kacha222 13.06.03, 08:07 Ktoś gdzieś pisał o GUAMIE kupiony z gratisem typu dodatkowy kilogram napiszcie czy to może pomóc!! dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiapro1 Re: Gdzie tańszy GUAM????????????? 13.06.03, 08:59 mi nie pomoglo a jeszcze dostalam alergii.najlepszy efekt ma guam robiony w gabinecie odnowy.Trzeba potrzymac to w cieple ,ale uwaga jak komus pekaja naczynka. Odpowiedz Link Zgłoś
edziecko_ulcik Re: Gdzie tańszy GUAM????????????? 13.06.03, 09:01 Czerwcowa Claudia ulcik Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Gdzie tańszy GUAM????????????? 13.06.03, 09:49 to ten sam guam co w gabinetach kosmetycznych trzeba go tylko umiejętnie nalożyć (zgodnie z ułozeniem mięśni) i porządnie sie folia owinąć a później pd koc na godzine! pewnie nie każdemu pomaga.... mojeje siostrze pomaga zobaczymy ja będzie ze mną - czekam właśnie na dostawe! sam guam + 1kg gratis (bez zelu na cellulit) kosztuje 200zł a kupon jest w najnowszej claudi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiajan Re: Gdzie tańszy GUAM????????????? 13.06.03, 10:29 Nie.no chyba kosztuje 299zł. Ja też zamówię. Acha, pamiętam jak sobie TO robiłam 4 lata temu w gabinecie kosmetycznym to kosmetyczka owijała mnie "od dołu do góry", podciągając do góry moje ciałko(cielsko)(folią to się bardzo ładnie wszystko podciąga!). Np.sprytnie podciągała folią pośladki. Nie wiem czy to miało sens czy to tylko pic na wodę ale też będę tak sobie w domu robiła. kasiajan Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Gdzie tańszy GUAM????????????? 13.06.03, 11:47 na kuponie wyraźnnie pisze - sam guam kosztuje 200zł a guma + żel antycellulit 300zł (bez groszy) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiajan Re: Gdzie tańszy GUAM????????????? 13.06.03, 18:39 jak sobie robiłam w gabinecie to kosmetyczka mówiła, że bez tego żelu tak nie działa.Tak tylko cię ostrzegam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamona Re: Gdzie tańszy GUAM????????????? 13.06.03, 19:07 Dziewczyny, ja też sobie robiłam GUAM jakieś 3 lata temu w gabinecie kosmetycznym. cała seria wyszła mnie jakieś drobne 1000zł (pamiętam jak dziś, już pracowałam, ale nie miałam nikogo na utrzymaniu, pamiętam jak tłumaczyłam mojej bratowej, że mam ten 1000 WOLNYCH pieniędzy, marzę teraz o takiej wolności! no marzę no!) w skrócie rzecz ujmując: GUAM być może pomaga (może siostra szczupła jest i chce tylko poprawić te resztki cellulitu Sowo), na pewno nie pomógł mi. zawsze byłam przy kości, spodziewałam się kilku centymetrów na minusie w udzie, ale jak było to może 1,5cm, efekt placebo raczej. cudów nie ma, jak ktoś chce schudnąć musi zmienić styl odżywiania i zacząć się ruszać, ale nie odmawiam Wam dziewczyny, jak macie WOLNE te 200 czy 300 - powtarzam:cudów nie ma! pozdrawiam, tłusta Mona Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Gdzie tańszy GUAM????????????? 14.06.03, 07:56 no własnie siostra szczupła wtedy nie była(otyła tez nie)ale miał troche ciałka... ale masz racje! nie ma cudów! na jednego działa na drugiego nie... ale faktycznie jak ktoś chce sporo schudnąc musi ograniczyć żarełko i ćwiczyć!!! ja kupuje guam bo chce tez pozbyc sie cellulitu(chociaz toche) i czytałam tez ze dział dobrze na rozstepy... myśle ze ogolnie poprawi mi to nastrój gorzej z nastrojem mojego chłopa Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka29 Re: Gdzie tańszy GUAM????????????? 16.06.03, 12:16 Ja używam guamu od 4 lat. Na początku u kosmetyczki i co roku po 2 puszki przed sezonem kostiumowym. Czy działa? Troszkę tak. Ale z dietą napewno lepiej. W tym roku była promocja w firmie Cosmomed: puszka 1kg + kg grais) 299 złale ten gratis jest w saszetkach 10 x 100g). Guam trochę wysusza, ale ja uwielbiam całą oprawę tego zabiegu. Pozdrawiam Karolina zapik03@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś