magda1104 12.09.09, 22:33 Oglądam je już trzeci sezon, i nigdy się na nie nie zdecydowałam. Bałam się, że będa przemakać. A moze warto zakupić, są niedrogie. nózka w nich nie marznie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minnie8 Re: Kozaki Nelli Blu 12.09.09, 22:48 w zaszłym roku się skusiłam na ich zakup(cena!!!).Miały być jako takie "na co dziedo biegania".No i okazały się ulubionymi bucikami mojej córkiMówiła,że wygodne i szybkiea zeszłoroczne Ecco pozostały dzięki temu stanie nienaruszonym.Nadia zakładała te Neli na wszystkie śniegowe zabawy i było o.k. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Kozaki Nelli Blu 12.09.09, 23:07 takie tanie kozaczki czasem zaskakująco dobrze sie sprawuja. orka miała w zeszłym roku jako drugie kozaczki - zamszowe z Wójcika, kupione na jakiejs przecenie za 49 zł - bardzo dobrze sie nosiły Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: Kozaki Nelli Blu 13.09.09, 19:38 Moja w zeszłym roku miała Neli Blu i byłysmy obie bardzo zadowolone Butki cipełe i nic nie przemakało. Odpowiedz Link Zgłoś
martirad Re: Kozaki Nelli Blu 13.09.09, 19:57 A gdzie można takie kozaczki zakupić i jaka jest cena? Odpowiedz Link Zgłoś
mazja4 Re: Kozaki Nelli Blu 13.09.09, 20:18 Z kozaczków też byłyśmy bardzo zadowolone. bardzo ładne i super się zakładały. a teraz na wiosnę miałyśmy adidaski w bardzo podobny stylu jak kozaczki bo tez lakierki ale źle się zakładały , bardzo wąskie były . Teraz jak kupowałam już na jesień to byłam mądrzejsza i zwracałam uwagę na szerokość i łatwość zakładania bucików, i znowu jesteśmy zadowolone . Odpowiedz Link Zgłoś
lillylive Re: Kozaki Nelli Blu 13.09.09, 21:12 Tak.z ccc.kupuję trzeci sezon kozaki dla córci jestem zadowolona.Ładne,funkcjonalne spelniaja sie! Odpowiedz Link Zgłoś
vanillka83 Re: Kozaki Nelli Blu 13.09.09, 21:23 Jak byLam otatnio to mi się spodobały takie fioletowe zastanawiałam się nad ich kupnem ale jeśli je tak chwalicie to chyba sie na nie skusze. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia117 Re: Kozaki Nelli Blu 24.09.09, 13:40 kupilam te fioletowe) jakos drugie do spodniczek i sukienek na tzw wielkie wyjscia zimowe - teatrzyk, swieta. Na codzien jednak pozostalam przy trzewiczkach ecco. Na zabawy na sniegu jakos chyba za cienkie te fioletowejezeli mowimy o tych samych. Takie z wiazaniem z tylu za 59zl Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: Kozaki Nelli Blu 24.09.09, 13:55 No a ja stałam wczoraj nad tymi fioletowymi dłuższa chwilę, bo też mie się spodobały i nie zdecydowałam się, bo jakies takie zbyt cienkie mi sie wydały. Nie są zbyt ocieplone i chyba na mrozy nie bardzo sie nadają, ale fason mają bardzo przyjemny. Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta_robert Re: Kozaki Nelli Blu 24.09.09, 14:10 U nas w ubiegłym roku się nie sprawdziły, córka płakała, że ją pięta boli i przez skarpetę miała bąbla, po dwóch czy 3 próbach zrezygnowałam i kupiłam Bartki, były OK i przechodziła całą zimę bez płaczu, natomiast letnie Bartki poprzecierały się im spody, więc w tym roku na zimę chyba ich też nie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
verben Re: Kozaki Nelli Blu 24.09.09, 15:35 Moja córeczka całą zeszłą zimę w nich przechodziła - czarne wysokie ocieplane lakierki. Miały być jako drugie i raczej do spódniczek, ale tak jej spodobały, że nosiła je codziennie Odpowiedz Link Zgłoś