kroliczyca80 15.11.09, 14:33 W mojej Biedronce nie było albo rano wykupili Możecie dać mi linka do niej na allegro? Tyle ich tam, że nie wiem które to te z Biedrony. Myslicie, że lepiej kupić taką drożej na allegro czy dorzucić jeszcze parę zł do tescowej albo ikeowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luizka.s Re: Kolejka z biedronki 15.11.09, 22:33 Oto link do kolejki z Biedronki www.allegro.pl/item819142007_kolejka_drewniana_40_elementow_tanio.html My mamy kolejke z Ikei, ma identyczne tory, kolejke i 3 wagoniki. Teraz pewnie skusilabym sie na ta Biedronkowa, z dodatkami wydaje sie bardziej kolorowa Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Kolejka z biedronki 15.11.09, 22:40 JA KUPIŁAM, BYŁO JESZCZE KILKA SZTUK, JAK CHCESZ TO W ŚRODĘ PÓJDĘ I CI KUPIĘ JEŚLI JESZCZE BĘDĄ. JAK DLA MNIE JAKOŚĆ JEST ŚREDNIA... TORY SA NIEDOKŁADNIE ZROBIONE TZN MAJĄ LUZY I TO DUŻE LUZY, LOKOMOTYWA PO JEDNYM DNIU SIĘ PRZEPOŁOWIŁA ALE SKLEIŁAM KLEJEM DO DREWNA I JEST OK, MOŻE JAK ZA TĄ KASĘ NIE JEST ZŁA, JA JĄ OCENIAM NA 3+ JAKBYM MIAŁA KUPIĆ DRUGI RAZ TO CHYBA TĄ Z IKEI, MIMO WSZYSTKO JAKOŚ BARDZIEJ UFAM JAKOŚCI IKEI NIŻ BIEDRONCE. Odpowiedz Link Zgłoś
luizka.s Re: Kolejka z biedronki 15.11.09, 22:46 Oooo to jestem zaskoczona, wydaje sie byc porzadna kolejka... Jesli chodzi o jakosc kolejki z Ikei, to dla mnie jest bez zarzutu, zarowno tory i wagoniki nie raz byly rzucane przez dzieciaki i nic sie nie popsulo. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Kolejka z biedronki 16.11.09, 00:38 Dzięki Magda Do srody może już nic nie zostać, ale jeśli do tej pory sama gdzieś nie dorwę to wyślę Ci prosbę o zakup przez maila, dobrze? Zmartwiłaś mnie jakością Zwłaszcza luzami w torach Chciałabym ją zobaczyć na żywo... Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: Kolejka z biedronki 16.11.09, 10:03 Mam tescowa i biedronkowa juz wrzucałam to w jakims poście jak dla mnie jakość torów jest identyczna. Na dokładke dobrze łączą sie ze soba. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: Kolejka z biedronki 16.11.09, 10:06 znalazłam: forum.gazeta.pl/forum/w,583,102703795,,Kolejka_drewniana_Biedronka.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Kolejka z biedronki 16.11.09, 10:14 właśnie zgrywam real fotki, zaraz jej dołączę, może ja za dużo wymagam? Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Kolejka z biedronki 16.11.09, 10:22 a tutaj ostatnie zdjęcie na którym widać w którym miejscu rozpadła się lokomotywa i została sklejona Odpowiedz Link Zgłoś