vanilla_sky7 Re: samoopalacz - używacie ? 17.04.09, 19:00 nie używam poniewasz baaaardzo trudno jest tak go rozsmarować aby nie powstały paskudne smugi. Po za tym zapach ma nieciekawy. Wole Dove summer glow Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: samoopalacz - używacie ? 17.04.09, 19:07 Uzywam sporadycznie, na nogi głownie,teraz np., gdy juz cieplo, a cialo blade po zimie.Po wielu wpadkach z balsamami stosuje garniera w sprayu. Odpowiedz Link Zgłoś
mond33 Re: samoopalacz - używacie ? 17.04.09, 19:14 Od roku czasu używam tylko i wyłącznie balsamu Dove Summer Glow, który regularnie stosowany pozostawia na skórze leciutki, pozbawiony smug oraz bardzo naturalny brązowy "film". Dla mnie rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: samoopalacz - używacie ? 17.04.09, 19:28 uzywam, ale raczej sporadycznie, nie mam potrzeby czesciej. Sun ozon z rossmanna, raczej nie da sie nim krzywdy zrobic, tylko z czasem trudno go wypsikac Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: samoopalacz - używacie ? 17.04.09, 20:35 Poczytalam na urodzie- polecaja La Roche Posay, ponoc swietny. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelsia Re: samoopalacz - używacie ? 17.04.09, 20:58 ja odkryłam niedawno w rossmanie samoopalacz w formie chusteczki nasączonej. tylko nie pamiętam jakiej firmy był ten pierwszy testowany, ale zadziałał b. fajnie, delikatnie, zero smug itp. teraz kupiłam saszetkę sun ozon rossmana, ale jeszcze nie użyłam. plusy: tanie i jednorazowe, czyli jak się nie spodoba żadna strata, nie trzeba kupować całej butli. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
pudelek09 Re: samoopalacz - używacie ? 17.04.09, 21:17 Ja mam obecnie Ziaja.wczesniej z avonu,oriflame(b.fajny).Ale jak rozwiazujecie problem taki?Smarujecie nogi samoop.,przyciemnia sie skora,potem depilacja i...lydki jasniejsze sie robia a od kolan w gore ciemniejsze?nie da sie rowno >dosmarowac< Odpowiedz Link Zgłoś
elske Re: samoopalacz - używacie ? 17.04.09, 21:21 Ja uzywam.stwierdzilam ze czas zadbac o swoja skore,przestac smażyć sie na sloncuUzywalam juz :masla kakaowego Bielendy,samoopalacza Kolastyny.Z obu kosmetykow jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: samoopalacz - używacie ? 17.04.09, 21:29 pianka Dax Cosmetix polecam - świetnie sie rozsmarowuje (właściwie robi się płyn a nie pianka ) i kolor ładny Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: samoopalacz - używacie ? 17.04.09, 21:59 Nie. Nie lubie sztucznej opalenizny. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: samoopalacz - używacie ? 17.04.09, 23:45 Bardzo sporadycznie używam chusteczki samoopalającej Dax Cosmetics, nic innego nie przypadło mi do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
kitka20061 Re: samoopalacz - używacie ? 18.04.09, 09:57 Nie używam, bo to wioska. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: samoopalacz - używacie ? 18.04.09, 10:20 nie używam, zwłaszcza latem. jak kiedyś sie posmarowałam i po wejsciu do wody zostały mi placki jak nie umyta wyglądAŁAM Odpowiedz Link Zgłoś
mimka23 Re: samoopalacz - używacie ? 18.04.09, 11:23 Używam co drugi dzień już od ok.6-7 lat. Nie chodzę na solarium, na opalanie nad morzem nie mam czasu, a takie smarowanie co drugi dzień już mi weszło w nawyk. Jestem bardzo zadowolona z tego, którego używam, bo nie wyglądam "żółto" a ludzie zawsze pytają co robię, że jestem tak ładnie opalona. Smaruję twarz, szyję i dekolt, to wszystko. Aha i mój skarb to samoopalacz z firmy kolastyna w sparay'u. Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: samoopalacz - używacie ? 18.04.09, 11:34 nie oraz w zasadzie się nie opalam Odpowiedz Link Zgłoś
kulawa.stonka Re: samoopalacz - używacie ? 18.04.09, 12:01 Dove Summer Glow. Przedtem zawsze smaruję ciało kremem nawilżającym i nigdy nie ma potem zacieków i ciemniejszych plam Odpowiedz Link Zgłoś