Dodaj do ulubionych

Gdzie tańszy GUAM?????????????

13.06.03, 08:07
Ktoś gdzieś pisał o GUAMIE kupiony z gratisem typu dodatkowy kilogram

napiszcie czy to może pomóc!!
dzięki
Obserwuj wątek
    • kasiapro1 Re: Gdzie tańszy GUAM????????????? 13.06.03, 08:59
      mi nie pomoglo a jeszcze dostalam alergii.najlepszy efekt ma guam robiony w
      gabinecie odnowy.Trzeba potrzymac to w cieple ,ale uwaga jak komus pekaja
      naczynka.
    • edziecko_ulcik Re: Gdzie tańszy GUAM????????????? 13.06.03, 09:01
      Czerwcowa Claudia smile

ulcik
    • sowa_hu_hu Re: Gdzie tańszy GUAM????????????? 13.06.03, 09:49
      to ten sam guam co w gabinetach kosmetycznych smile
      trzeba go tylko umiejętnie nalożyć (zgodnie z ułozeniem mięśni) i porządnie
      sie folia owinąć a później pd koc na godzine! pewnie nie każdemu pomaga....
      mojeje siostrze pomaga zobaczymy ja będzie ze mną - czekam właśnie na dostawe!
      sam guam + 1kg gratis (bez zelu na cellulit) kosztuje 200zł a kupon jest w
      najnowszej claudi smile

pozdrawiam
      • kasiajan Re: Gdzie tańszy GUAM????????????? 13.06.03, 10:29
        Nie.no chyba kosztuje 299zł. Ja też zamówię. Acha, pamiętam jak sobie TO
        robiłam 4 lata temu w gabinecie kosmetycznym to kosmetyczka owijała mnie "od
        dołu do góry", podciągając do góry moje ciałko(cielsko)(folią to się bardzo
        ładnie wszystko podciąga!). Np.sprytnie podciągała folią pośladki. Nie wiem czy
        to miało sens czy to tylko pic na wodę ale też będę tak sobie w domu robiła.
        kasiajan
        • sowa_hu_hu Re: Gdzie tańszy GUAM????????????? 13.06.03, 11:47
          na kuponie wyraźnnie pisze - sam guam kosztuje 200zł a guma + żel antycellulit
          300zł (bez groszy)
          • kasiajan Re: Gdzie tańszy GUAM????????????? 13.06.03, 18:39
            jak sobie robiłam w gabinecie to kosmetyczka mówiła, że bez tego żelu tak nie
            działa.Tak tylko cię ostrzegam.
            • mamamona Re: Gdzie tańszy GUAM????????????? 13.06.03, 19:07
              Dziewczyny,

ja też sobie robiłam GUAM jakieś 3 lata temu w gabinecie kosmetycznym. cała
              seria wyszła mnie jakieś drobne 1000zł (pamiętam jak dziś, już pracowałam, ale
              nie miałam nikogo na utrzymaniu, pamiętam jak tłumaczyłam mojej bratowej, że
              mam ten 1000 WOLNYCH pieniędzy, marzę teraz o takiej wolności! no marzę no!)

w skrócie rzecz ujmując: GUAM być może pomaga (może siostra szczupła jest i
              chce tylko poprawić te resztki cellulitu Sowo), na pewno nie pomógł mi.
              zawsze byłam przy kości, spodziewałam się kilku centymetrów na minusie w
              udzie, ale jak było to może 1,5cm, efekt placebo raczej.

cudów nie ma, jak ktoś chce schudnąć musi zmienić styl odżywiania i zacząć się
              ruszać, ale nie odmawiam Wam dziewczyny, jak macie WOLNE te 200 czy 300 -
              powtarzam:cudów nie ma!

pozdrawiam,

tłusta Mona
              • sowa_hu_hu Re: Gdzie tańszy GUAM????????????? 14.06.03, 07:56
                no własnie siostra szczupła wtedy nie była(otyła tez nie)ale miał troche
                ciałka... ale masz racje! nie ma cudów! na jednego działa na drugiego nie...
                ale faktycznie jak ktoś chce sporo schudnąc musi ograniczyć żarełko i
                ćwiczyć!!! ja kupuje guam bo chce tez pozbyc sie cellulitu(chociaz toche) i
                czytałam tez ze dział dobrze na rozstepy... myśle ze ogolnie poprawi mi to
                nastrój smile

gorzej z nastrojem mojego chłopa wink
    • karolinka29 Re: Gdzie tańszy GUAM????????????? 16.06.03, 12:16
      Ja używam guamu od 4 lat. Na początku u kosmetyczki i co roku po 2 puszki
      przed sezonem kostiumowym. Czy działa? Troszkę tak. Ale z dietą napewno
      lepiej. W tym roku była promocja w firmie Cosmomed: puszka 1kg + kg grais) 299
      złale ten gratis jest w saszetkach 10 x 100g). Guam trochę wysusza, ale ja
      uwielbiam całą oprawę tego zabiegu.
      Pozdrawiam Karolina
      zapik03@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka