sylwcia27 04.03.09, 18:33 Mam pytanie czy warto kupić sobie pas poporodowy ,żeby dojść do figury sprzed porodu?Jeżeli tak to kiedy można go zacząć nosić ile tygodni po porodzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oli_2 Re: pas poporodowy 06.03.09, 08:31 Tez mam pytanko z tej dziedziny.A czy jak zaczne nosic pas poporodowy po 6 m-cach od porodu to czy beda jakies skutki jeszcze? bo moj brzuch to jeden flaczek. Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś
zuzary Re: pas poporodowy 07.03.09, 20:42 Jakiś czas temu byłam tak zdesperowana,że kupiłam sobie w aptece pas poporodowy Pani Teresa (są takie na allegro). Sadło, które się wyciska na plecach i pod biustem ponad pasem..... to poprostu załamka. Fałdu trorzą się nawet przy niewielkiej nadwadze. Odsprzedałam czem prędzej następnej zdesperowanej mamie.... Odpowiedz Link Zgłoś
cokkaina Re: pas poporodowy 08.03.09, 15:08 przy niewielkiej nadwadze - warto, ale tylko na okazje specjalne, bo tak ciśnie, że za długo nie da się w tym wytrzymać. ale w jego moc wyszczuplajacą nie wierzę. trzeba jednak przyznać, ze brzuch spłaszcza rewelacyjnie, ale jw - małe fałdki, przy większej ilosci skóry wypcha to na plecy Odpowiedz Link Zgłoś