Dodaj do ulubionych

Benetton- kiedy kolejna obniżka? b/t

17.12.09, 22:12

Obserwuj wątek
    • dzidzia_ch Re: Benetton- kiedy kolejna obniżka? b/t 17.12.09, 22:16
      a juz jest jakas smile?
      czekam na promocje bo mam upatrzona cudna turkusowa kurteczke na
      wiosne ale narazie cena...
      • malwina79 Re: Benetton- kiedy kolejna obniżka? b/t 18.12.09, 12:48
        Od tygodnia jest -30%, ciekawa jestem kiedy będzie -50%, a najlepiej
        to żeby od razu było -70% tongue_out smile
        • agni71 Re: Benetton- kiedy kolejna obniżka? b/t 18.12.09, 12:51
          Ja zawsze czekam na -70%. -50% moze byc w przerwie mdzy Świetami a Nowym
          Rokiem, a 70% moze w styczniu?
          • malwina79 Re: Benetton- kiedy kolejna obniżka? b/t 18.12.09, 13:51
            Też obstawiam takie terminy, ale miałam nadzieję, ze ktoś coś więcej
            wie z jakiegoś pewniejszego źródła smile
            • dzidzia_ch Re: Benetton- kiedy kolejna obniżka? b/t 18.12.09, 14:16
              a te -70% to na cala kolekcje czy na wybrane modele?
              u nas zwykle na promocyjnych wieszakach wisza jakies smetne szmatki
              • malwina79 Re: Benetton- kiedy kolejna obniżka? b/t 18.12.09, 14:27
                Z tego co pamiętam to na całą wyprzedażową kolekcja, z tym że "częst-
                gęsto" do 70% nie zostaje juz zbyt dużo fajnych rzeczy.
                • dzidzia_ch Re: Benetton- kiedy kolejna obniżka? b/t 18.12.09, 15:00
                  ja sie szykuje na turkusowa kurteczke i taki plaszczyk
                  img696.imageshack.us/content.php?page=done&l=img696/2669/plaszczyk.jpg&via=mupload
                  mierzylam go Olci i poprostu wygladala zjawiskowo smile))))))))))!
                  • dzidzia_ch Re: Benetton- kiedy kolejna obniżka? b/t 18.12.09, 15:01
                    img696.imageshack.us/img696/2669/plaszczyk.jpg
                    • malwina79 Re: Benetton- kiedy kolejna obniżka? b/t 18.12.09, 15:18
                      Ja też poluję tylko, że na puchówkę. Sa teraz za 199zł i nie wiem
                      czy brać czy czekać, bo może ich później juz nie być smile
                      • dzidzia_ch Re: Benetton- kiedy kolejna obniżka? b/t 18.12.09, 16:24
                        mnie sie ta strasznie podoba - turkusowa
                        img9.imageshack.us/img9/3876/kurteczkaa.jpg
                        ciekawa jestem w jakiej jest teraz cenia
                        • agni71 Re: Benetton- kiedy kolejna obniżka? b/t 18.12.09, 17:05
                          Cudne sa te kurtki, ale obawiam się ze do wypzredazy takie fajne rzeczy
                          nie dotrwaja. Jak byłam 2 tygodnie temu w Zlotych tarasach, to w ogole
                          takich płaszczyków i kurtek nie widziałam, może cos wiecej jest w klifie,
                          ale pewnie jutro juz tam nie dotrę sad
                          • malwina79 Re: Benetton- kiedy kolejna obniżka? b/t 19.12.09, 00:43
                            W Krakowie jeszcze są wszystkie z pokazanych przez Ciebie zdjęć, we
                            wszystkich kolorach. Cena o ile dobrze pamiętam to 220zł (ale nie
                            jestem pewna bo tyle tych rzeczy dziś oglądałam że mogło mi się
                            pomylić) Córce nic nie kupiłam może poczekam do -50%, tym bardziej
                            że otwierają nam drugi w Krakowie Benetton z odzież dzieciącą smile
                            za to dla siebie kupiłam fajną, klasyczną sukienkę (czarną) w SISLEY.
                            • vegutka Re: Benetton- kiedy kolejna obniżka? b/t 19.12.09, 10:03
                              A gdzie będzie ten drugi dziecięcy Benetton? W Bonarce może?
                            • carolinarussu Re: do malwina79 19.12.09, 11:17
                              a gdzie będzie ten drugi sklep?
                              • aniaop Re: do malwina79 19.12.09, 11:27
                                A udalo sie Wam ustalic kiedy wyprzedaz sie rozpocznie? Mi pani
                                niestety nie chciala zdradzicuncertain A zachorowalam na trapezowa welniana
                                kurteczke dla corki. Rzecz zupelnie niepraktyczna, lecz uroczawink Ale
                                za 357zl w zyciu nie kupie...
                                • minkapinka Re: do malwina79 19.12.09, 12:32
                                  chyba wiem, która kurtka, bo mnie tez się podoba smile
                                  • malwina79 Re: do malwina79 19.12.09, 16:11
                                    Tak w Bonarce smile już się cieszę bo mieszkam blisko, tak to musiałam do Rynku
                                    uderzać smile , wczoraj byłam i widziałam napisy, że otwarcie dzisiaj i wszystko
                                    będzie 30% taniej (ale to nic wielkiego bo wszędzie jest 30% taniej).
                                    • dzidzia_ch Re: do malwina79 19.12.09, 17:20
                                      to napisz koniecznie co tam ciekawego jest smile!
                                      • malwina79 Re: do malwina79 19.12.09, 17:33
                                        Będę jutro to napiszę, czy warto jechać do Bonarki czy jednak Rynek smile
                                        • vegutka Re: do malwina79 19.12.09, 17:59
                                          Patrzyłam właśnie na plan sklepów na stronie Bonarki i nie widzę tam Benettona..
                                          W którym miejscu ma on być?
                                          • malwina79 Re: do malwina79 19.12.09, 18:26
                                            Tak, mniej-więcej na przeciwko H&M. Nie ma go może na planie bo dziś było
                                            otwarcie. Może niedawno podjęli decyzję o wejściu do Bonarki.
                                            A jest Benetton na 1000% bo wczoraj wystawa już była udekorowana i w środku
                                            ciuchy porozkładane.
                                            • malwina79 Byłam dziś w Bonarce i... 20.12.09, 22:44
                                              jestem zawiedziona. Mały wybór ciuchów, Pani powiedziała że to
                                              dlatego, że dopiero wczoraj otworzyli. Praktycznie puste półki, a
                                              większą dostwę będą mieli dopiero w styczniu sad
                        • joanna3012 Re: Benetton- kiedy kolejna obniżka? b/t 21.12.09, 16:54
                          Diś w GM w Warszawie panie przy mnie metkowały takie kurtki po 129
                          albo 139 zł.
                          • kada111 Re: Benetton- kiedy kolejna obniżka? b/t 22.12.09, 13:46
                            Byłam dzisiaj w GM i widziałam dziewczęce kolorowe puchówki przecenione z 299
                            na 209 oraz płaszczyki- cena powyżej 300 złotych. Na razie przecena 30%.
                            • aniaop Re: Benetton- kiedy kolejna obniżka? b/t 22.12.09, 21:14
                              Dzieki za info, kupilam turkusowo-cytrynowa puchowke. Po swietach
                              nie byloby po co jechac, w interesujacym mnie rozmiarze bylo sztuk
                              2. Byly tez przecenione z 199 na 139 ciensze, pikowane puchowki, ale
                              tylko czerwone i rozm S.
                              Te welniane trapezowe kurteczki przecenili na 219 (dla mnie wciaz za
                              duzo) a welniane plaszczki na 299 bodajze.
                              • minkapinka Re: Benetton- kiedy kolejna obniżka? b/t 22.12.09, 21:33
                                a przecenili takie cekionowe bluzki np. fioletowe ze snoopim? Moje
                                dziecko miało na taką ochotę, ale cena 130PLN za bluzkę to przegięcie.
                                • aniaop Re: Benetton- kiedy kolejna obniżka? b/t 22.12.09, 21:42
                                  Kurcze, widzialam te bluzki, ale nie spojrzalam na cene, bo bluzek
                                  mamy dostatek a nawet przesytwink Oprocz kurtek ogladalam tylko fajne
                                  jeansy przecenione ze 139 na 99, wiec moze bluzki tez...

Aha, swiateczne t-shirty sa przecenione z 99 na 69, bo pani chciala
                                  mnie namowic, ale ja juz sobie kupilam tydzien temusmile
                                  • dzidzia_ch Re: Benetton- kiedy kolejna obniżka? b/t 23.12.09, 09:33
                                    ja sie wlasnie zastanawiam nad ta turkusowa kurteczka ale moja Olcia
                                    jest blondynka(ciemna karnacja,niebieskie oczy) i nie wiem czy w tym
                                    drugim kolorze bedzie jej ladnie
                                    napewno kupie przesliczny turkusowy sweterek i turkusowy zestaw
                                    szalik + czapeczka - mam nadzieje ze po swietach bedzie kolejna
                                    obnizka
                                    • romarzena Re: Benetton- kiedy kolejna obniżka? b/t 23.12.09, 09:46
                                      Cekinowe bluzki w Klifie były po 99zł.
    • agni71 Re: Pytanie do poznanianek 23.12.09, 09:47
      Sprawdziłam własnie na stronie Benettona, gdzie maja sklepy w Poznaniu i
      wychodzi, że jest tylko w CH Malta. Czy tak jest rzeczywiście? Chodzi mi o
      dobrze zaopatrzony dział dziecięcy, bo chetnie upolowałabym na wyprzedazy
      puchówkę dla córki, a do stycznia będę własnie w Poznaniu (tylko do Malty
      mam straaasznie daleko).
      • denia71 Re: Pytanie do poznanianek 23.12.09, 11:22
        Niestety w Poznaniu dział dziecięcy Benettona jest tylko na Malcie.
    • ricky300 Re: Benetton- Bonarka 24.12.09, 09:37
      wczoraj w Bonarce doszło dużo bezrękawników, kurtek puchowych i
      płaszczyków, lekko świecących, ala lakierowanych, kolory czarno-
      brązowy, jaskrawo pomarańczowy oraz 1 szt. k. fioletowy.
      ALe jeszcze drogo... płaszczyki ponad dwieście zł.
      • vegutka Re: Benetton- Bonarka 03.01.10, 14:55
        A nie wiecie, kiedy będzie kolejna przecena?
        • beata1974 Re: Benetton- Bonarka 03.01.10, 15:05
          jak dla mnie to przypuszczam że ok. 15 stycznia - też czekam
          • malwina79 Re: Benetton 04.01.10, 00:23
            Ja myślę zę jakoś na dniach powinno pojawić się -50%, a w drugiej
            połowie stycznia -70%. Też chciałabym znać dokładną datę smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka