bozenka12 28.05.07, 03:28 Czyuda mi sie umiesnic i wysmuklic cialo, a przedewszystkim nogi plywajac? Nie mam w sumie nadwagi, ale moje cialo, szczegolnie dolna czesc jest taka...bleee. Czy plywanie wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: plywanie 28.05.07, 06:26 zależy ile będziesz pływać, jeżeli np. codziennie godzinę, to szybo TAK... Natomiast jeżeli niej i bardzo rekreacyjnie, to efektów spektakularnych nie będzie, ale i tak pływanie korzystnie wpłynie na sylwetkę... Odpowiedz Link Zgłoś
lucia77 Re: plywanie 28.05.07, 08:34 Jesli ustalisz sobie trening np 30 minut dziennie ... plywanie , szybkie bez odpoczynku to bardzo szybko zobaczysz efekt ... polacz z sauna , szybkim marszem .. a bedziesz zadowolona ... Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka12 Re: plywanie 28.05.07, 19:27 wiecie, ja dopiero co nauczylam sie plywac. Takze szybkie godzinne plywanie na razie nie wchodzi w gre. Ale mam basen w domu. spedzam w nim mniej wiecej godzinke rano (jak nie ide do pracy) i godzine wieczorem. Plywam jak umiem. Nie szybko, ale dla mnie to duzy wysilek, musze sie niezle namachac, zeby nie utonac Ale nawet jak nie plywam to robie cwiczenia w basenie. Czyli wyglada to tak, troche przeplyne, staje w wodzie i wymachuje nogami, podskakuje, wymachuje rekoma, potem znow troche polyne i znow jakies cwiczenia. Mam nadzieje, ze cos pomoze... Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: plywanie 30.05.07, 13:10 Przejdź się raz na aqua aerobic i potem powtarzaj te ćwiczenia w domowym basenie(zazdroszczę ci go nieco). Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka12 Re: plywanie 30.05.07, 15:04 kochana, ja mieszkam w klimacie, gdzie latem jest duzo powyzej 40 stopni. Basen to koniecznosc Odpowiedz Link Zgłoś