antarka 28.03.07, 18:41 Hej dziewczyny może wiecie gdzie kupić adipex. Info poproszę na gazetowy. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnes123 Re: adipex 29.03.07, 17:49 Jest to niebezpieczny lek.Może zastanów się na " zelixą" ? Jest to odpowiednik Meridii.... i dużo tańszy a przede wszystkim polski lek i wydawany przez polskich lekarzy ) Odpowiedz Link Zgłoś
twixy Re: adipex 29.03.07, 20:59 Suche fakty: MEridia jest niebezpieczna w Norwegii, a w Polsce jak widać ok. W Czechach sprzedają adipex i meizitang. Nie rozumiesz o co tu chodzi? Chodzi o kasę. Radzę powstrzymać się od komentarzy "to bezpieczne i zdrowe a to niebezpieczne i niedobre" To zwykła walka firm farmaceutycznych. Niektórym osobom łatwo zamydlić oczy prowokacją i propagandą. Pozdrawiam. A zainteresowanym powiem że znam osoby które biorą wszystkie wyżej wymienione medykamenty i żyją i mają się świetnie! NAleży jednak pamiętać że są to tabletki dla ludzi o dobrym zdrowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
antarka Re: adipex 30.03.07, 11:25 Twixy a może wiesz gdzie kupić w necie,może masz sprawdzonego sprzedawcę?? Poproszę na gazetowy jak coś wiesz. Dzięi w imieniu siorki. Odpowiedz Link Zgłoś
basik25 Re: adipex 30.03.07, 15:29 nie bierzcie adipexu, na początku super, cacy, jeśc sie nie chce, ma sie siły za dwóch i waga spada, ale jak przestałam brać, przytyłam w ciągu 1,5 miesiaca 10 kilo. Takze nie warto, już połowę zrzuciłam i nie męcząc się zbytnio, troche ruchu, dieta plaż południa i waga leci w dól, a chemia zawsze niebezpieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
twixy Basik25 31.03.07, 12:18 Autorka konkretnie zapytała o adipex. Jest 150 tysięcy różnych diet i (za przeproszeniem) g..no ją obchodzi na jakiej diecie jesteś. KAżdy kto wspomaga się chemią wie, że nie można po odstawieniu wrócić do pyr, kluch, chleba i golonki. Tabletki TYLKO wspomagają. Trzeba było nie żreć to nie przytyłabyś. Sorry za ten ton, ale doprowadza mnie do szału gadanie o czymś co nie ma związku z tematem. A do autorki: niestety nie mam kontaktu. Ale wiem że dziewczyny ciągnęły adipex właśnie z Czech Odpowiedz Link Zgłoś
basik25 Re: Basik25 31.03.07, 18:56 ja tylko napisłam swoje zdanie co do tego specyfiku, a jeśli sie Ci to nie podoba, to po co to czytasz? No tak, szukasz tylko osób, którym mozna dosrac, co? Odpowiedz Link Zgłoś
basik25 Re: Basik25 31.03.07, 18:59 a po wypowiedziach koleżanki, to widzę, że wszystkie chyba dostepne i niedostępne specyfiki już brałaś. Pożyjemy zobaczymy, jak sie ma jedno do drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re: Basik25 13.04.07, 09:51 twizy po chamsku ale prawde napisala piguly pmagaj nie zrec, ale korzystanie, ze sie po nich nie je i zrzucanie wagi radosnym glodowaniem to blad, ktory kosztuje nabiciem wagi i to czasem z nawiazka wiec jesli masz w planach sensowna diete (czyli nie zadne kopenhaskie i 1000 kalorii) plus troche ruchu, to adipex pomoze Ci nie jesc, i da kopa do cwiczen szukaj w necie, znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
zuzusto Re: adipex 13.04.07, 13:27 Niestety najlepiej to kupić w Czechach. Musisz mieć na to recepte. Opakowania są po 25 i 100 tabletek. Sto tabletekw przeliczeniu na nasze kosztuje niecałe 100zł. Jeśli chodzi o zażywanie to jest 1 tabletka na dzień nie dłużej niż 3 miesiąće. Potem należy stosowac dietę 1000kcal. przynajmniej tak długo jak się zażywało te tabletki. Ograniczają mocno łaknienie czasem przez parę dni jest uczucie bezsenności i suchości w ustach. Tak jak tam powiedziała moja poprzedniczka mogą zażywać to osoby bezwzględnie zdrowe. Co do kwestii bezpieczny czy nie . to każdy lek może być niebezpieczny jeżeli się go źle zażywa albo się jest na niego uczulony. Nawet Gripex może zaszkodzić albo głupia witamina C. To zalezy od organizmu. W moim towarzystwie wypróbowało ten lek kilka osób. Wszyscy żyją , mieli te objawy o których piszę (minęły). A zażywającymi byli m.in. lekarz medycyny chorób wewnetrznych, pielęgniarka . Wg. jednym słowem szkoda, że gow Polsce nie ma. ((((( 10 lat temu był taki lek za śmieszne pieniądze (na dzisiej byłoby to ok. 7zł) ale niestety jak wprowadzili meridię , która jak wiadomo jest bardzo droga to tamten wycofali. A był to lek polecany przez Klinikę endykrynologiczną w Katowicach. no cóż jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś