Dodaj do ulubionych

*Rabat do smyka i reserved

01.10.09, 13:30
Czy ktoś sie orientuje gdzie mozna znalezc kupon rabatowy do Smyka i
reserved(re-kids)??? Moze są aktualnie w jakiejs gazecie ,newslettera juz
dawno od nich nie dostałam... bede wdzieczna za info.
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: *Rabat do smyka i reserved 01.10.09, 13:30
      planuję wiekszy zakup stąd pytanie, nawet 15% sie przyda wink
      • kuczynska78 Re: *Rabat do smyka i reserved 01.10.09, 13:35
        Z październikowym numerem Elle jest karta, masz rabat do 10% w
        reserved. Ja juz uzywałam w weekend i skorzystałam.
        Aga
    • mielin Re: *Rabat do smyka i reserved 01.10.09, 13:42
      W SMYKU za zakupy powyżej 150zł dają kliencka kartę rabatową na 10% (na wszystko
      w SMYKu) ważną do 1 czerwca 2010.
      Obawiam się jednak, że będzie ona ważna dopiero na następne zakupy.

Ale skąd niektórzy mają te kupony rabatowe na -20% do SMYKa (Smyk+Candia) to ja
      nie wiem.
      • motylka09 Re: *Rabat do smyka i reserved 01.10.09, 13:43
        Np ze szkoły językowej empik. Dostaliśmy już trzy razy taką.
        • mielin Re: *Rabat do smyka i reserved 01.10.09, 13:48
          Dzięki, a będąc w sz.j. Empiku można poprosić o taką zniżkę w sekreteriacie, czy
          jak?
          Na zajęciach Wam je dają?
          • malwina79 Re: *Rabat do smyka i reserved 01.10.09, 14:30
            W ELLE jest karta na rabat nie do 10%, tylko -10% smile))))))))))
          • motylka09 Re: *Rabat do smyka i reserved 01.10.09, 18:25
            Pierwszą dostałam ja przy zapisie. Potem młoda dostawała na zajęciach od
            lektorki. Przed mikołajkami i przed dniem dziecka. Nie wiem jak będzie w tym
            roku. Rozdają je chyba tylko w grupach typowo dziecięcych i młodzieżowych.
            • madzia.mm Re: *Rabat do smyka i reserved 15.10.09, 09:51
              Takie karty dołączane są do różnych gazet "dzieciowych". W tej chwili jest karta rabatowa na 30% w chyba "mamo to ja". Karta wazna w Smyku tylko w najblizszy weekend na ubrania i buty.
              • rosa112 Re: *Rabat do smyka i reserved 15.10.09, 10:01
                A nie wiecie czy ta znizka dotyczy tez zabawek?
                • nglka Zniżka do smyka 15.10.09, 10:12
                  Jest ponoć w gazetce "mamo to ja" ale tylko w numerze z dodatkiem (w tym bez dodatku napisano na gazecie, że jest - a nie ma). Nie wiem, czy 20 czy 30%. Na wszystko chyba.
                • e-olenka Re: *Rabat do smyka i reserved 15.10.09, 10:15
                  forum.gazeta.pl/forum/w,583,101281965,101568327,Re_do_constanta.html

Rozumiem więc, że na zabawki też
                  • patatajowa Re: *Rabat do smyka i reserved 15.10.09, 10:22
                    a tak, już mam kupon z "mamo to ja" i nie omieszkam skorzystać wink
                    jest na nim napisane tak:
                    "30% jednorazowego rabatu.Kupon rabatowy jest ważny w dniach 17-18.10.2009 na
                    jednorazowy zakup we wszystkich sklepach sieci Smyk na terenie całej
                    Polski.Rabat nie łączy się z innymi akcjami promocyjnymi i nie obowiązuje w
                    sklepie internetowym." koniec cytatu
                    Tak wiec czy kupujesz żelki czy skarpetki czy kurtke czy lego czy misia masz
                    rabat 30% od kwoty do zaplaty.chyba ze kupujesz cos z promcji w sklepie czy
                    przecenone to rabatu wtedy na to nie dostaniesz. przynajmniej ja tak to
                    rozumiem- poprawcie mnie jesli sie mylę wink
                    • kr.kr Re: *Rabat do smyka i reserved 15.10.09, 10:45
                      ha! i pewnie na polowe rzeczy zrobia promocje 5% tongue_out
                      i juz kupon nie zadziala uncertain
                      • nglka Re: *Rabat do smyka i reserved 15.10.09, 10:50
                        kr.kr napisała:

> ha! i pewnie na polowe rzeczy zrobia promocje 5% tongue_out
                        > i juz kupon nie zadziala uncertain

Jak nie? Wtedy masz 30% od ceny startowej. Skoro nie łączy się z innymi promocjami to oznacza, że nie odliczą 30% od ceny obniżonej ale odliczą od ceny wyjściowej. Przynajmniej ja to tak rozumiem...
                        • kasia_wp Re: *Rabat do smyka i reserved 15.10.09, 11:32
                          patatajowa- a mozesz spojrzeć, czy masz egzemplarz z jakims dodatkiem? ktory
                          numer tej gazetki, bo też chętnie bym skorzystała.
                          • patatajowa Re: *Rabat do smyka i reserved 15.10.09, 11:37
                            listopadowy- nr 11. gazetke kupilam z plytą z bajkami bracia koala za 6,90 zl.
                            w tych zwyklych bez dodatku za 2,99 nie bylo kuponów.
                        • patatajowa Re: *Rabat do smyka i reserved 15.10.09, 11:41
                          ale to sie wtedy nazywa akcja promocyjna a cyt: "Rabat nie łączy się z innymi
                          akcjami promocyjnymi" tak wiec powiedza ci przy kasie ze na daną rzecz juz jest
                          rabat wiec z kuponu nie skorzystasz- ja tak to rozumiem jak kr.kr wink
                          zdaje sie ze jedna dziewczyna z forum constanta pracuje w smyku wiec moze ona
                          moglaby sie wypowiedziec jak to rozumieją w sklepie smile
    • pade Re: *Rabat do smyka i reserved 15.10.09, 10:54
      a do reserved na kartę elle to nie było czasami do 8 pażdziernika?
      czy może dalej obowiązuje?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka