frida_a 31.08.08, 22:50 Laseczki co odziewacie na chrzest Waszych bąbelków ? Zupełnie nie mam pomysłu ( Doradźcie coś.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seibrush Re: W czym na Chrzest ? Pomożecie ?? 31.08.08, 22:59 Mam córeczkę, wiec w białą sukienkę, białe rajtuzki i bialy kaftanik pod spodem, bo już chłodnawo bywa. No i czapka, też biała. No i już. Co więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: sprostowanie . w co WY się ubieracie ? :) 31.08.08, 23:15 Przy córce miałam czarne spodnie typu garniturowego i kwiecistą marynarkę (jedyną rzecz, jaką znalazłam w sklepach na mój ówczesny rozmiar biustu Matki Polki Karmiącej), do tego biała bluzka w delikatne czarne kwiaty. Coś takiego: www.amanda.radom.net/albums/2005/DSCF1256.sized.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
katthia79 Re: sprostowanie . w co WY się ubieracie ? :) 01.09.08, 08:27 ja miałam sukienke z pasem tuz pod biustem, zawsze jak mam kilka kg więcej to pas wysoko pod biustem a na brzuchu luźno (nie widać fałdek) teraz jak troche chłodniej zakładm żakiet na sukienke Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: W czym na Chrzest ? Pomożecie ?? 01.09.08, 09:18 To chodzi w co ubieramy siebie czy dziecko, bo nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
jomich Re: W czym na Chrzest ? Pomożecie ?? 01.09.08, 11:06 Ja wczoraj miałam chrzest, byłam w komplecie: bluzka i spódnica w takie kwieciste delikatne wzory. Odpowiedz Link Zgłoś
anettchen2306 Re: W czym na Chrzest ? Pomożecie ?? 01.09.08, 12:54 Mala na bialo. Ja tradycyjny kostium w kolorze lososiowym, spodnica do kolan, zakiet, biala bluzeczka wiazana pod piersia pod spodem. W koncu to chrzest a nie wybieg dla modelek. Odpowiedz Link Zgłoś
aicha_fr Re: W czym na Chrzest ? Pomożecie ?? 01.09.08, 16:15 U nas chrzciny były wczoraj - cieplutko było. Mała wystąpiła w sukieneczce białej w blade kwiatuszki żółte i w skarpetkach, do tego miała biały ażurowy kapelusik z kwiatkiem. Ja - niestety żadna sukienka z oczywistych względów nie wchodziła w grę (po uroczystości mieliśmy obiad w restauracji i nie wiedziałam, jak będzie z karmieniem, czy będzie można gdzieś się schować na zaplecze). No więc została nieśmiertelna biała bluzka i warstwowa turkusowa spódnica. Poszalałam tylko bardziej z biżuterią i jedwabnym szalem. Odpowiedz Link Zgłoś
ez-aw Re: W czym na Chrzest ? Pomożecie ?? 01.09.08, 22:45 Ja karmiłam już wtedy butelką, więc mogłam założyć sukienkę. A więc czerwona (maziaje różnych odcieni czerwieni) długa sukienka z krótkim rękawem + bolerko z długim rękawem od kompletu. Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: W czym na Chrzest ? Pomożecie ?? 02.09.08, 13:13 Ciemnoszary dopasowany garnitur w rozmiarze 42 pod to kremowa bluzka z krótkim rękawkiem marszczona pod biustem. Odpowiedz Link Zgłoś
margaritka27 Re: W czym na Chrzest ? Pomożecie ?? 02.09.08, 22:24 Ja bylam w kostiumie tez jw ciemno szarym w delikatne prązki (marynarka i spodnie) i pod to bluzka biala w paski na guziki lekko streczowa(niewiem czy tak sie pisze)aby wygodniej bylo karmic Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_roots Re: W czym na Chrzest ? Pomożecie ?? 04.09.08, 07:17 Synek w płóciennym garniturze, ja: w jasnokremowym garniturze z krótką marynarką, czarną bluzką i czarnymi perłami. Odpowiedz Link Zgłoś
anaidd Re: W czym na Chrzest ? Pomożecie ?? 02.10.08, 19:36 JA:spodnie garniturowe w cieniutkie paski,biala koronkowa bluzka z dekoldem (zeby nakarmic Blanusie)i zakiet bialy krotki.A ksiezniczka miala suknie jak do slubu biala,kapelusz do kompletu i plaszczyk tez byl razem,pozatym body biale ,skarpetki i balerinki atlasowe.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
anew3 Re: W czym na Chrzest ? Pomożecie ?? 24.10.08, 12:53 Chrzciny mialy byc latem, kupilam kremowy elegancki kostium ale....mialam wypadek i dopiero teraz wzielam sie za organizacje chrztu, ktory bedzie dopiero pozna jesienia.Marzy mi sie kostium ale ni etaki jak do buira, bardziej kobiecy, odpowiedni na jesien, pod ktory nie musialabym wkladac bluzki.Rozumiecie o co mi chodzi?Gdzie znalezc ocs takiego????Pomozcie, plizzzzz! Odpowiedz Link Zgłoś