra25 Re: krem do rąk....jaki.? 07.03.07, 18:08
        Dzięki za rade.
        Kupiłam dzisiaj na wypróbowanie krem do rąk z serii Ziaja "kozie mleko" jest
        właśnie do rąk zniszczonych i wysuszonych.A jezeli nie pomoze to będe szukać
        tego co polecasz
        • 71sonia Re: krem do rąk....jaki.? 08.03.07, 08:20
          Garniera (taki w czerwonej tubce - norweska formuła)do bardzo suchej skóry lub
          w aptece Neutrogena - leczy nawet popękaną skórę - super!!!
    • gosionica Re: krem do rąk....jaki.? 08.03.07, 12:07
      Mój mąż też miał bardzo suche dłonie - żadne kremy nie pomagały. Był u
      dermatologa i ta zapisała mu krem Novate ( na receptę). Jest świetny - wszystkie
      kremy przy nim się chowają. Poproś lekarza rodzinnego o receptę.
      • lenka30a Re: krem do rąk....jaki.? 09.03.07, 14:35
        polecam Garniera formuła kalifornijska w czerwonej tubce
        i neutrogenę również
        • magliano Re: krem do rąk....jaki.? 12.03.07, 22:30
          KARITES i nic innego. Ostatnio zmienil sie sklad na bardziej wodnisty, ale to i
          tak znacznie lepszy specyfik od wszystkich innych ogolnodostepnych. Ja ostatnio
          zmienilam tradycyjny krem do rak Karites na maslo do ciala; sprawdza sie rownie
          dobrze.
    • andzia22l1 Garnier czerwony-polecam :-) 13.03.07, 20:00

• viviana_o Avonu 17.03.07, 19:30
        Avon ma w ofercie krem-parafinowy Planet Spa,samrujemy nim raczki najlepiej na
        noc ,zakladamy bawełaniane rekawiczki dolaczone do kremu i spimy..rano mmay
        gladziutkie raczkismile albo ogladajac film tez mozemy taka kuracje przeprowadzic..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka