dominika99211 29.10.09, 18:48 chce kupic zestaw klocków podoba mi sie cos takiego www.rost.com.pl/Klocki/KlockiBaja.htm wiecie moze gdzie cos takiego lub podobnego znajde nie ukrywam ze zalezy mi na jak najnizsej cenie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybalon1 Re: klocki 29.10.09, 20:09 na allegro pełno tego i w Auchanie /Realu zawsze były w takich workach większych w cenie chyba ok. 20 zł Odpowiedz Link Zgłoś
mama2chlopcow Re: klocki 29.10.09, 20:51 warto najpierw sprawdzić czy te klocki dobrze się ze sobą trzymają, ja kiedyś kupiłam podobne i niestety nawet między sobą kiepsko się trzymały, nie można było z nich nic zbudować bo były za luźne! Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: klocki 29.10.09, 21:50 moj synek dostal takie w prezencie absolutna beznadzieja klocki ledwo sie daja polaczyc ze soba Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk Re: klocki 29.10.09, 21:52 te nie są chyba złe, moja córka ma od dawna, a parę dni temu znowu zaczęła się nimi bawić i dopomina się o jeszcze jeden komplet muszę się rozejrzeć, bo na allegro widziałam tylko te w workach, chyba 150 i 200 szt Odpowiedz Link Zgłoś
mustardseed Re: klocki 30.10.09, 09:52 Klocki zalinkowane przez Ciebie to totalny badziew, mieliśmy i wyrzuciłam je - ostre krawędzie, wogóle sie nie trzymały siebie, co powodowało tylko wsciek Młodego. Masakra, szkoda na nie nawet złotówki. Polecam klocki Wadera, chyba MINI - pasuja do siebie, są tanie, i o dziwo są kompatybilne z Lego. Odpowiedz Link Zgłoś
hobla Re: klocki 30.10.09, 10:13 Wyrzuciliśmy takie do kontenera na plastik. Ale bardzo podobne z Wadera są super, nasze mają też kółka i możliwość zbudowania dających się łączyć kilkunastu podwozi. Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: klocki 30.10.09, 12:35 gosc z e-kupowanie(z sosnowca-odbior osobisty)ma po 74 zł klocki hemar w tym plastikowym koszu(dosc duzy jest,chyba 180 el)wejdz sobie na allegro i wpisz jego nick znajdziesz na pewno.W biedronce tez były w workach po 29 zł,ale mniej oczywiscie--były na dzien dziecka,moze i teraz bedą? Odpowiedz Link Zgłoś
lusiamamusia Re: klocki 30.10.09, 15:00 Klocki Wader są moim zdaniem bardzo dobre babynet.pl/wader-klocki-mini-blocks-kartonie-zestaw-duzy- 41360-p-546.html , ale te też są godne polecenia babynet.pl/mochtoys-klocki-combi-elementow-skrzyni-pirata- 10101-p-1094.html . Odpowiedz Link Zgłoś
lusiamamusia Re: klocki 30.10.09, 15:01 babynet.pl/mochtoys-klocki-combi-elementow-skrzyni-pirata-10101-p-1094.html babynet.pl/wader-klocki-mini-blocks-kartonie-zestaw-duzy-41360-p-546.html Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: klocki 30.10.09, 17:10 Potwierdzam beznadziejne.. plastikowe ścianki uginają się i łamią, klocki odpadają. Żal patrzeć jak dziecko wpada w furię. Już lepsze są Hemara. A najlepiej kupować Lego, Cobie itp np używane jak nie stać na nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kubusiowa7 Re: klocki 31.10.09, 01:51 Oczywiscie najlepiej kupowac LEGO, ale nie każdego na nie stać... Moje pociechy bawia siem.in klockami Ligao i Sluban i sa z nich bardzo zadowolone. Pasuja do LEGO, sa całkiem dobrej jakosci i są tanie... Idealne aby sprawdzic czy dziecko pasjonuje ukladanie klocków... Wcześniej bawiły sie klockami wielkosci Duplo tych firm i rewelacyjna kolejką elektryczną połaczoną z klockami rozmiaru DUPLO firmy Jixin... Na allegro jest bardzo duzo tych klocków np. tutaj... www.allegro.pl/sklep/3675536_scoobi_klocki_lamigowki_baseny?shop_id=3675536&view=gtext&order=b&change_view=1&category=0&p=0&page_ id=0 Odpowiedz Link Zgłoś