Dodaj do ulubionych

Buty zimowe Tchibo

22.09.09, 09:34
Dziewczyny czy zachwalane nieprzemakalne buty zimowe Tchibo to te w aktualnej
ofercie pod hasłem Kolekcja jesienna:

www.tchibo.pl/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/pl/-/PLN/TdPlDisplayProductInformation-Start;sid=X-Buy5d0S_luzt3MIodkr5TqlDjmcAbpNYQ=?ProductSKU=M17821#
Obserwuj wątek
    • mmala6 Re: Buty zimowe Tchibo 22.09.09, 10:21

tych akurat to Ci nikt nie zachwali, bo jeszcze zimy nie było.
      Ja miałam ubiegłoroczne i polecam.
      Teraz też kupiłam, zobaczymy jak będzie.
      • babeth Re: Buty zimowe Tchibo 22.09.09, 17:57
        miałaś ubiegłoroczne kupowane w kolekcji jesiennej? czy tak? Skoro w tej
        kolekcji są już kombinezony to wnioskuję już że nie będzie w Tchibo kolejnych
        butów zimowych np model dla dziewczynki i model dla chłopca. Jak ktoś ma większe
        rozeznanie niż ja w asortymencie Tchibo będę wdzięczna za info.
        • carpediem30 Re: Buty zimowe Tchibo 22.09.09, 18:15
          Tchibo ma te buty tylko w tej kolorystyce - wg nich to model unisex.

Wrzuć hasło w wyszukiwarkę, było dużo opinii o nich na forum. Jedni zachwalali, inni skarżyli się, że im przemakały. Sama pojechałam kupić te buty dla mojego trzylatka, ale akurat nie było rozmiaru 26/27 i jak się okazało bardzo dobrze, bo kupiłam zaraz kozaczki Superfita z goretexem przecenione z 269 na 99 zł (model zeszłoroczny) smile
          Myślę, że sprawdzą się o wiele lepiej niż Tchibo prawie za tą samą cenę, bo o Superfitach nie spotkałam się z negatywnymi opiniami smile

• katka761 Re: Buty zimowe Tchibo 22.09.09, 18:17
            a gdzie taka dobra cena fitków?
            • babeth Re: Buty zimowe Tchibo 22.09.09, 18:28
              znam te buty właśnie tylko z opinii na forum i wiem, że zdania są podzielone,
              niektórzy bardzo zachwalają inni negują, w moim mieście nie ma żadnych sieciówek
              ani sklepów z markowymi butami, więc zakup on line to dla mnie super
              rozwiązanie. Dodam jako ciekawostkę, że śniegowce które kupiłam synkowi w
              zeszłym roku (czyli kalosze ocieplane znanej polskiej firmy) też przemakały.
              Także wiem, że to loteria. A powiedz gdzie można kupić w tak dobrej cenie buty o
              których piszesz.
            • carpediem30 Re: Buty zimowe Tchibo 22.09.09, 18:29
              W piątek kupiłam w Humanicu w CH Reduta W-wa.
              Chyba tylko ze dwa modele były tak przecenione i rozmiarówka też przebrana, więc przed wybraniem się tam lepiej zadzwonić i zapytać smile
          • cortinka Re: Buty zimowe Tchibo 22.09.09, 19:49
            Mój syn miał te buty dwa lata temu i sprawdziły się rewelacyjnie.
            Nie widziałam różnicy między nimi a Ecco (które mieliśmy w zapasie).
            W zeszłym roku rozmiarówka nam nie pasowała, więc nie wiem jaki był
            ten ubiegłoroczny model, ale opinie na jego temat były różne.
            • mmala6 Re: Buty zimowe Tchibo 22.09.09, 20:11
              to są buty zimowe, mimo że sprzedawane jesienią. Nam zeszłoroczne nie
              przemakały. Sprzedałam na allegro za ponad 50zł, więc nowe kosztują
              mnie ok...20złwinkZobaczymy jakie będą, ubiegłoroczne wydawały mi się
              lepiej wykonane ale ...cóż.Oby nie przemakały.
              • babeth Re: Buty zimowe Tchibo 23.09.09, 19:14
                Dziewczyny dzięki za info. Zaryzykuję i zamówię. Moje dzieci mają rozmiar 26 i
                29 (aktualnie, rozmiarówka wg Bartka). Widzę rozmiar 26/27 oraz 28/29. Ale waham
                się czy nie lepiej zamówić 30/31 dla starszego dziecka. Czy Tchibo ma jakąś
                linię telefoniczną gdzie mogłabym zadzwonić i poprosić o zmierzenie wkładki do
                buta.
                • kisia75 Re: Buty zimowe Tchibo 23.09.09, 21:32
                  30-31 maja 20,5 cm dzisiaj mierzyłam w sklepiesmile
                  • babeth Re: Buty zimowe Tchibo 24.09.09, 07:14
                    dziękuję za info.
              • ewa_mama_jasia Re: Buty zimowe Tchibo 27.09.09, 15:58
                Nowych jeszcze nie odebrałam, leżą na poczcie. Oby były takie jak te
                z zeszłego roku. W zeszłym roku syn wchodizł w nich w każdą kałużę,
                w każdą breję i nogi były suche.
                Właśnie sama sie zastanawiam nad wystawieniem zeszłorocznych na
                allegro.
    • dorek3 Re: Buty zimowe Tchibo 24.09.09, 10:32
      Odsprzedam (w cenie sklepowej+ewentualne koszty wysyłki) lub wymienię na większe (30/31) zimowe buty Tchibo.
      Mam dwie nowiutkie pary 28/29. Wszystko z nimi ok, podobają mi się, ale trochę powinny być większe. W Warszawie możliwy odbiór osobisty.
      Proszę o kontakt na priv (po 5 października odeślę do Tchibo)
      • aniulekq Re: Buty zimowe Tchibo 24.09.09, 13:48
        A jaka jest długośc wkładki rozmiaru 28/29? Czy chodzi o te
        granatowe buciki?
        • dorek3 Re: Buty zimowe Tchibo 25.09.09, 11:12
          Chodzi dokładnie o takie jak w ofercie Tchibo buty zimowe Tchibo
          Długość wkładki 19,2 cm.
          W komplecie jest drugi zestaw wkładek do lepszego dopasowania (tak jest napisane na opakowaniu).
          • babeth Re: Buty zimowe Tchibo 26.09.09, 06:59
            Czyli ta druga wkładka ma zmniejszyć bucik? Czy ktoś z Was może podać też
            długość wkładki tego modelu buta na rozmiar 26/27
            • aniulekq Re: Buty zimowe Tchibo 26.09.09, 10:54
              26/27 ma 17 cm
              • moneypenny78 Re: Buty zimowe Tchibo 28.09.09, 09:37
                Jak ja w sklepie mierzyłam miarką tą wkładkę co jest doczepiona do
                butów to w rozmiarze 26/27 miała 18 cm.
                • babeth Re: Buty zimowe Tchibo 29.09.09, 20:50
                  Czy któraś z Was ma nr telefonu do sklepu on line Tchibo, wiem że gdzieś jest
                  zaszyty na ich stronie. bo kiedyś dzwoniłam ale teraz nie umiem znaleźć.
                  Napisałam do nich zapytanie emailem i nie mam odpowiedzi.
                  • babeth Re: Buty zimowe Tchibo 12.10.09, 16:23
                    Zanim doczekałam się odpowiedzi ze sklepu Tchibo to zniknął ze sklepu on line
                    rozmiar 26/27. Mimo zapewnień Pana z infolinii Tchibo, że mają je jeszcze na
                    stanie dzisiaj otrzymałam tylko 1 parę dla starszego dziecka 28/29. Dziewczyny
                    czy jakimś cudem dostanę gdzieś nowe buty Tchibo 26/27. Patrzyłam na allegro-
                    nie ma. A może fizycznie w sklepach są. Mogę dojechać do Katowic lub do Krakowa.
                    • aniulekq Re: Buty zimowe Tchibo 12.10.09, 17:37
                      Raczej nie dostaniesz - to były stare zapasy.
                    • ju_mi Re: Buty zimowe Tchibo 12.10.09, 17:44
                      Moja koleżanka miała w weekend oddać buty w rozm. 26/27 do sklepu
                      Tchibo w Krakowie. Nie wiem tylko do którego i czy ewentualnie
                      jeszcze są... Mam nry do M1 i do Galerii Krakowskiej więc mozesz
                      zadzwonić i zapytać - może Ci odłożą?
                      M1: 012 686 00 05
                      GK: 012 628 71 88
                      Poza tym widziałąm je jeszcze niedawno na stoisku Tchibo w Almie na
                      Pilotów.
                      • babeth Re: Buty zimowe Tchibo 12.10.09, 19:07
                        Dzięki, jutro tam zadzwonię. A może koleżanka jeszcze nie oddała? Gdyby coś
                        podam kontakt do siebie.
                        • babeth Re: Buty zimowe Tchibo 14.10.09, 15:31
                          Dodzwoniłam się do 2 galerii w Krakowie- nie ma.
                          Czy ktoś z Was widział przypadkiem rozmiar 26/27 nieprzemakalnych butów Tchibo w
                          jakimś innym sklepie. Mam możliwość zakupu oprócz Krakowa, w Katowicach i w
                          Warszawie.
                          • ju_mi Re: Buty zimowe Tchibo 14.10.09, 16:26
                            Moja koleżanka jeszcze butów nie oddała - miała się z Tobą
                            skontaktować. Sprawdź pocztę gazetową.
                          • annalalik Re: Buty zimowe Tchibo 14.10.09, 16:43
                            Widziałam ten rozmiar w Tchibo w Katowicach w SSC
                            • babeth buty 26/27 15.10.09, 06:37
                              Dziewczyny dzięki za info. Sprawdziłam pocztę - na razie koleżanka Jumi nic do
                              mnie nie napisała. Czekam cierpliwie.
                              • greenland Re: buty 26/27 16.10.09, 14:58
                                na allegro widzialam nowe, zeszłoroczne:
                                allegro.pl/item767610291_nowe_cieple_zimowe_buty_tchibo_tcm.html
                                mialam takie dla syna i super sie sprawdziły
    • aalfaa od kied kolekcja zimowa dla starszych moze wiecie? 15.10.09, 23:37
      czy jeszcze bedzie coś dla dzieci czy tylko jak rok temu dla starszych?
      • babeth do Jumi 17.10.09, 07:06
        Twoja koleżanka jeszcze się ze mną nie kontaktowała. Jeżeli to możliwe to czy
        mogłabyś jej przekazać, że jeżeli te buty nie są uszkodzone (nie piszesz z
        jakiego powodu chce oddać do sklepu) to bardzo chętnie kupię. Żeby jej nie
        kłopotać mogę zamówić kuriera który odbierze buty od niej z domu w opcji płatne
        gotówką przy odbiorze.

I inne pytanie: czy ma któraś z Was telefon do Tchibo w CH Marki i CH Targówek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka