mamawiolek 12.07.03, 10:20 Dziewczyny kiedy po cesarce można iść do solarium?Dodam że karmię piersią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamami Re: Solarium po cesarce!!!!!!!!!!!!! 14.07.03, 16:29 Solarium nie szkodzi karmieniu piersią, wiem bo sama chodziłam karmiąc. Co do opalania blizny to musi być dobrze zagojaona ale tak naprawdę to w ogóle należy unikać opalania blizn, bo mogą się przebarwić i będą bardziej widoczne. Moja rada jest taka, zaklejaj sobie bliznę na czas opalania wąskim plastrem (takim z kółka, bez opatrunku). Oczywiście jste to sposób wypróbowany, bo samam tak robiłam z moją blizna po wycięciu pęcheżyka żółciowego. Odpowiedz Link Zgłoś
mamawiolek Re: Solarium po cesarce!!!!!!!!!!!!! 15.07.03, 10:13 Bardzo dziękuję za rady napewno skorzystam pozdrawiam Wiola Odpowiedz Link Zgłoś
magda2303 Re: Solarium po cesarce!!!!!!!!!!!!! 21.07.03, 15:38 Tylko nie przypal się za bardzo. Ja się trochę spiekłam za pierwszym razem i mogę powiedzieć, ze karmienie nieco przypieczonymi sutkami boli. Odpowiedz Link Zgłoś