wioleta3 07.07.03, 19:50 Chcialabym sie spytac Was, czy ktoras robila sobie gleboki peeling azjatycki z powodu rozszerzonych por. Mam zamiar sobie taki u kosmetyczki zrobic, ale jeszcze mam watpliwosci. Wiola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicia_edziecko Re: Peeling azjatycki 08.07.03, 11:10 Na czym polega głęboki peeling azjatycki? Odpowiedz Link Zgłoś
wioleta3 Re: Peeling azjatycki 08.07.03, 12:20 kicia_edziecko napisała: > Na czym polega głęboki peeling azjatycki? To jest glebokie zluszczanie kwasami owocowymi, zwykle trzeba 3 zabiegi co 2 tygodnie i ponoc to pomaga. Znikaja przebarwienia i zmniejszaja sie pory. Wiola Odpowiedz Link Zgłoś
kingha Re: Peeling azjatycki 18.07.03, 14:19 moja kosmetyczka stanowczo odradza! Po pierwsze ze 2 tyg masz po prostu zdarta skore z buzi. Nie wychodzisz z domu, jestes czerwona, boli. Po drugie jest to zabieg, ktory ma wysoki procent niechcianych skutkow ubocznych , czyli blizny po nierownym zdzieraniu naskorka. Z drugiej strony widzialam dziewczyne po takim zabiegu, buzie ma jak niemowlak, az chce sie dotknac!!!! Wybor nalezy do Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś