patatajowa 01.10.09, 13:30 Czy ktoś sie orientuje gdzie mozna znalezc kupon rabatowy do Smyka i reserved(re-kids)??? Moze są aktualnie w jakiejs gazecie ,newslettera juz dawno od nich nie dostałam... bede wdzieczna za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: *Rabat do smyka i reserved 01.10.09, 13:30 planuję wiekszy zakup stąd pytanie, nawet 15% sie przyda Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: *Rabat do smyka i reserved 01.10.09, 13:35 Z październikowym numerem Elle jest karta, masz rabat do 10% w reserved. Ja juz uzywałam w weekend i skorzystałam. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: *Rabat do smyka i reserved 01.10.09, 13:42 W SMYKU za zakupy powyżej 150zł dają kliencka kartę rabatową na 10% (na wszystko w SMYKu) ważną do 1 czerwca 2010. Obawiam się jednak, że będzie ona ważna dopiero na następne zakupy. Ale skąd niektórzy mają te kupony rabatowe na -20% do SMYKa (Smyk+Candia) to ja nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
motylka09 Re: *Rabat do smyka i reserved 01.10.09, 13:43 Np ze szkoły językowej empik. Dostaliśmy już trzy razy taką. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: *Rabat do smyka i reserved 01.10.09, 13:48 Dzięki, a będąc w sz.j. Empiku można poprosić o taką zniżkę w sekreteriacie, czy jak? Na zajęciach Wam je dają? Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: *Rabat do smyka i reserved 01.10.09, 14:30 W ELLE jest karta na rabat nie do 10%, tylko -10% )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
motylka09 Re: *Rabat do smyka i reserved 01.10.09, 18:25 Pierwszą dostałam ja przy zapisie. Potem młoda dostawała na zajęciach od lektorki. Przed mikołajkami i przed dniem dziecka. Nie wiem jak będzie w tym roku. Rozdają je chyba tylko w grupach typowo dziecięcych i młodzieżowych. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.mm Re: *Rabat do smyka i reserved 15.10.09, 09:51 Takie karty dołączane są do różnych gazet "dzieciowych". W tej chwili jest karta rabatowa na 30% w chyba "mamo to ja". Karta wazna w Smyku tylko w najblizszy weekend na ubrania i buty. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa112 Re: *Rabat do smyka i reserved 15.10.09, 10:01 A nie wiecie czy ta znizka dotyczy tez zabawek? Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Zniżka do smyka 15.10.09, 10:12 Jest ponoć w gazetce "mamo to ja" ale tylko w numerze z dodatkiem (w tym bez dodatku napisano na gazecie, że jest - a nie ma). Nie wiem, czy 20 czy 30%. Na wszystko chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
e-olenka Re: *Rabat do smyka i reserved 15.10.09, 10:15 forum.gazeta.pl/forum/w,583,101281965,101568327,Re_do_constanta.html Rozumiem więc, że na zabawki też Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: *Rabat do smyka i reserved 15.10.09, 10:22 a tak, już mam kupon z "mamo to ja" i nie omieszkam skorzystać jest na nim napisane tak: "30% jednorazowego rabatu.Kupon rabatowy jest ważny w dniach 17-18.10.2009 na jednorazowy zakup we wszystkich sklepach sieci Smyk na terenie całej Polski.Rabat nie łączy się z innymi akcjami promocyjnymi i nie obowiązuje w sklepie internetowym." koniec cytatu Tak wiec czy kupujesz żelki czy skarpetki czy kurtke czy lego czy misia masz rabat 30% od kwoty do zaplaty.chyba ze kupujesz cos z promcji w sklepie czy przecenone to rabatu wtedy na to nie dostaniesz. przynajmniej ja tak to rozumiem- poprawcie mnie jesli sie mylę Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: *Rabat do smyka i reserved 15.10.09, 10:45 ha! i pewnie na polowe rzeczy zrobia promocje 5% i juz kupon nie zadziala Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: *Rabat do smyka i reserved 15.10.09, 10:50 kr.kr napisała: > ha! i pewnie na polowe rzeczy zrobia promocje 5% > i juz kupon nie zadziala Jak nie? Wtedy masz 30% od ceny startowej. Skoro nie łączy się z innymi promocjami to oznacza, że nie odliczą 30% od ceny obniżonej ale odliczą od ceny wyjściowej. Przynajmniej ja to tak rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_wp Re: *Rabat do smyka i reserved 15.10.09, 11:32 patatajowa- a mozesz spojrzeć, czy masz egzemplarz z jakims dodatkiem? ktory numer tej gazetki, bo też chętnie bym skorzystała. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: *Rabat do smyka i reserved 15.10.09, 11:37 listopadowy- nr 11. gazetke kupilam z plytą z bajkami bracia koala za 6,90 zl. w tych zwyklych bez dodatku za 2,99 nie bylo kuponów. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: *Rabat do smyka i reserved 15.10.09, 11:41 ale to sie wtedy nazywa akcja promocyjna a cyt: "Rabat nie łączy się z innymi akcjami promocyjnymi" tak wiec powiedza ci przy kasie ze na daną rzecz juz jest rabat wiec z kuponu nie skorzystasz- ja tak to rozumiem jak kr.kr zdaje sie ze jedna dziewczyna z forum constanta pracuje w smyku wiec moze ona moglaby sie wypowiedziec jak to rozumieją w sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: *Rabat do smyka i reserved 15.10.09, 10:54 a do reserved na kartę elle to nie było czasami do 8 pażdziernika? czy może dalej obowiązuje? Odpowiedz Link Zgłoś