kor-ale 26.01.08, 01:30 Witam - i pozdrawiam Forumowiczki. Chciałabym prosić o opinię - czy korzystałyście z zabiegu mikrodermabrazji diamentowej twarzy? Jakie macie wrażenia (i komentarze)? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mata811 Re: Mikrodermabrazja 31.01.08, 15:20 Właśnie się przymierzam do takie w domu-samodzielnie robionej. Macie jakieś doświadczenia?? Odpowiedz Link Zgłoś
birmanek Re: Mikrodermabrazja 05.02.08, 19:47 Robiłam taki zabieg w salonie, byłam bardzo zadowolona. Skóra wyglądała po nim gładko, odświeżona i napięta. Tylko chyba trzeba powtarzać dla utrzymania tego efektu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
exmaas Re: Mikrodermabrazja 13.02.08, 18:49 Mikrodermabrazja to jeden z najlepszych zabiegow jakie znam.Osobiscie robie je w cyklach,co tydzien.Robilam i diamentowa i korundowa.Zabieg fajny ale kosztowny!Ale warto.Buzia jak nowaTaki zabieg robilam tez na skore dloni. Odpowiedz Link Zgłoś
ipola Re: Mikrodermabrazja 14.02.08, 09:13 Wczoraj byłam na zabiegu, dziś twarz jest gładka, napięta, jakby odnowiona. Polecam. Funduję sobie taki zabieg raz w miesiącu. Zachęciła mnie kiedyś kosmetyczka, u której oczyszczałam twarz tradycyjnym sposobem. Od tamtej pory oczyszczam twarz tylko w ten sposób i nie mam już problemów z cerą. Odpowiedz Link Zgłoś
exmaas Re: Mikrodermabrazja 14.02.08, 12:46 Mikrodermabrazja kosztuje ok.200zl.ale,jak ktos nie ma wiekszych klopotow z cera to w zupelnosci wystarczy raz na miesiac lub nawet dluzej. Odpowiedz Link Zgłoś
sipilitka Re: Mikrodermabrazja 23.02.08, 23:41 Super.Twarz boska i koniec rozszerzonych por,poszarzalej cery i jakichkolwiek problemow. Robie ja co 2 miesiac.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
agnes2310 Re: Mikrodermabrazja 18.04.08, 18:25 a czy ktoś się orientuje czy taki zabieg można wykonać w domu bo widziałam takie zestawy w sklepie i się zastanawiam jaki byłby efekt i czy to nie szkodzi jak karmię piersią będę wdzięczna za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś