nating 07.04.08, 22:30 zaczynam odchudzanie i pomyślałam, że może dodatkowo zażywałabym jakiś suplement diety. W ogóle czy warto ? Jeśli tak, to co polecacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankus2 Re: suplement diety 08.04.08, 06:49 No... ja właśnie też po raz kolejny zresztą, zaczęłam się odchudzać. Tym razem robię to z Bio CLA z zieloną herbatą i dodatkowo łykam OLEKARDIN, który zawiera Omega 6. Dzisiaj zacznę 3 dzień i zauważyłam znaczne osłabienie apetytu. Ja mam ogromny problem ze słodyczami. Jestem nałogowcem Mam nadzieję, że uda mi się do lata zrzucić 10 kg. Akurat przypętała mi się jakas wirusówka i nie mam siły do ćwiczeń, ale jak ozdrowieję ruszam z kopyta na Orbitrek, który stoi w domu. Do tego jakies ćwiczenia z kaset. Będzie dobrze.... A Ty ile masz do zrzucenia? Próbowałaś już jakieś odchudzacze? Odpowiedz Link Zgłoś
nating Re: suplement diety 09.04.08, 13:08 chciałabym zrzucić 12 kg, czyli sporo W poniedziałek będę miała operację więc myślę że od poczatku maja biorę się w garść i zacznę w końcu zrzucać zbędny balast Kiedyś zmieniłam dietę, zaczęłam jeździć na rowerze i sporo schudłam. Teraz też tak zamierzam, dodatkowo chcę robić jakies ćwiczenia w domu i brac jakiś suplement. Tylko własnie nie wiem czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś