pia_ 14.09.09, 17:28 Przecenione rzeczy wiszą na wszystkich działach, ale najbardziej interesujące widziałam na dziale męskim - bardzo fajne kurtki zimowe a'la puchówki za niecałe 30 zł. Na dziale damskim dopiero metkowali, więc jutro tam zerknę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anaanek Re: Tesco: obniżka odzieży o 50% 14.09.09, 17:35 A jak z dziecięcą odzieżą?? Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki87 Re: Tesco: obniżka odzieży o 50% 14.09.09, 18:26 ja byłam dziś i nic nie wpadło mi w Oko ... Na dziale dziecięcym NIC nie było przecenione ... ( po za 1 wieszakiem z "resztakami z lata , które wiszą od lipca ) Może jutro zerkne ... Odpowiedz Link Zgłoś
ap77 Re: Tesco: obniżka odzieży o 50% 14.09.09, 19:03 bylam dzis na Stalowej w Wawie-kompletnie NIC! patrzylam na dzal dzieciecy ps. kupilam bluze dresowa, szara, dosc ciepla, na suwak, za 16zl, jedyny zakup Odpowiedz Link Zgłoś
justynasz5 Fioletowe kurtki dla dziewczynki 14.09.09, 20:50 Dziewczyny a nie wiecie czy sa jeszcze w tesco fioletowe kurtki dla dziewczynki cieplejsze?Raz je widziałam w Tesco Opole ale nie mialam czasu przyjrzec sie dokładnie.W jakiej cenie sa?I czy ladnie leza?Potrzebowałabym rozmiar 2-3 latka Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: Tesco: obniżka odzieży o 50% 14.09.09, 21:40 W Tesco na Kabatach w W-wie przecenione piżamki (t-shirt + krótkie spodenki) Księżniczki Disney na 11PLN Różeowe coś tańczące - na 8PLN Hot Wheels na 13,50PLN Dinozaury na 9,50PLN Ola Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re: Tesco: obniżka odzieży o 50% 14.09.09, 21:47 PIA a w którym tesco widziałaś te męskie kurtki? Odpowiedz Link Zgłoś
ap77 Re: Tesco: obniżka odzieży o 50% 14.09.09, 23:40 chyba widzilam te filetowe, ale nie pamietam ceny pewnie kolo 60zl? Odpowiedz Link Zgłoś
nicola-18 Re: Tesco: obniżka odzieży o 50% 15.09.09, 07:53 W nowej gazetce info: WYPRZEDAŻ ODUWIA I ODZIEŻY DO -70% OD 14- 30.09 . na wybrane modele z kolekcji Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki87 JUŻ JEST Przecena nawet do -70 % !! 15.09.09, 12:41 Byłam dziś rano ok 9 I zrobiłam niezłe zakupy dla dziewczynki na rozmiar 3-4 i 4-5 lat Sweterek gruby na zamek - 12 zł Bluzeczka+sweterek z krótkim rekawem - 16 zł Bluzeczka z sową - 7,8 Spódniczka w paseczki 7,8 Tunika fioletowa z dł + leginsy - 14 zł Tunika seledynowa z dł - 7,8 zł Bluzeczka fioletowa z sową - 6 zł Za wszytko zapłaciłam 81 zł , a licząc pierwotne ceny wychodzi 273 zł !! Tak wiec wychodzi na to ze kupiłam za -70 % Kocham takie zakupy Były jeszcze kamizelki puchowe po 18 i 28 zł , 3-paki bluzeczek z dł rekawem za 17 zł , spodnie sztruks na gumie za 17 zł ... Chłopcy i niemowlaki JESZCZE nie ometkowane ... Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Tesco: obniżka odzieży o 50% 15.09.09, 15:58 Byłam dzisiaj na Bielanach - już powoli zaczyna brakować rozmiarówki, choć jeszcze nie wszystko pometkowane. Kupiłam mnóstwo bluzeczek dla córeczki znajomych - po 6,5-7,50/szt. W Magnolii bardzo mało metek z przecenami, ale Pani z obsługi kazała mi kazdą rzecz sprawdzać na czytniku - faktycznie w systemie już te rzeczy były przecenione. Ponieważ córka ma sporo ubrań, więc kupiłam tylko gruby sweter zapinany na wielkie guziki w kolorze wrzosoworóżowym za 10,20 Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki87 zakupy zrobiłam w Krakowie 15.09.09, 16:09 Na kapelance . Popołudniu podjechałam jeszcze na wielicką , ale tam juz przebrane i nie było już dużo ciuszkó które były na kapelance ... Dla chłopców spodnie jeans z gumą w pasie po 21 zł !! Odpowiedz Link Zgłoś
vegutka Re: zakupy zrobiłam w Krakowie 15.09.09, 20:31 ooo, to jutro się tam przejadę oglądnąć "niemowlaki"...Mam pyt-od jakiego rozmiaru zaczynają się już "chłopcy"-ja powoli kupuję już rozm 86 i to jest jeszcze na "niemowlakach", a jak kolejne? Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: zakupy zrobiłam w Krakowie 15.09.09, 20:57 Jeśli się nie mylę, to na dziale dziecięcym ubranka zaczynają się od rozmiaru 1-1,5 roku, kolejne to 1,5-2, a dalej już rok odstępu 2-3, 3-4 itd. Odpowiedz Link Zgłoś
martaburska Re: zakupy zrobiłam w Krakowie 16.09.09, 08:09 Hej Ja byłam wczoraj na Połczyńskiej w Warszawie. Oglądałam ubrania dla dziewczynek. Było dużo ubranek w wieku 1-1/2. Trochę dla 2-3, 3-4, 4-5, 5-6 Więcej było dla 7-8, 9-10 a dla starszych bardzo mało (same bluzki z krótkim rękawkiem) Kupiłam chrześnicy ocieplacz różowy, na polarku za 34 zł (rozmiar na 152cm), drugiej chrześnicy spódniczkę welurową w paseczki za 7,8 (4-5 lat)i śliczny komplecik bluzka z długim rękawkiem i na to sweterek z krótkim rękawkiem za 16,80 (4-5 lat) oraz bluzę polarową dla swojej Emmy białą za 10,20 (3-4 lata) i sweterek śliczny lawendowy za 10,20 (3-4 lata). Nie wiem czy jeszcze coś będą przeceniać jak myślicie? Marta Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki87 Re: zakupy zrobiłam w Krakowie 16.09.09, 09:09 Pojechałam wieczorem na kapelanke wyminieć rozmiar tuniki z leginsami na wiekszy ...Udało mi się wymienić ale ... To co zobaczyłam SZOK ... Nie zostało już prawie NIC z tego co było rano ...Wszystko na rozmiar 1,5-2 lata ... Niesamowite środek tygodnia ... wieszaki pękały w szwach rano , a wieczorem pustki Do weekendy nie bedzie śladu po wyprzedaży Ps: chłopcy już przecenieni na kapelance , niemowlaki jeszcze nie . Z tego co mówiły panie to nie zapowiada sie żeby coś wiecej było przecenionego ... Bo jak twierdzą to nieplanowana wyprz. Normalnie miała być w grudniu dopiero ... Odpowiedz Link Zgłoś
lolita27 tesco stalowa 16.09.09, 09:22 Przeceny na ubranka glownie od 1,5-2 w gore, niemowlece prawie wcale, pare sztuk i to letnich. Natomaist troskze jeszcze bylo dla dziewczynek 1,5-2, 2-3, 3-4 i dla starszych sporo wieszakow tez, gorzej jak zwykle z chlopiecymi, ale np dzisy fajne za 22 zl chlopiece. Odpowiedz Link Zgłoś
nat10 Re: tesco stalowa 16.09.09, 13:24 a wiecie może,czy będa coś dowieszac ew. dometkowywać?Byłam dzisiaj w Tesco-Kabaty i średnio,szczególnie dla chłopców(jak zwykle) Odpowiedz Link Zgłoś
aklekotka Re: tesco stalowa 17.09.09, 09:14 Byłam wczoraj wieczorem na Stalowej. I wyszłam rozczarowana. Mało zostało z przecenionych rzeczy. Raczej bardzo małe. JA dla mojej trzylatki kupiłam tylko wspomniany lawendowy sweterek chyba za 10,20. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: zakupy zrobiłam w Krakowie 16.09.09, 13:40 Wczoraj w południe na Bielanach Wrocławskich rozmiarówka dla dziewczynek do rozmiaru 116 była juz przebrana. Ok 14-tej byłam w Magnolii i tylko dlatego, że dział dziecięcy nie był wogóle ometkowany, to rozmiary jeszcze były, choć strasznie wkurzało mnie spacerowanie do czytnika z naręczem ciuchów w garści, aby sprawdzać, czy te akurat są przecenione. Szukałam fajnych bluzeczek do szkoły dla córki, ale wszystkie te, które nas interesowały miały białe rękawy i do tego dosyć wąskie - w zeszłym roku po kilku praniach podobnej bluzki córka nie mogła juz wcisnąć do niej rąk Odpowiedz Link Zgłoś
kara13 Re: Tesco: obniżka odzieży o 50% 16.09.09, 20:44 Gorczewska - prawie nic nie ma dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
monia19722 podobno nie ma głupich pytań, ale... :) 16.09.09, 21:01 piszecie o ubrankach z Tesco w ogóle czy firmie Cheerokee tam dostepnej ? mieszkam na 2 końcu Krakowa i jeszcze do Tesco nie dotarłam choc nieraz się przymierzałam właśnie po ciuszki z Cheerokee Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: podobno nie ma głupich pytań, ale... :) 16.09.09, 21:23 O Cherokee. Matko, dziś spędziłam dzień jeżdżąc po Tescach... Najpierw byłam na Stalowej i wybór był taki sobie (dz. 2-3, 3-4), ale 4 bluzeczki kupiłam. Kupiłabym jeszcze dwie, ale nabyłam kiedyuś bez obniżki. Kilku, które mi się podobały, nie było rozmiarów. Babki (klientki) powiedziały mi, że na Połoczyńskiej jest największe stoisko z ubraniami, a ludzi zwykle nie ma. Pojechałam na drugi koniec miasta i... nie kupiłam NIC Wracając zahaczyłam o Górczewską i tam było w miarę ubranek, ale nie wszystkie przecenione, które były w dwóch poprzednich. Sztruksiki fioletowe nie były ometkowane, więc wisiały, a na czytniku cena była niższa - kupiłam, ale dżinsiki na podpince już nie (w innych były przecenione). Bardzo chciałam kupić kostium kąpielowy jednoczęściowy, ale nigdzie już nie ma, a te różowe z żółtymi lamówkami i kwiatuszkiem były śliczne i tanie. Zniszczył się na wakacjach i córka bardzo cierpi Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Gdynia - zero przecen 16.09.09, 22:31 Wczoraj byłam na Kcyńskiej - zero przecen, wszystko w regularnych cenach. Nikt nic nie wie o odnośnie wyprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: Gdynia - zero przecen 17.09.09, 06:58 Gdynia - przeceny są tylko nie przemetkowane trzeba z każdą iść do czytnika Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: Gdynia - zero przecen 17.09.09, 08:36 Ja też byłam na Kcyńskiej. Nic nie kupiłam. Pani niby coś tam metkowały, ale nic ciekawego. Próbowałam też na czytniku sprawdzać, ale żadna rzecz nie była przeceniona. Był ktoś może na Nowowiczlińskiej ?? Odpowiedz Link Zgłoś
moniak51 Re: Gdańsk -cienista 17.09.09, 10:32 Była wczoraj wieczorem szukałam bardziej ubranek dla chłopca na 5lat nic nie kupiłam (właściwie cały wieszak w bluzkach ale zwłaszcza mniejszych i swetrach takich grubszych z futerkiem w środku za 56zł),a jak zawsze zakupiłam coś dla dziewczynek na około 3-5 lat zakupiłam bluzeczki za 6,8 i 10zł , bluzeczkę z kamizelką za 16,8, tunikę i getry fioletowe za 19,9 . Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Silesia-Katowice 17.09.09, 12:00 Prawie nic nie przecenioneBiegałam z rzeczami na czytnik i cena ta sama.było parę bluzek po 10, pizamki o ktorych piszecie u nas po 23,sweterki w cenie regularnej.Mam nadzieję że jeszcze coś przecenią. Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: Silesia-Katowice 17.09.09, 12:11 Bo w Silesii JUŻ nic nie ma. Byłam tam wczoraj popołudniu i na wieszakach wisiały smętne resztki, więcej było pustych wieszaków niż samych ubranek Z przecen kupiłam tylko dwupak legginsów (to była ostatnia sztuka). Nie wiem więc, czy będzie coś jeszcze. Na szczęście we wtorek byłam w Tesco w Rudzie i tam ubranka były jeszcze nieometkowane, ale dzięki temu wątkowi wiedziałam co sprawdzać na czytniku i kupiłam więcej rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
magduchak Re: Silesia-Katowice 17.09.09, 13:13 potwierdzam że już nic ciekawego wczoraj wieczorem nie było, we wtorek udało mi się jeszcze co nieco kupić ale już wtedy wisiały jakieś resztki Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaw moje zakupy 17.09.09, 13:56 byłam i kupiłam tuniczka + Leginsy z 49 na 14,70 (kolor fioletowy) tuniczka limonkowy kolor z 29 na 7,9 5-pack body z 35 na 10 buty zimowe śniegowce z 45 na 13 (będą na zapas reasumując dużo jest bluzeczek po 7-12 zł 3-pack bluzki na długi rękawek 17 zł kamizelki puchowe 17 zł można coś fajnego wybrac Odpowiedz Link Zgłoś
pati1707 A jak w Tychach? 17.09.09, 15:40 Był może ktoś, warto jechać,interesują mnie ubranka dla chłopca 2-3 latka? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia604 opole 17.09.09, 19:29 zbieranina z dwoch sklepow: bluzki 4-5 lat 2 paki za 21 spodenki dla chlopcow z gumką 21 3 pak bluzek dla chlopcow 28 zl spodenki roll up dla dziewczynek 21 zl-boskie, a wersja khaki 28 zl sweter gruby na guziki 10 zl sweterek z kapturkiem 12 zl tuniczka + leginy 14,50 3 pak body myszka miki 12,50 Odpowiedz Link Zgłoś
1aga2 Warszawa-połczyńska 17.09.09, 21:02 Wybieram się jutro , ale czy warto, mam daleko do Warszawy.Interesują mnie ubranka dla dziewczynki na 4-5 lat.Bardzo proszę o info Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
ilonsa Re: Warszawa-połczyńska 17.09.09, 21:54 na górczewskiej przecenionych jest bardzo mało ubranek- właściwie nic. Większość ma normalne ceny. Jak będziesz na Połczyńskiej to mogłabyś zerknąć czy są jakieś bodziaki na 18-24mc? Odpowiedz Link Zgłoś
ap77 Re: Warszawa-połczyńska 17.09.09, 22:10 oj i na chlopcow 2 latka? z gory dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś