kisu.123 21.04.07, 18:51 czy znacie jakiś szybką i skuteczną dietę odchudzającą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fergie1975 Re: odchudzanie 21.04.07, 18:53 ograniczyc tłuszcze i cukry, jeść owoce, otreby i kasze, pić 2 litry czystej wody na dzień i zażywać dużo ruchu ..... ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: odchudzanie 21.04.07, 18:58 Zrezygnować z pieczywa. Działa rewelacyjnie. I dużo warzyw, owoce. Jedzenie do 18 nie później. Nic więcej nie trzeba, chudnie się samo Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: odchudzanie 21.04.07, 19:00 no popieram! do tego ograniczyć ziemniaki, ryż, słodycze i chudnie się jak ta lala Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: odchudzanie 21.04.07, 18:58 Szybka nie musi oznaczać skuteczna. Aby dieta okazała się skuteczna, to znaczy aby nie było efektu jo-jo, nie możesz schudnąc zbyt gwałtownie. Moja rada to ograniczyc jedzenie, zwłaszcza tłuszcze, jeść powoli i małe porcje, pić wodę i dużo ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
gania76 Re: odchudzanie 21.04.07, 19:15 Montignac - ja stosuje od 8 dni i schudłam 1,5 kg, a wcale nie gloduje i dostarczam sobie wszystkiego, co jest potrzebne. W skrocie - trzeba zrezygnować z białej mąki, cukru, ryżu i innych produktów o wysokim indeksie glikemicznym, i należy przyswoić sobie zasady łączenia produktów tłuszczowych, węglowodanowych i białkowych. Nie wszystko można ze sobą łączyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ivana555 Re: odchudzanie 22.04.07, 16:23 gania76 napisała: > Montignac - ja stosuje od 8 dni i schudłam 1,5 kg, a wcale nie gloduje i dostar > czam sobie wszystkiego, co jest potrzebne. W skrocie - trzeba zrezygnować z bia > łej mąki, cukru, ryżu i innych produktów o wysokim indeksie glikemicznym, i nal > eży przyswoić sobie zasady łączenia produktów tłuszczowych, węglowodanowych i b > iałkowych. Nie wszystko można ze sobą łączyć. > Bardzo dobra dieta =) tez jestem teraz na Montignacu, ja mam 9 dzien i schudlam 2 cm w pasie i 1 cm w biodrach. Nie wierze wagom, bo zawsze mi coś innego pokazuja =)Tez nie chodze glodna i mozna jesc dobre rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: odchudzanie 22.04.07, 09:39 Od 3 miesięcy stosuję dietę:Mało tłuszczu,zero słodyczy(czasami kostka czekolady w niedzielę),zero smażonego,zero mięsa czerwonego,wszystkie obiady gotuję na parze.Nie jem pieczywa,ziemniaków,kaszy ani ryżu.Schudlam juz 15 kg.czuje sie świetnie,a waga nadal idzie w dół Odpowiedz Link Zgłoś
chupachups1 Re: odchudzanie 22.04.07, 09:57 Szybkie to z reguły mają straszliwy efekt jo-jo. Najlepsza to nżt plus zmiana nawyków żywieniowych. Odstawienie białego pieczywa, słodyczy, tłustych sosów itp. No albo permanentny stres Odpowiedz Link Zgłoś
chupachups1 Re: odchudzanie 22.04.07, 10:36 Fakt, moja koleżanka dopiero po grypie żołądkowej zrzuciła 3 kg, które zostały jej po ciąży. A walczyła z nimi 3 lata Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka301 Re: odchudzanie 22.04.07, 15:13 Jest taka, jedyna skuteczna zresztą, za to na całe życie - JP (jeść połowę). Dodatkowo ćwiczenia modelujące sylwetkę (minimum 3 * w tygodniu po godzinie) - efekt murowany. Żadne diety cud nie przynoszą długotrwałego efektu. Odpowiedz Link Zgłoś