mama_anka 12.06.03, 15:44 Witam! Dziewczyny - może Wy wiecie, czy stosowanie samoopalacza w ciąży jest bezpieczne? Może któraś z Was miała podobny dylemat? Chodzi oczywiście głównie o nogi... Pozdrawiam/ mama_anka (& Maleństwo - 17 tydzień) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiapro1 Re: SAMOOPALACZ W CIĄŻY - BEZPIECZNY?? 13.06.03, 08:58 Chyba lepszy samoopalacz niz naturalne slonce.Ja uzywam na twarz juz pare lat i teraz nie zamierzam przestac. Przeciez to nie wnika do krwioobiegu-gdzies nawet czytalam ze to najlepsze wyjscie z mozliwosci opalania. K&19 tydz.syn Odpowiedz Link Zgłoś
mama_anka Re: SAMOOPALACZ W CIĄŻY - BEZPIECZNY?? 13.06.03, 09:55 Dzieki! Bladośc moich nóg jest już nie do zniesienia... ) Pozdrawiam mama_anka&Maleństwo (17 tydz) Odpowiedz Link Zgłoś
mamami Re: SAMOOPALACZ W CIĄŻY - BEZPIECZNY?? 13.06.03, 17:18 cześć. Zanim zdecydujesz sie na posmarowanie większej części ciała spróbuj na małym kawałku, bo ja po zastosowaniu samoopalacza w ciąży byłam cała w plamy mimo że wcześniej(tzn przed ciążą) nic takiego sie nie działo. Myślę że hormony miały w tym swój udział Odpowiedz Link Zgłoś
mama_anka Re: SAMOOPALACZ W CIĄŻY - BEZPIECZNY?? 18.06.03, 14:51 dzięki za radę, faktycznie spróbuje na małym kawałku, tym bardziej że mam b. jasną karnację i wszelkie "plamki" byłyby b. widoczne ) pozdrawiam mama_anka Odpowiedz Link Zgłoś